Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Párniczky Ádám

5 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vörös szőnyeg, reflektorfény, vakuk villanása, limuzin! Akik követnek minket Facebookon, már tudhatják, hogy a következő hetekben híres emberek éttermeit vesszük célba! Lerántjuk a leplet, kíméletlenül utánajárunk, spekulálunk, pletykálunk, szerkesztőségünkbe érkező…..
 A Kaltenbergről hallottam már hideget-meleget, ezért úgy gondoltam, ideje nekem is véleményt alkotnom. A minősítés azonban nehéz. A helynek ugyanis legalább két arca van, és ezeket egyszerre mutatja.Az ünnepi dekoráció és kínálat egybemossa a karácsonyt és a szilvesztert.…..
Párniczky Ádám 2011.01.07 18:27:02
@Dennie: bocs a megkésett válaszért, nem mentegetőzöm, nem is lehet mentségem.

Sajnálom, hogy semmitmondónak tartod a posztot, abban mindenesetre igazad van, hogy itt szélsőségessé vált a benyomások érzékeltetése. (Másrészt akár azt is írhatnám, örülök, hogy így vélekedsz az írásról, hiszen én is nagyjából így éreztem a hellyel kapcsolatban, feeling tehát átadva, küldetés sikeresen teljesítve...) Persze írhattam volna arról, hogy milyen volt a pulyka, de ez számomra itt tizedannyira sem tűnt fontosnak, mint azok az impressziók, amelyekről beszámoltam. (Amit ettem nem volt rossz, de nem is volt kiemelkedő. Ennyi.)

Ez igaz a sok egyéb szempontra is. A Gasztrokommandó posztjai rövidek, tömörek, a lényeget igyekeznek kiemelni, ez akár koncepciónak is nevezhető. Éppen ezért rengeteg dolog, amiről még lehetne írni, végül kimarad a posztokból.
Persze fontos az is, hogy pl. milyen a mosdó, de ha átlagos (rendben van, de semmi extra), akkor nem írok róla. (A SUGAR! esetén ezzel kapcsolatban hibáztam, kommentben igyekeztem pótolni a hiányosságot.) Ha bárhol kifejezetten szerettem volna már kikerülni onnan, azt valószínűleg megemlítettem volna (Ági írt is efféle élményről).

Tehát teljesen igazad van, sok szempont van, ezekből a kommandó néhányat, a legjellemzőbbeket ragadja ki rövid "jelentéseiben".

Még egyszer köszi az észrevételeket, az ötleteket, egy-egy ilyen később fontos része lehet az írásoknak (lásd korábban: a dohányzó/nem dohányzó rész problémája).
Párniczky Ádám 2011.02.18 19:28:51
@Dandy69:

Köszönöm szépen!

És köszönjük szépen!

Az újabb beszámolók amúgy terjedelmesebbek, összetettebbek és részletesebbek. Az akciókról szóló jelentéseket pedig az elméleti felkészülésről készült kivonatok előzik meg.

Egy kiegészítő kiképzés során új módszerekkel, eszközökkel és egyebekkel ismerkedett meg a kommandó...
Párniczky Ádám 2011.02.19 12:56:33
@meggyespite: Szerintem sokkal inkább jellemzi a Kaltenberget a hangulata, mint a kínálata.

Az étel-ital finom, de nem annyira, mint amennyire drága, a kiszolgálás készséges, de felkészületlen, a hely sokszínűen, de átgondolatlanul van kialakítva és berendezve, jobbra elegáns, balra igénytelen, az egész kissé kaotikusnak tűnik, miközben valahogy mégis működik.

Borderline.

Ha szeretnél egy jót enni egy furcsa helyen, irány a Kaltenberg!
@font-face { font-family: "Arial"; }@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }A Spinoza kétségtelenül hangulatos hely. Bár…..
Párniczky Ádám 2010.12.07 18:42:34
@Caviarius: Gondolkodtam rajta, de nem akartam ennyire eltérni a konkrét tárgytól.
Amúgy nem mellékes ebből a szempontból (sem), hogy ráadásul 24 évesen a zsidó vallási vezetés kiközösítette (pontosabban a "nagy átokkal", az anathémával sújtotta), ezután vette fel a Benedictus Spinoza nevet.

De ez már tényleg nagyon messzire vezet és abszolút offtopic :)
Párniczky Ádám 2010.12.07 18:56:22
@bülbül: De, ez egy fontos szempont. Ez képezte az eddigi hozzászólások fő csapásirányát.
Sajnos itthon ez a probléma nagyrészt teljesen megoldatlan.

Amit mi, dohányosok tehetünk, hogy kimegyünk az utcára, ha rá szeretnénk gyújtani.
Párniczky Ádám 2010.12.07 19:25:22
@Lupkovics Réka: Hovatovább én általában jobban szeretek a szabadban cigizni...
Váó, 3 nap? :) Hajrá!
@font-face { font-family: "SimSun"; }@font-face { font-family: "Mangal"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Mangal; }div.Section1 { page: Section1; } Úgy alakult, hogy a húszperces sajtburgerszünetemből kétórás lett.…..
Párniczky Ádám 2010.12.02 17:58:00
Párniczky Ádám 2010.12.02 18:10:00
@Gellén László: Ren'be'! :)
Átlépve az M. Étterem küszöbét azt is gondolhatnám, hogy rossz helyen, pontosabban egy jó kávézóban járok: az alsó szinten pult, egy nagyobb és három kisebb asztal, kb. 15 főnek. A galériára vezető lépcsőt meglátva viszont elillan a zavarom: a fenti, füstmentes zónában…..
@font-face { font-family: "SimSun"; }@font-face { font-family: "Mangal"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Mangal; }div.Section1 { page: Section1; } Míg a nyugati turisták a kelet-európai ízekkel ismerkedtek a…..
Párniczky Ádám 2010.11.20 14:27:12
@speed: wooow, dupla megaburger? ha a kommenteknél is lenne "kipróbálnám" gomb, klikkelnék :)
 A Vásárcsarnokbeli bevetésen a választásom a Brumy Salátabárra esett, ahol bolognai spagettit rendeltem.   Az elkészítési folyamat két részből áll: 1. az egyik hölgy ketchup és sajt felhasználásával kicsit felturbózza, majd mikróba teszi az alapanyagot…..