Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szt.laci

10 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Borzalom főnökség 2012.06.17 13:00:00
Román rablók nem szaroznak, mozgó teherautóból lopás like a boss szitu van! ..
  Nemrég tette közzé az európai keresztényellenességről szóló jelentését a Keresztények Elleni Európai Intolerancia és Diszkrimináció Figyelőközpontja (OIDCE). Erről kérdeztük Gudrun Veronika Kugler nemzetközi jogászt, a jelentés szerkesztőjét, aki szerint a…..
szt.laci 2012.04.07 16:57:42
@karosszékely:
Most még visszajöhet, de a kárhozatból már nem tud.
Tudod, ...nagy közbevetés van köztünk, és köztetek, aki át akarna menni innen oda, vagy onnan ide, nem teheti...
A héten újra előtérbe került a pénzpiacokon az adósságválság problematikája. Az eddigi kis államok (Görögország, Portugális, Írország) mellé azonban most igazi nagyágyúk csatlakoztak, jelesül Olaszország és az USA. Ezzel egyszersmind a százmilliárd dolláros problémás…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
  Végtelen sorozatunk jubileumi, 250. részében végre újra szadeszozhatunk: a párt ugyanis, hozzájárulva a nemzetközi elsötétedéshez, maga is lekapcsolta a villanyt...
Drága Bloggerek!A 125 köbcentis robogók B kategóriás jogosítvánnyal történő vezethetősége 2010. augusztusában elbukott a parlament illetékes bizottságánál, pedig a nagyvárosi közlekedés érezhetően szellősebb lenne, ha mind többen robogóra ülnének autózás helyett. Ezért…..
Mózes első könyvének hatodik fejezete, az özönvíz. Ez a legrejtélyesebb rész az egész Bibliában. A teremtéssel még az agnosztikusok is megbírkóznak valahogy, de a világot elárasztó víz katasztrófája szinte mindenki számára rejtély.Először is: "az Istennek fiai bementek…..
A kormányváltás óta számtalanszor merült fel a kérdés: mire jó ez az ellenzék? Az egyik szájából kiénekelték a sajtot, a másik morális válságával és rovott múltjának maradékával birkózik, a harmadik meg most keresi merre is van előre, meg egyáltalán hol van itt a…..
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
Azok akik a világot jelenleg az uralmuk alá akarják hajtani nagyon elszántak. Saját elhivatott voltukban nem kételkednek, de a többi ember számukra semmilyen értéket nem képvisel. A többiek - csak nyersanyag, munkaezköz, vagy akadály a "nagy cél" elérése…..
biztonságos? Megint Hazudsz Bazmeg 2010.12.28 09:24:00
Jean Asselborn tegnapi nyilatkozata szerint nem a magán-véleményét  hangoztatta karácsony előtt a médiatörvénnyel kapcsolatban, hanem a luxemburgi kormány nevében beszélt.Bár a magyar emberek értelmesebbje tudta jól, hogy így van, azért nem árt ezzel a ténnyel szembesíteni a…..
Eltérek az időrendtől, mert fontos kérdés merült fel. Baráti társaságban, neten, sajtóban, egyszóval sok helyen olvasható, látható, hogy az emberek egy nagy csoportját foglalkoztatják az összeeskövés elméletek. Keress rá így: összeesküvés elmélet, vagy "conspiracy…..
Az első gyilkosság után hamar jött a második, a harmadik a ...?-dik, és az ÚR jónak látta közbeszólni, különben az emberiség dolgavégezetlenül elfogy.Így szólt:..."szemet szemért, fogat fogért, kékért kéket"..., vagyis a bosszú legyen arányos a megbosszult tettel!…..
Ma már nem is igazi film ahol nem halnak meg egy páran, a híradóból pedig csak úgy dől a vér! Nem volt ez mindig így. Ki és kit ölt meg először, miért, hogyan, stb.Csúnya egy história ez! Az első gyilkosság egy testvérpár tagjai között történt, méghozzá az első…..
Aki mindennek örül, az valszeg bolond, mondhatnád. De én nem arra az örömre gondolok, amitől gyanúsan bazsalyog az illető, hanem egy stabil, megingathatatlan belső békére, amiről azt kell tudni, hogy kívülről jön.Bizonyításként annyit, hogy ez az öröm akkor sem hagy el, amikor…..
Szóval a szép kezdet után hamar horrorba fordultak a dolgok. Bejött a képbe a meghalás. Egyenlőre még nem a tettesek haltak meg, nem is az áldozatok, ( ők később jöttek be a képbe Ábelt követve, szép sorban ) ki halt meg tehát? Egy, vagy nem egy ártatlan állat!Az ÚR ugyanis bőr…..
Szeretem a meséket, magam is szívesen mesélek gyermekeimnek és szerintem is szép romantikus történet a "bűnbeesés" meztelen Éva, meztelen Ádám, meztelen kígyó, alma, stb.: no meg a zordon Isten. Mindebből leginkább a meztelen Éva vonzotta a fantáziámat, bár az almát is…..
A világ végéről annyi, de annyi mindent lehet hallani, hogy az már nekem is sok, pedig nem mindennapi kíváncsisággal élő mai magyar vagyok, olvasásban pedig mindenevő.Emlékeztek még az előző Fidesz kormány idejére, amikor a minimálbért felemelték kb.: 50ezerről kb.: 70ezerre?…..
 A napi közbeszéd centrumában a Budapesti Román Kulturális Intézet azon szándéka áll, hogy Nagy-Románia megalakulásának (ezzel Erdély elcsatolásának) ünnepét a budapesti Nemzeti Színházban kívánja megtartani. Azóta a Nemzetit vezető Alföldi Róbert már visszamondta a…..
szt.laci 2010.11.18 17:55:28
@Agresszív fokos:
Az a meglátásom, hogy a román fél részéről ez az ötlet nem a megbékélés jegyében fogant. Meglátták a történelmi helyzetet, hogy a magyar ellen összefogott a világ rosszabbik fele, kezdve Kertész Nobel-díjától chicagói holocaust perekig, megpróbálták, hogy meddig lehet feszíteni a húrt. Most nem lehetett, de nem adják fel, az biztos. Vagy valakik a háttérből a helyzet elemzése céljából bíztatták őket erre. Lesz még folytatás, csak máshogy
Kattintsuk végig az alábbi YouTube-linkeket:123A videómegosztó tört angolsággal megírt hibaüzeneteiből az bogarászható ki, hogy a mögöttük lévő feltöltött videókat a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézete kérésére, szerzői jogi hivatkozásra távolították el…..
Kedves Tévelygő Magyar!Bocs, hogy így leszólítalak, de idegesít a nagy önbizalmad. Persze az önbizalom fontos dolog, - nekem is jutott belőle bőven - de ahogy te mégy a biztos vég felé felvágott orral, szálfa egyenesen, nem is lassítva, nem is körülnézve, az már csúcs!…..