Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolti72

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem mindenki egyetért abban, hogy Budapesten közlekedni nagyobb kihívás, mint más magyarországi városokban. Hogy a közlekedési morál itt a legrosszabb, nagyjából igaz is lehet, saját tapasztalataimból is ezt látom. Ugyanakkor adódnak például Szegeden is veszélyes…..
Elég nagy jóindulat kell ahhoz, hogy elismerjem Kozi igazát abban, hogy a lenti képen látható tábla ki volt takarva, nagyon olyan szögből kell nézni, de még úgy is látszik. Lehet, hogy hülyén helyezték el, de nem vagyok benne biztos, hogy jól jár azzal, hogy a feljelentést…..
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
zsolti72 2008.05.26 12:50:12
1
A Bricostore udvarára esőben kizárt naiv ügyfél békülékeny levelet kapott egy nagy csomag neocitránnyi fájdalomdíjjal együtt: A Bricosotre hamut szór a fejére, ahogy a mellékelt kép/levél mutatja. Ezek szerint én voltam az első - és remélhetőleg az utolsó - szerencsétlen, aki…..
zsolti72 2008.03.18 15:33:52
Előző részeink tartalmából: Dóra megvádolja az építtetőt, az építtető ír nekünk és helyreigazít, és most Dóra ismét levelet kap, amiben elnézést kérnek tőle és többek között felszólítják a további nyilvános közlés elkerülésére. Itt a Homár Mounika Show…..
zsolti72 2008.03.17 15:24:28
2
Összeszöknek a könnyek, olyan jön, ami még nem volt. Az információs szupersztráda korában ködös emlék csupán, bár mai napig létező jelenség a tévével terített lengyelpiac. Olvassák szeretettel a Homár zivataros történetének első autentikus teleshopos történetét…..
zsolti72 2008.01.25 13:34:10
1?
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..
zsolti72 2007.12.06 14:06:39