Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSú-admin

19 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ezért azt javaslom apukának és anyukának, ne higgye el azokat a számokat, amiket Ábel Attila XXI. kerületi alpolgármester a cikkben összehozott. Ugyanakkor, remélem, megírják Ábel Attilának, hogyan fogadják majd, a piaci árnál „alacsonyabb” lakbérről szóló…..
Első sikerét aratta az MSZP, Vona Gábornak pedig érzékeny pontjára tapintottak. Ezen a héten is összeomlott a kormány gazdaságpolitikája, demagógianagydíjjal vigasztalódtak. Ünnepi parlamenti csúcspillanatok az index.hu szenzációs riportereitől: ..
A bűnözők személyiségi jogainak megvédésére használt úgynevezett kimaszkolásos technikát alkalmazva kitakarták, kiretusálták Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét a Duna TV és az MTV szombati híradójában. Az eredeti, adásba került felvételt ráadásul…..
A tiltakozó akció szervezőinek kérése: Aki a Fasang Árpád Zeneiskola bezárása ellen tenni szeretne valamit, az  nyomjon egy lájkot, az oldalra és ossza meg a képet, akár naponta több alkalommal is, hogy minél több emberhez juthasson a segítségkérésünk el!…..
Nyilvános kérdések Csepel polgármesteréhez a megszüntetett CSEPP-TV Kft-vel kapcsolatban a csütörtöki közmeghallgatás előtt:   Budapest, XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete június 30-án a CSEPP-TV Kft. műszaki fejlesztésével kapcsolatos javaslatról…..
Az MTI közleménye: Az új alkotmány miatt Magyar Köztársaság helyett Magyarország felirat szerepel majd az érmék hátoldalán.Megváltozik az új, forgalomba kerülő magyar pénzérmék felirata, miután 2012 január 1-jével az ország hivatalos megnevezése Magyar Köztársaságról…..
A horvát választók úgy döntöttek vasárnap, hogy leváltják az eddig kormányzó jobboldalt. A Milanovic vezette, "Kukurikú"-koalíciónak nevezett balközép-liberális koalíció a voksok 70 százalékának összeszámlálása után 78 mandátumra számíthat a 151 tagú…..
Nem sokkal a titkosított miniszteri vizitet bemutató írásunk (posztunk) után újabb érdekes információ jutott a birtokunkba. (Befújta postaládánkba a kor- és az internet szele.). Azt a hivatalos szócső, a csepel.hu jóvoltából tudtuk, hogy erősödik a közbiztonság Csepelen, de ott…..
Egyre jobban félnek a lebukástól a XXI. kerület fideszes városvezetői. Egyes fórumaikat nyilvánosan már meg sem merik hirdetni, azokra csak a megbízható Fidesz-hívőket hívják meg. Ez történt legutóbb is, amikor Németh Szilárd polgármester (képünkön) dr. Fazekas Sándor…..
A XXI. kerületi fideszes városvezetők 2010. októberében első intézkedésükként megszüntették a 62. évfolyamát jegyző Csepel újságot; 2011. januárjában fideszes pártközlönnyé alakították át az önkormányzat csepel.hu hírportálját; 2011. novemberében megszüntették a 18…..
CSú-admin 2011.12.03 23:23:54
@niagara: Van megoldás, több is. Az első azonban mindenek előtt az, hogy a környék lakói hallassák a hangjukat írásban és szóban is. Például a csepelujsag45@gmail.com címre írjátok meg a részleteket arról, amit tudtok. Hamarosan, december 8-án, csütörtökön 17 órakor a Királyerdei Művelődési Házban, a volt Ridegben önkormányzati közmeghallgatás lesz. Vegyenek részt rajta az Adysok is. A Nyilvánosan elmondottaknak és a válasznak mindenek ellenére még ma is lehet hatása
Pedagógusok és köztisztviselők is csatlakoztak szombaton a Munka törvénykönyvének módosításai ellen kezdeményezett szakszervezeti tüntetéshez, amely fél 12-kor indult a Kossuth térről. Délután az Egymillióan a Sajtószabadságért, közisemert nevén a Milla-csoport szervezett…..
Ma délután két órára Képviselői Irodaház előtti térre  tüntetésre hívja a tiltakozókat  a Milla, az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért csoport. A demonstráción Matolcsy menesztését, válságtanács felállítását, az IMF-tárgyalások nyilvánosságát,…..
A Magyar Nemzet szombati számában a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője elmondta: akárcsak az október közepén a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. és a Fővárosi Vízművek Zrt. privatizációs szerződéseinél, a szennyvíztisztítónál is ismeretlen tettes ellen különösen…..
Részlet Horváth Gyula A nagy döntés című  blogbejegyzéséből: Csepelen az elmúlt hetekben iszonyatos vereséget szenvedtek az emberi közösségek.A pénzhiányra hivatkozva, vezetői úgy döntöttek, hogy, megtizedelik a civileket, nekimennek és lerombolják a kultúra helyi,…..
Kilenc autó ütközött össze két, egymástól pár tíz méterre történt balesetben pénteken kora este Csepelen, a Weiss Manfréd (a volt Szabadkikötő) úton, a kerület központja felé vezető oldalon. Személyi sérülés szerencsére nem történt - közölte a Budapesti…..
Diszkrét meghívóval invitál a december 4-én 13 órakor kezdődő  Szent Imre téri koszorúzásra Csepel fideszes városvezetése. Csepel kiürítése megtagadásának 67. évfordulója az apropó. Tavaly megpróbálták az egészet elfelejtetni. Az idén mással próbálkoznak.…..
A Csepel újság értesülése szerint Csepelen a kulturális és a művelődési intézményhálózat fideszes felszámolóinak, a jelenlegi XXI. kerületi városvezetésnek az újabb kiszemelt áldozata az önkormányzat Fasang Árpád Zeneiskolája. A régi Rákóczi általános iskola…..
Esztergom: ősi, koronázó magyar város, ahol a 2010-es választások után Meggyes Tamás és a fideszes többség lehetetlenné tette Tétényi Éva, a független polgármester asszony munkáját, és ellehetetlenítette a város működését. Fidesz: a még létező Magyar Köztársaság…..
A Munka törvénykönyvéhez hasonlóan az esztergomi tarthatatlan állapotokról, továbbá a felsőoktatásról és főként a köznevelésről szóló törvényt is az éjszaka leple alatt, a nyilvánosság kizárásával, eldugva tárgyaltatta volna a Fidesz a Parlamentben.A fülkeforradalmi…..
 Elfogadhatatlan lenne a választójog megadása a határon túli magyar kisebbségeknek - üzente szerdán Orbán Viktor kormányfőnek Joseph Daul, az Európai Parlament Néppárt, konzervatív frakciójának elnöke. (Orbán egyébként a Néppárt alelnöke.)Ha a magyar kormány úgy…..
CSú-admin 2011.01.16 11:20:13
@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör: Két lehetőség van önálló írás, cikk küldésére:

1.) Úgy, ahogy azt reader21 tette: bármelyik cikk hozzászólásaként elküldöd vagy

2.) e-mailban a következő címre írsz bármikor:
csepelujsagos@gmail.com

Várjuk írásaid, várjuk a híreid!

Kérés: Ha lehet - nem muszáj, de - válassz magadnak másik nick nevet, mert a hasunk fogjuk a kacajtól, amikor a jelenlegi nicked kezdőbetűit egymás mellé tesszük. Szóval, ha nem gond, akkor keress egy új nick nevet ide a Csepel újsághoz, hiszen nem írhatom le mindig, ami pedig igaz, hogy kedves Fideszesek Agymosottak Szövetsége tisztelettel üdvözöl:

a Csepel újság szerkesztősége :)
CSú-admin 2011.01.17 21:21:40
@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör: Nagyon köszönjük a megértésed! Javaslatunk a nick-névre volna számtalan, de nyilván az az igazi, amit Te alkotsz.

Szintén NAGY tisztelettel üdv.

CSÚ-admin és a többiek
                Megértést és szíves türelmet kér a www.csepel.hu honlapon az önkormányzat fideszes vezetése. A csepelieknek meg kellene érteniük, hogy bizonytalan ideig miért maradnak helyi hírek nélkül,…..
CSú-admin 2011.01.06 12:47:06
@veritas68: Köszönjük a javaslatot! Hamarosan lájkolhatóvá tesszük a Csepel újságot. Eddig azért nem éltünk ezzel a lehetőséggel, mert azt akartuk, hogy az internetes Csepel újság ne hivalkodjon, hanem magáért beszéljen. Ez megtörtént. Reméljük, a legtöbben nem tekintik majd hivalkodásnak, amikor mi is lehetővé tesszük a tetszésnyilvánításnak ezt a modern eszközét. Addig is az iwiwen és facebookon keressétek, látogassátok a Csepel újságos pontokat. Itt pedig kísérjétek figyelemmel a történéseket.
Kösznettel:
a Csepel újság szerkesztői