Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nickkel

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal, hogy a két vénséget behoztuk Rüsselsheimbe, és biztonságban tudtuk őket, ki is esett belőlünk a stresszrugó. Aludtunk egyet, és egy hete most először kezdődött úgy a nap, hogy „majd valamikor elindulunk”. Ennek megfelelően tizenegy körül startoltunk a…..
Belsőség A nagyapa Kadettje 2011.05.11 15:53:00
A szülőknek nem volt autója, így válhatott meghatározó élménnyé a nagypapa Kadettje. És ne feledjék: a buli napja közeleg... Nagypapám vett 1994-ben egy piros színű, 1986-os E Kadettet, 1,6-os dízelmotorral, tetőablakkal, Hollandiából. Mivel szüleimnek nincs autója, ő…..
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
Vargagixxxer kint járt a hétvégén az Egerszalók-Verpelét gyorson és Egerbaktán. Élvezzétek!..
Nyafogunk, hogy darázshangja van az új 1.6 turbós WRC-knek, csapágyasra hegyezzük a cerkát egy jó Gruppe B-s videón. De a rali VB (és a B csoport) előtt is volt rali! Az autók közelebb álltak a gyártósorról legördülőkhöz, ráadásul a gyorsaságik gyakran nem is voltak lezárva.…..
Legutóbb arról posztoltunk, hogy miért nincs WRC a magyar bajnokságban. Nos, nekem az alábbi érv jobban tetszene, bár ez is inkább az érzelmeinkre hatna, és nehéz lenne egy éles vitában felhasználni.A WRC kissrácoknak való, a B csoport volt a férfiaké. Valami ilyesmit…..
nickkel 2011.03.22 16:52:33
@zoli0724: Igazad van. Az idő mindenhol ugyanúgy múlik a szabályok folyamatosan változnak és a "fejlődés" soha nem állhat meg. DE! Nekem, így a 4 X-en túl jól esik néha egy kicsinykét megállni az eszeveszett mindennapos rohanás után és egy picit a múltba révedni egy picit nosztalgiázni.Kell, szükségem van rá !! Üdv.
nickkel 2011.03.22 17:22:40
@zoli0724: Én mondok neked egy másikat hátha ez is tetszeni fog. "Ha a múltadat felrúgod,jövőd se lesz!" Üdv.
nickkel 2011.03.24 09:49:59
@red87: Hatalmas piros pont neked,minden leírt szavad igaz!Üdv.
Az 1995-ben alapított Kirkham Motorsport egyszerű alapelvet követ: a világ legjobb Cobra-replikáit akarják építeni. Nem tudom, mennyire járatosak önök a Cobra-replika bizniszben, de ha nem tévedek, ez többé-kevésbé sikerül is nekik. Az alumínium-karosszériás 427-es, vagy akár a…..
nickkel 2011.03.20 21:07:25
@last barons: Én az élet más területein is találok számomra izgalmas és érdekes élvezhető dolgokat.Ha TE nem akkor szerintem nem az Én életem unalmas, hanem a Tiéd mélyen tisztelt barátom. Üdv
nickkel 2011.03.20 21:15:30
@waszabi: Tisztelettel megjegyezném, hogy van nekem egy "mifajtánk" barátom. Olaszországot járja immáron vagy 5 éve. 2 db Audija volt ez idő alatt (2.0 tfsi)Mindkettőbe több mint 300 000 km-ert belehajtott lényegesebb hiba nélkül. Szerintem ez is elég megbízható tütü. (pedig nem is amcsi)
nickkel 2011.03.21 08:20:43
@last barons: Bocs, de bátorkodom megjegyezni, hogy Te írtad a következőt: "akkor éld a kis józan, unalmas életed ami ráadásul praktikus is. Szerintem az élethez nem csak az autók tartoznak hozzá.És igazad van részemről is STOP!
A Baleno költségszámításait hadd kezdjem a kedvenc kommentemmel, amit valami használtautós cikkemhez írt be valaki. Aszondja: azért jó a regadó, mert a használtautóknak van ára. Hát van, csesszék meg! Nálunk minden használt kocsi annyival drágább bármely más országhoz képest,…..