Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feki83

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyesek szerint az Általános Isten definíciója egyenlő magával az istenhittel. Ezt a hamis vélekedést cáfolom kiegészítéseimmel és innentől már tudhatjuk is, hogy mi Isten, mi az Általános Isten. Annie Wood Besant (1847-1933) ”Eddig…..
Feki83 2010.12.06 11:41:07
"A tudás volt mielőtt megszülettél és lesz miután meghalsz. Nem te találtad ki és nem is törölheted el. Csak felemelkedhetsz általa"

Te is Stargate fan vagy? :D (bocs csak poén)

Kicsit biblikus ez a megfogalmazásod. Minden ami jó tett az istennek köszönhető ami rossz az meg valaki másnak? Esetleg embernek?

Nem lehetne hogy ha valami jót teszek pl leüvöltöm a fejét egy kölyöknek aki taposgálja a hangyákat akkor az az ÉN érdemem legyen és ne istené?

"Még nem voltatok itt és Én már itt voltam, vártam rátok. És mikor megszülettetek ott voltam, mikor a fűben ültél oda küldtem a nyuszit és te önfeledten nevettél és Én veled nevettem, mikor a kiskutya megnyalta az arcod kacagtál és én boldog voltam. Azért vagyok itt, hogy boldogok legyetek, hogy tanuljatok és döntsetek, válasszatok és amit választotok az lesz a tiétek és azzá változtok át. "

Ugye tudod hogy az ember később megette a nyuszit?

Viszont ami abszolút elfogadhatatlan a számomra:

Isten teremt egy lényt aki "szét b@sza" a "játszóterét" és ezt hagyja. Ez számomra azt jelenti, hogy isten megteremtette az EMBERT mint fő művet és az egész ismert világot de beszéljünk itt most csak a bolygóról azt ő játszóterének alkotta, ami felkészíti egy felemelkedett szintre. Na most ez annyira felsőbbrendűként állítja be az embert, ami alapján MINDEN neki van alárendelve.
Ez a felfogás vezet szerintem oda ahol most tartunk. Kezdve a hangyák taposgálásától, a háziállatok koncentrációs táborban tartásán át, az erdőirtásokig.
A kitűzött 40 napos időintervallum alatt 24 napon edzettem a csoportos edzéseken kívül, eleinte gyakori volt a napi 2 edzés, a vége felé már a napi 1 volt a jellemző. Nem a Dan John féle 40 napos edzést követtem, hiszen akkor semmi mást nem csináltam volna a 40 nap alatt és a…..
Feki83 2010.11.29 11:54:51
@vegaedzes: Nagyon köszi! pont én is ilyet akartam ami oldalra is használható, csak elfelejtettem leírni.