Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borsos Ágnes

13 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem szeretitek a spárgát, gyorsan, és békében, a kedvenc szakító szövegemmel váljunk el egymástól: jobbat érdemelsz nálam, sokkal jobbat. Az itt ragadt spárgafanoknak, Rosarióval boldog utazást kínálunk, és megmutatjuk, hogyan lehet ezt a tavaszi, csokorban álldogáló friss…..
 Letépve magamról a sikoly álarcot, saját nevemet használva, kommandós szándékomat előre jelezve asztalt foglaltam az étteremben, ahová készültem. Milyen kommandós az ilyen?! Pfejpfej! Ilyet nem szabad csinálni! Hátha félrevezetnek. Hátha olyat hoznak enni, ami nincs az…..
Nos, Ti megvezethetetlen, igényes, újdonságra vágyó, kávészerető olvasók, menjetek el a Printába! El kell mennetek a Printába. Főleg, hogy ilyen szépen körbenyalogattalak benneteket, ennyivel igazán tartoztok nekem. "Górcső alá a tejhabot" akcióm végett itt is…..
Körülbelül 30 másodperc, 7 gramm, 9 bar nyomás, 3 centiliter. Aki megmondja, mi sül ki ebből, kap egy barackot a fejére. (Megoldás a poszt végén.) Míg oszt és szoroz a társaság, megismertetlek benneteket az ország egyik legnagyobb kávészerelmesével, Kasza Péter baristával,…..
Google kereső, etióp étterem, Budapest. A kidobott variációk közül (nem volt sok, cserébe kevés), meg merem kockáztatni, Ti is az Addis Lalibela Éttermet választottátok volna. Összetrombitáltam a kislányokat, és szerda este megrohamoztuk a kívülről casinóra emlékeztető…..
Késsel, villával, térden a szalvéta, ivás előtt, után, száj megtöröl, nem könyököl, nem beszél teli szájjal, kést semmi esetben sem nyalja le, nem hadonászik az evőeszközzel. Köszönöm, jól laktam. Na, most kipróbálunk valami mást. Kézzel fogunk enni, méghozzá egy…..
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }A Napfényes étteremben a veganizmus szigorú szabályai szerint főznek. Semmi hús, tojás,…..
@font-face { font-family: "Arial"; }@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }strong { }span.apple-style-span { }span.apple-converted-space { }div.Section1 { page:…..
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Azért választottam a Borgyógyászatot, mert a honlapjukon azt olvastam, hogy minden héten…..
Borsos Ágnes 2010.12.21 08:22:37
@frutella: Kötelező céges muri a szomszéd asztalnál volt, szegények...Nem küldtem vissza, mert meg kellett örökíteni a rommá sütött hekket, hogy most legyen miről beszélgetnünk. Az állag villával történő gyors tesztelése után mi is távoztunk.
Borsos Ágnes 2010.12.21 13:41:17
@zsoficsa: Nem értek egyet Veled, és elutasítom a feltevést miszerint alapból lehúzásra utaznánk. Kommandóztunk, ott és akkor rosszat kaptunk, le is fotóztuk, még evés előtt (!). Ha borbár, és a mártogatósokban király ahogy mondtad, semmi gond, akkor ne legyen más az étlapon. Ha ez egyszeri alkalom volt, ha rossz napja volt a szakácsnak, stb, ez nem a mi hibánk. Ettől még lehet olcsó és finom a folyóbor, de mi, ha olvastad a bejegyzést az adventi menü miatt tévedtünk ide...(ami elfogyott)
Borsos Ágnes 2010.12.21 14:11:46
@zsoficsa: Érdemes, de nem ebben az esetben. Szólok, ha hideg, ha túl sós, stb... De ha szinte fekete a halam, azt nem hiszem, hogy ne látná aki készítette. Nyafogni én sem szeretek, az előételek pedig elfogadhatóak voltak, se jók, se rosszak.
@font-face { font-family: "SimSun"; }@font-face { font-family: "Mangal"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Mangal; }div.Section1 { page: Section1; } A Centrál Kávéházról mindent elmond, hogy a bajtársiasságáról híres…..
 Még mielőtt elúsztatnátok a konyhát, kiborítanátok a sütőport, Irixet fújnátok az égési sérüléseitekre, és egy életre odaragasztanátok a mézeskalácsot a tepsi aljára, elkalauzolunk benneteket egy olyan helyre, ahol balesetek nélkül desszertezhettek. Annyit hallottam az…..
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Belépve a Villa Bagatelle-be, egy másik világba csöppensz. Ebben a világban besüt a nap…..
Borsos Ágnes 2010.12.07 20:33:31
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Azoknak, akik közületek nem beszélik a thai nyelvet elárulom, a Yum Nuea Naam Tok meleg,…..
Az előzetes találkozónkon mi gasztrokommandósok maradéktalanul egyetértettünk abban, hogy jót falni egy kifőzdében vagy egy pecsenyésnél közelebb hoz majd minket egymáshoz. Remek alkalom, hogy megfigyeljük, hogyan és mit eszik a másik, kíváncsi és/vagy szigorú-e, vagy csak…..