Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forei

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig sem volt biztonságos ország az ateisták számára Egyiptom, most azonban egészen elképesztő szintre emelkedett a preszekuláris állam ateofób törvénykezése. Aki nyilvánosan felvállalja ateizmusát, az eddig is börtönbe kerülhetett "istenkáromlásért", mint Karim al-Banna és Alber Saber, akiket…..
forei 2017.12.27 13:37:54
@lobaszopiatej: állítólag süllyedő hajón és zuhanó repülőgépen nincsenek ateisták
Marsallbotot vesz a kormány potom 54 millióért, és persze nem akarok demagóg lenni, nem számolom át az árát lélegeztetőgépekre, vagy menekültszállókra, bár nem igazán értem, mitől lenne demagógia, ha például kiszámolom, hogy egy ilyen csicsás rudacs árából hány éhező gyerek lakhatott volna jól (hány…..
forei 2017.09.18 19:50:34
@VaradiJanos: momentum buli ... hmm - igen :(
Ellenzéki képviselők emlékeztek meg erről...
forei 2017.06.22 20:02:57
@morpho: idióta
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről...
forei 2017.06.22 18:26:14
Hoax mánia Mail Server Report 2010.06.04 14:33:47
Mondd el mindenkinek, aki az e-mail listádon szerepel, mert ha közülük valamelyik felveszi a listájára, akkor a tiedre is felkerül majd. Ez a Hacker meg tudja találni a te számítógép azonosító címedet és ellenőrzés alá veheti az e-mailedet. Ez a tájékoztatás közvetlenül a…..
forei 2016.11.12 11:37:47
Ez az üzenet egy olyan lánclevélként terjedő átbaszás, amit a szakmában hoax-nak (vö. "átbaszás") hívnak.
Több nyelven(angol, francia, német, stb) 2006 óta kering.
A levél magyar változata 2010 óta kavarog a magyar interneten és úgy hülyeség, ahogy van...

A "mail server report" önmagában egy veszélytelen informatív üzenet, melyet az e-mailed címzettének levelező
szervere küld vissza neked, amennyiben a címzett fiókja megtelt, időlegesen nem elérhető, vagy elírtad az e-mail címet és
azon a szerveren olyan címet nem tud azonosítani.
Maga a levél -amit most küldtél át - több sebből is vérzik, de ez a hozzáértőbb embereknél csak hatalmas röhögéssel van jutalmazva.
Például:
- az AOL egy hír- és levelezőoldal amerikában, mi köze a vírusokhoz ?
- a Norton cég- és márkanév már 2002 óta nem létezik a neve azóta Symantec
- a Microsoft egy operációs rendszereket, szoftvereket gyártó cég, aki nem foglalkozik vírusokkal, erre specializálódott cégek vannak
És így tovább...

Magukat fontosnak képzelő ifjú titánok és tájékozatlan emberek keringetik ezeket a dolgokat az internet hosszában, mert
milyen jó is fontosnak látszani...

Ne dőlj be az ilyen láncleveleknek és ne küldd tovább, mert csak a levélszemét mennyiségét duzzasztod vele az interneten.
Ha gyanús, előtte mindig keress rá, hogy nem hoax-e? Beirod a Google-ba(mint itt ---> "mail server report" hoax ) és tádámmm!
már meg is kapod a választ, nézd:

hoax.blog.hu/2010/06/04/mail_server_report
www.hoax-slayer.com/mail-server-report-hoax.shtml
www.aeon.co.za/simon-ashton-hoax/
answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/mse-protect_scanning/new-virus/bb39b6f4-991e-44a4-b783-0a9a46e27dca

Szevasz:

Vad János
Nyugállományú Adatközpont szakértő / Retired DC-Expert"

Mindenesetre köszönöm a jó szándékú leveledet. További jó egészséget és levelező kedvet kívánok
Páros év van, tehát nagy fociesemény, meg szökőév, tehát olimpia, ilyenkor felbolydul a királyi tévé sportrészlege, éppen aktuális nevén az M4 Sport...
A Blikk szerint Friderikusz Sándor, aki jelenleg az RTL2-n futó Legyen Ön is milliomos! műsorvezetője, hamarosan visszatér a Tv2-re. Ő lesz az Az ének iskolája című műsor házigazdája. Mivel egyéves szerződése lejárt az RTL-lel, nyugodtan elmehet a konkurens…..
forei 2013.03.05 15:55:06
@Őrjöngő Sandy: ha megengedik neked, hogy kividd a stúdióból a szemetet, akkor őrjöngj örömödben, addig szedd össze az elgurult gyógyszered :)
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Az informatikusok (főleg a helpdeskesek, supportosok, no meg a programozók) híresek a gurukat megszégyenítő tűréshatáraikról és nyugalmukról. Akik ilyen munkakörben dolgoznak viszont jól tudják, hogy a rezzenéstelen arc néha háborgó lelket takar és a forrongó vulkán bármelyik…..
Naná, hogy a Szív utcában van!..
forei 2011.08.04 07:55:20
@~dá~: ülj le fiam, eggyes :)
Szombat éjjel egy ismeretlen bolgár utcaművész teljesen átdekorálta a Vörös Hadseregnek emléket állító bronz szoborcsoportot Szófia belvárosában. A katonákat olyan amerikai szuperhősökre és a pop kultúrából ismert karakterekre festette át, mint például…..
forei 2011.06.25 09:27:30
@martinov: hülye retard gyerekek postolásához ne menj le, mert felfázol :)
forei 2011.06.25 09:44:58
m@martinov: ezeka vélemények vagy fiatalkori,történelemórákról hiányzó feltünési viszketegségben szenvedő gyerekek, vagy ami a veszélyesebb - sérültlelkü,korai alzheimer korban szenvedő neofiták agyi inkontinenciája, csak azt nem értik, hogy véleményük - mint a légy szellentés a Grand Kanyoni viharban :)
  Elkezdődött az őszi kampány, ami ráadásul jóval közvetlenebbül érinti majd az Urbanistát, mint a tavaszi. A legérdekesebb választási ígéreteket természetesen követni fogjuk, itt van máris az első: a Jobbiknak ugyanis "célkitűzése, hogy az Országgyűlés, a…..
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..
forei 2011.06.09 16:00:14
Fű alatt és sunyin — mondhatjuk, visszamenőleges hatállyal — írta ki a Klubrádió frekvenciáját a színfideszes Médiatanács.Azok, akik esetleg — puszta kíváncsiságból, vagy éppen szakmai érdeklődésből — időnként rákattintanak a Médiatanács honlapjára,…..
Soron következő STÁRunk nem tévesztendő össze a szubbasszus hangú veterán sportriporterrel! Akiről itt szó lesz, az nem más, mint Vasárnap esti kívánságműsor című médiatörténeti diszkóbaleset műsorvezetője. A Budapest TV dalnoka figyelemreméltóan univerzális jelenség:…..