Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véleményM

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Posta még mindig meg tud lepni minket! Ezúttal nem a csomagkézbesítés, hanem már a feladás nem sikerült, mert 2 postán sem vették át a pakkot olvasónktól súlyhatárra hivatkozva. És nem, nem 4 darab military kettlebellt akart feladni. Nyilas Misi szegény anyukája igen nagy bajban lenne…..
Blogkocsma Velős palacsinta 2019.06.02 07:00:00
Ezt mindig nagyon szerettem. Régen lehet mirelit formában kapni, csak ki kellett sütni. Mostanság viszont még rántott velőt se látok fagyasztottat. Nincs más hátra, meg kell tanulnom. Életemben nem dolgoztam még velővel, de a minap beleütköztem a madarasban kimért alapanyagba,…..
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
Filmekben, utcán, épületekben sokszor látjuk, hogy valaki telefonál, és közben járkál fel s alá. De ha megfigyeljük magunkat otthon, velünk is előfordul. A pszichológusok már keresik rá a magyarázatot. A telefonálás közbeni járkálás ösztönzi az agyat, jobban lehet figyelni,…..
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
véleményM 2019.03.21 13:08:23
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
véleményM 2018.12.23 15:32:52
@Ray85: Ahogy olvasom tartalmas hozzászólásod, abszolút célközönség lehetsz!
Hofi Géza fénykora a múlt század hetvenes, nyolcvanas éveire esik. Ő volt a nép hangja, az ügyeletes udvari bolond, aki mindenki színe előtt megmondhatta a tutit a királynak. Került, amibe került.A korabeli újságképek az Arcanum Adatbázis Kiadó engedélyével kerültek a cikkbe...
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
Biztos van annál kínosabb, mint a reggeli nézettségi táblát böngészve TV2-s programigazgatóként azt látni, hogy egy olyan műsor, amiben az egyik szereplő szerint idén nyáron úszóolimpiát rendeztek Budapesten, a fiatalabb nézők között agyonveri a műsorodat, de mi foglalkozzunk most csak ezzel a kínos…..
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
Friss konkrét esetek nyomán talán nem árt újra megnézni, mi jár és mi nem az utasnak, aki nagyon megszívta. És mit kell tenni, ha ráfáztunk?  Pár nap alatt három olasz reptéren hagytak ott hazafelé készülő magyar utasokat is az ultrafapadosok, közös bennünk, hogy nem gondoskodtak az…..
Egy kiélezett taktikai csata fűzte át az Amerikai Nagydíj kronológiáját, amely végül Kimi Räikkönen győzelmét hozta – a finn ferraris 113 verseny és a 2013-as szezonnyitó Ausztrál Nagydíj óta először tudott Forma-1-es futamot nyerni! A 2007-es világbajnok mögött a 18. rajtkockából felzárkózott Max…..
A TV2 idén ősszel bemutatott egész pályás letámadásának részeként visszahozta tavalyról az elég sikeres Ninja Warrior nevű vetélkedőt, amiben a kistarcsai műkörömépítő és a szekszárdi grafikus is megmutathatja, hogy ő a legügyesebb és a legerősebb az országban. Komoly változásokkal tért vissza a…..
A német Sky1 csatorna, ami az X-Factor című zenei tehetségkutatót sugározza, fizetős, de a 24.hu kiszúrta, hogy felkerült az első adás a YouTube-ra és ott mindenki megnézheti, hogyan működik Istenes Bence német műsorvezetőként. Úgy tűnik elég jól.  Istenes Bence már 2016 nyarán arról beszélt,…..
véleményM 2018.09.01 11:05:30
@KissGecihuszár: Apafej! Egyetlen szavaddal sem cáfoltad a hipotézisem!
Sőt keresztbe érvelsz. Ha a németek élveznek előnyt, akkor Istenes csak azért kapta meg, mert nem találtak Német állampolgárt, közben azt írod, az ottani médiában bőséggel vannak. Hogy van ez?
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..
véleményM 2018.08.31 10:21:35
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
véleményM 2018.08.02 23:38:18
@daito: Sajnállak, hogy az értékrended olyan alacsony, hogy ez a bohóckodás vált ki belőled hallelúját!
véleményM 2018.08.25 12:59:55
@kommentes nikk: Én meg pont rád nem voltam kíváncsi, te gyökér!
UPDATE: A lentiekre reflektálva Hajós András a Facebookra kitett egy posztot, amiben ezt írja: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a Sztárban Sztár infó nem a borsblikktől van, és a forrása leellenőrzött, de ettől még simán át is verhetett.   Epheszoszi Hérakleitosz azt mondta már jó régen,…..