Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoDer

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A cím mindent elárul. A Battlefield 3 egy DLC keretében visszatér a "gyökerekhez". Aki játszott a Battlefield 2-vel, annak biztos ismerős a "Strike at Karkand" nevet viselő pálya. A Play Hard csapata is rengeteg időt töltött ezen a helyszínen. Aki nem…..
 Nagyon hangulatos és egyben vicces élőszereplős trailer érkezett a Modern Warfare 3-hoz. A történet egyszerű: a veteránok és a n00bok közti viszony. Én is voltam újonc az FPS-ek színpadán, úgy ahogy mindenki, de n00bnak sose mondtam magam. Nem rohangáltam a pálya közepén…..
 Gondolom senkit sem lep meg, hogy miért pont erről a két FPS-ről írok. Régebben is láttam más oldalakon, hogy pusztán infómorzsák alapján már összeugrasztották a két játékot. Pedig akkor még szinte semmit nem tudtunk róluk. Szerencsére most más a helyzet! Ugyanis a…..
 A Prototype 2-rő egy nagyon akciódus trailer látott napvilágot. Vér, szörnyek, katonák...széép...
 Igen megint Mass Effect 3! A BioWare Pulse jóvoltából néhány képkockával és információval gazdagodtunk a játékot illetően. Tökéletesen kiegészíti az előző híremet.Nézzük is meg:..
 Ha azt mondom Mass Effect, akkor nem létezik olyan gamer aki nem tudná miről beszélek. Az eddig készült két rész nagyon közel áll a szívemhez, a történet, grafika és játékmenet nálam csillagos ötös. És végre elérkeztünk a harmadik részhez! Jó-jó lehet hogy nem most…..
  A negatív reklám is reklám. Ez tény. Gondolom mindenki emlékszik a Modern Warfare 2-ben a reptéri mészárlásra Makarov barátunk társaságában. Emiatt az egyébként ÁTUGORHATÓ pálya miatt emberjogi és mindenféle szervezetek tucatjai szálltak rá a játékra és nagyfokú…..
Nos nem írok semmit... csak nézzétek meg... szerintem gyönyörű. ..
 Amikor elolvastam nagyon örültem ennek a hírnek! Bizony, ahogy cím is írja, a Ghost Recon Future Soldier végre hivatalos megjelenési dátumot kapott, ami nem más mint 2012. március 6. Először ezt az infót néhány üzlet szellőztette meg, úgy mint pl. a GameStop vagy a Best…..
 Sajnos a Mass Effect harmadik részére még kb. fél évet kell várni, ami lássuk be elég sok. Én személy szerint már nagyon várom és ezzel nem vagyok egyedül. Az Xbox World 360 magazin megszellőztetett egy hírt, miszerint a hónap végén egy nagy bejelentés esedékes a…..
 Sok őrültséget láttam már életem során, de ez még nekem is sok. Gondolom senkinek sem kell bemutatnom a Volition Inc. játékat, a Saints Row-t, ami mára trilógiává nőtte ki magát. A legfontosabb dolog amit a sorozatról el lehet mondani, hogy nem veszi magát komlyan. Ezáltál…..
 Egy posztapokaliptikus világ... szörnyek... verseny az életért... szörnyek... és még sok minden más -többek között szörnyek- vár a játékosokra az id Software készülő játékában, a RAGE-ben. Persze egy ilyen helyen nem sokra mennénk védelem nélkül és most nem egy…..
 Sziasztok!Gondolom mint ahogy a legtöbben észrevehették nincs semmi hír,érdekesség,videó ezen a blogon.Hát előre sajnáljuk és mostantól megpróbálok képeket rakosgatni fel a blogra.By Retoorn..