Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlogElla

51 bejegyzést írt és 521 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok a nevem aranyzsoszo biztos sokan ismertek már a filmes világból. Sok sok éve hozok nektek minőségi filmeket elsőként a mozikból majd pedig dvd minőségben is. Szeretném ha támogatnád a munkásságom azzal hogy rákattintasz erre a hirdetésre mielőtt továbbmész a filmhez! TOVÁBB A…..
Már jó ideje nincs alkalmunk a bringással semmit csinálni, csak egy kis ölelkezés, tapizás csókolózás...megelégeltem és kitaláltam, hogy ma berántom a susnyásba... Történt hát, hogy nem vettem ma fel bugyit a bringás gatya alá, még itthon leborotváltam a puncimat, hagytam egy…..
Politizálás és bárminemű gyűlöletkeltés nélkül csupán egy problémára kívánom rávilágítani a figyelmet. A nagy számban megjelent migránsok kisebb-nagyobb csoportokban igen veszélyesen közlekednek gyalogosan az ország útjain.   A felvétel Budapesten, a XI. kerületben, a…..
Ötödik teljes napot töltöttük együtt, sajnos ez volt az utolsó, mert megyek haza és nem lesz rá több alkalom. Ő se tudja megoldani már. Akkor sem bánom...annyira jó volt, annyira imádom a mindenét, a…..
Bikini koncert és egy csomó olyan dolog, amiről nem írhatok, sajnos, pedig sok minden lenne, de egyrészt elkönyvelnétek hülye kurvának, másrészt hátha olvassa illetéktelen "behatoló"...a lényeg, hogy…..
Az, az igazság, hogy fasznak sincs kedve írni annak a 2-3 embernek, aki baszik olvasni...név szerint Ede, Jé, Veniti, Toxic esetleg Tyúb vagy az isten tudja ki a fasz olvas. Egyszerűen le sem lehet írni azt, ami történt velem...igazán hazaérkeztem, istenieket baszunk...kurvára lehull az…..
Valamikor az elmúlt időben, teljesen lényegtelen, hogy mikor...megint beleestem a csapdába...Új esélyt adtam annak a marhának, akit már többszörös gyáva elmebetegnek nyilvánítottam. Lent voltam a balcsin, csalódottságomban, hogy legjobb barátnőm nem ugrik le a hétvégére és…..
  A pasi azzal kezdené, hogy miután ruhán keresztül pettingelünk és kellőképp egymásra hangolódtunk, értésemre adná, hogy őrülten tetszem neki, kíván, mindezt nem csak jelezné, hanem szóvá is tenné, sőt, amikor meglátná a puncimat, akkor is mondaná, hogy milyen…..
BlogElla 2013.08.23 20:50:04
@Szorokin: az béna, az én szerelmi életem nem egy pornófilm...a nyalás nekem úgy kellemes, ha csendes nyugodt, vagy mondjuk az eső kopog odakint vagy gyertyák égnek odabent...
BlogElla 2014.04.15 20:24:00
@Miklós123: Na most, ez szép és jó, de ha nekem felhúzod a csikló csukját, akkor belehalok a fájdalomba. Sokkal több idegvégződés van ott, mintsem csupaszon el bírjam viselni, hogy hozzáér valaki. Biztos, hogy soha, de azért örülök, hogy valami ESZO-ban ez "frankón" le van írva, egy lángész lehetett az írója és főleg FÉRFI.
BlogElla 2014.04.16 11:11:08
@Miklós123: Most erre mit mondjak, próbáljam ki, hogy megtudjam?
Nálam a fő gond, hogy nincs bizalmam és ha nincs bizalmam, nem tudom elengedni magam és ha nem tudom elengedni magam, a legcsodálatosabb technikával is nyalhatsz, az életben nem megyek el. Tudod a női lélek rejtelmei, kicsit mélyebben gyökereznek, mint hogy a fizikai izgatás elég lenne hozzá.
Itt a tavasz és én tüzelek, teljes erőbedobással, ha végigmegyek egy utcán, nagynéném kutyájával sétálva,  elkezdenek vonyítani, a kertes házakból, a kutyák, de nem a kis Manci miatt, hanem miattam. Érzik rajtam, hogy ég a "szívemben" a vágy tüze. Szóval újult erővel…..
...hm, mégis felajánlotta, hogy átmehetek, pedig kizárta a találkozás lehetőségét, semmi más nem számít most, irány a "barlang"...izgalommal, félelmekkel teli, megyek..megyek, de nem gyalog késő éjjel van, az öcsém elfuvaroz, szerencsémre. Megérkezek a megadott cím elé,…..
BlogElla 2014.04.10 12:15:22
@lilja4ever%: én ebben nem vagyok olyan biztos, bennem kettősség van, olykor gyengéd lágy szexre vágyom, olykor meg, hogy szétkúrják a picsámat:)
BlogElla 2014.04.10 13:18:02
@lilja4ever%: ma egész nap szaraxik a freemailem...megint azt írja ki adatbázis hiba, bocs ha írtál ezért nem tudom elolvasni...tőltsd már le a skype-ot, akkor folyamatosan tudnánk diskurálni
BlogElla 2014.04.10 14:14:38
@lilja4ever%: jó akkor face, van egy kamuregem, amit pont ilyen szarságra használok, írd meg a neved mailben!
Általában, mindig neten ismerkedek, nálam ez bevált, megismerem kicsit a pasi stílusát, intellektusát, humorát (fontos!), aztán ráér a külső. Rákérdezek kínos dolgokra, hogy pl. minden vágya-e a popószex, mert akkor ugye nálam tárgytalan stb. Ezt élőben nem tudnám…..
Ezen az éjszakán virrasztottam és végre sikerült megfogalmaznom a valódi okot, hogy miért nincs kapcsolatom jó ideje. Szóba került mazochizmus, rossz karma, minden. Rájöttem, hogy nem ez a baj, évekkel ezelőtti csalódásaim, olyan félelmeket ültettek belém, amiket nem tudok…..
Egy picit hányok magamtól, mert pont ez az, amit nem akartam, találkoztam ma egy nős pasassal, aki annyira imádnivaló, férfias és szexi. Nagyon kívánatos, totál nedves tőle a puncim, ráadásul ő olvasta a blogomat is.  Természetesen ő is kíván. Jól esett az a kérdése, hogy…..
Drága honfitársaim! Miért szerettek még mindig lopni? Azt szokták mondani, hogy embertársaink morális fejlődéséhez két módon lehet hozzájárulni. Példamutatással és pozitív hozzáállással. Nos, az utóbbit próbálta meg egy közeli szupermarket. Tudni való, hogy nem ratyi…..
Ígértem az előző bejegyzésemben, hogy írok erről a bizonyos túra-randiról, már jó ideje szemeztem ezzel a lehetőséggel, amire rátaláltam úgy kb. 2éve. Arról van szó, hogy van egy oldal, az a nevük Randi-Másképp és ez a csapat szervez bringa-randit, túra-randit,…..
Már 3éve annak, hogy Jelek 2 című bejegyzésem főhősével találkoztunk, amikor pont aznap jött meg, amikor végre basztunk volna. Nos, 2éve ő vette fel velem újfent a kapcsolatot, mert hiányoztam neki és "de hülye volt", aztán összekaptunk és nem lett belőle semmi. Most én vettem…..
Izgalom hatására megnő, kitágul. Ezért is láthatjuk a vágyat a másik szemében. Sötétben dugásnál dupla siker, ugyanis sötétben, amúgy is tágul a pupilla:D Múltkor, amikor maszturbáltam, szemeztem magammal a tükörben és néztem a pupillámat, ahogy elöntött a vágy egészen…..
Polaris What does the fox say? 2013.09.08 16:52:04
Büszke vagyok rá, hogy annak idején még az igazi nagy áttörés előtt hívhattam fel a blogom olvasóinak a figyelmét a Gangnam Style-klippre. Kíváncsi vagyok, hogy sikerülni fog-e megismételnem ezt a nosztradamuszi bravúrt most annak révén, hogy megosztom veletek ezt a videót. A…..
Nagy kalandra készül Szőnyi Ferenc, a hússzoros Ironman. A Race Across Amerikára edz, amit 2010-ben már teljesített és akkor kilencedik helyen ért célba. A versenyen induló kerékpárosok átszelik Észak-Amerikát a nyugatitól a keleti partig, ami közel ötezer kilométer. A Vasember…..
No, nem a képletes, hanem az igazi...hm szóval finom érzés, amondó vagyok, hogy nagy análszex ellenes vagyok, de a seggnyalás szerintem tökéletesen belefér, az finom érzés. Ugyanakkar én is szívesen kényeztetem a partnerem hátsóját:) ..
Első nap: Évek óta nem, de végre megtörtént, hogy valaki megtetszett igazán, de olyan lángolósan, ráadásul nem véletlenül, a pali adott olyan jelzéseket, hogy a híres önvédelmező mechanizmusom egyre jobban kikapcsolt. Pasi: "Remélem holnap is látlak!" Második nap: Elkérte a…..
BlogElla 2013.08.22 20:05:37
@Szorokin: nem, hanem inkább jobban tetszett neki, de aztán mégis erőltettem és majdnem eljutottunk egy pontig...de mégis meggondoltam magam és úgy döntöttem, még akkor is ha nekem is jó lenne, ő nem kapja meg tőlem ezt az örömet. Bár, ha rám néz azokkal a szemekkel...nem szabad elgyengülnöm!
BlogElla 2013.08.23 20:51:24
@Szorokin: most akkor nem engem akarsz, inkább belelöksz mindenféle jöttment karjába?
Egy elég normális profilra, amit oda csináltam, képpel együtt. Onnan idéznék pár levelet, bazmeg ismerkedjen, akinek két anyja van. ..
Nagyon érdekes videó arról, hogy a nőknek nincs is anatómiailag G-pontjuk, hanem csakis klitoriszuk, ami egy fura alaku belső szerv. Érdemes megnézni a videót, férfiaknak és nőknek egyaránt. Amikor aktus van akkor is a klitorisz belső felét izgatjuk...na így nekem még nem igazán…..
Legjobb barátnőmmel elhatároztuk, hogy bulizunk egyet a Balcsin. Nekem amúgy is, ha nyár, akkor Balaton, más nem nagyon jöhet szóba, mert imádom. Tehát leutaztunk, kicsíptük magunkat, mint Szaros Pista, Jézus nevenapján. Némi vodka-tonic és pezsgő után belevetettük magunkat, a…..