Regisztráció Blogot indítok
Adatok
an hero please

0 bejegyzést írt és 296 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Európában egyre több helyen egyre nehezebben tudják kezelni a bevándorlók eltérő kultúrája okozta feszültségeket (a legutóbbi, nem túl szívderítő példát a svédországi zavargások jelentik), eközben a világ túlsó felén, Új-Zélandon teljesen más a helyzet –…..
an hero please 2013.05.27 12:37:47
@NIKI LAURA: Mert ilyen marxista barmok. Ülnek a panelban, isszák a kőbányait s vagyonról álmodoznak. A szociokulturális környezetük (az összes haver ilyen telepi segg) meg adja egymás alá a lovat. Ők persze megérdemelnének havi egymillát de a köcsög kormány, a faszszopó főnök elnyomja őket.
Aztán dobbantak valami ótvar szar városba (pl. London) és írják haza, hogy itt mennyire megbecsülik őket miközben sikálják a kutyaszart Random Jack cipőjéről.

Long story short: Kapjátok be a faszomat ti rohadt elmaradott, szervilis, provinciális seggfejek.
Hogyan próbálják kijátszani az önkormányzatok az Alkotmánybíróság határozatát. Zord valóság az utcán.  Az Alkotmánybíróság 2012. novemberi határozatával megsemmisítette a közterület életvitelszerű használatát büntetni rendelő jogszabályt, valamint azt a rendelkezést, mely lehetővé tette, hogy az…..
an hero please 2013.02.06 10:54:34
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Vagy a normális hajléktalanszálló. Bár az a gond, hogy a piától s egyebektől sokan úgy leépültek, hogy gyakorlatilag már lehetetlen bármiféle emberi közösségbe visszaintegrálni őket. Szomorú ügy ez.
Fejlődés és a Nyugat vs. ellenforradalom és provincializmus - ez a cseh elnökválasztás legfontosabb üzenete. Előttem van, ahogy kinyitják a jobboldaliak a Magyar Nemzetet vagy bármelyik jobboldali weblapot, félelmetes, hogy mennyire nem működik a Fidesz ellenség/barát felismerő…..
an hero please 2013.01.30 14:10:42
@nyehehe: 2+2=a magyarok hülyék
an hero please 2013.01.30 14:11:38
@l_andras: Hogy lehet ilyen közhelyes baromságot írni?
Az ember csak áll és bámul. Elvégre magas tudású fülkeforradalmárjaink olykor akkora észbeli képességekről tesznek tanúbizonyságot az ország élén, hogy hihetetlen. Arisztotelész, a klasszikus Logika című mű szerzője forog a sírjában, ha van neki efféle... No, soroljuk. 0./…..
an hero please 2013.01.15 19:03:11
@Molnargoreny: Köszönöm a választ.

Az a helyzet, hogy bár ideológiailag egyetértek azzal amit írsz mégis úgy látom, hogy teljesen irreális ebben az európai politikai környezetben. Nézd meg milyen támadások érik, érték a sajtóban (hazaiban és külföldiben egyaránt) a Fideszt holott csak egy light jobboldali párt. Kizártnak tartom, hogy egy tradicionalista, markánsan jobboldali pártnak hagynának bármiféle mozgásteret. Ráadásul amíg nincs súlyozott szavazás a hülyék uralma tökéletesen biztosítva van.

Off: Terembura él még? Van esély, hogy valamikor fog még postolni? Tetszettek a cikkei.
an hero please 2013.01.16 12:53:14
@Molnargoreny: Persze ha abszolút értéken nézzük akkor valóban nem jobboldali viszont ha az MSZP-SZDSZ őrjöngéshez és kvázi hazaáruláshoz viszonyítjuk akkor bizony az. Inkább folytatnak nemzeti politikát mint a fent említettek.
Sajnos be kell látnunk, hogy jelenleg ez a választék és konkrétan esély nincsen egy valódi jobboldali pártra. Ha egyszer kiszabadul a palackból ez a fajta jakobinus őrület amely jelenleg áthatja Európát akkor innen jogi és civil keretek között nincs kiút, restaurációhoz pedig nincs elég erő és szándék.
Európa pedig simán elkaszálná az országot (természetesen magyarországi elvbarátaik hathatós segítségével) mondván, hogy fasiszta, rasszista ha itt bárki nekilátna mondjuk egy Horthy-rendszer 2.0 kiépítéséhez.
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
an hero please 2013.01.09 17:40:07
@abcdrajtamkezdé: Ez vicces.
an hero please 2013.01.09 17:49:27
@Tintás Bárnsz: Én sajnálom a fickót az a helyzet. Olyan nyomorúságos amit csinál és ahogy csinálja, hogy már röhögni vagy gúnyolódni sem tudok tiszta szívből. :\
an hero please 2013.01.09 17:58:53
@Anyád, a szúnyogok!!!: Hogy a picsába lehetne megélni blogból? Az összes címlapos mind önszorgalomból, független civil öntudatát kifejezendő, irkálja a szarságait.
Ez volt 2010 októberében: A Medián közvélemény-kutatása szerint évek óta nem volt ilyen magas azok aránya, akik szerint jó irányban haladnak az ország dolgai. A felmérés szerint 47 százalék szerint jó irányba mennek az ország dolgai, 39 százalék azonban továbbra is…..
an hero please 2012.12.27 00:10:34
@balage_81 reloaded: Minek szállnának be a nagyhalak a nyílt színen politizálni, hogy koptassák az arcukat? Sokkal szórakoztatóbb a háttérből tököket szorongatni. Ha egyáltalán érdekli őket bármennyire is politika.
an hero please 2012.12.27 00:22:16
@balage_81 reloaded: Nem tudom. Általában szerintem a nagytőke gyakorol nyomást a különböző kormányokra viszont ez időnként fordítva is lehet.
Elveszik a munkát. Biztosan bűnözők. Cionista összeesküvés áll mögöttük. Ismerős? Pedig ezek nem valamelyik kommentcunamiból vett idézetek, hanem az angolok egy része reagál így az országukat elöntő külföldiekre. Érdekes gondolatok Lászlótól. (Az írás alapjául szolgáló…..
an hero please 2012.12.15 13:28:03
@Callidus: Igen, egyének szintjén van jó ember meg rossz ember. De jelen esetben mi kultúrákról beszélgetünk ezek pedig bizonyos pontokon összeütközésben állnak egymással. Persze szép összemosás, hogy ha valaki kritizál egy adott kulturális szokást akkor ex cathedra le lehet rasszistázni és előhúzni a jól bevált zoknibáb érvelést miszerint én sok jó embert ismerek az adott csoportból etc.
an hero please 2012.12.15 13:38:46
@Callidus: Egy utópiában igazad lenne ahol az emberek nem nyelvi/etnikai/kulturális alapon szerveződnek és nem a saját érdekeik vezérlik őket hanem egyfajta magasabb jó. Ez a világ viszont nem ilyen.

Similis simili gaudet.
Nem tudom, melyik nacionalista beszédtől undorodom jobban. Van ugye a parlamentben minap bemutatott nyíltszínű zsidózás, amelyet napi szinten az internet legsötétebb bugyraiban rendre szállítanak az amerikai szerveren büdös szardarabként pislogó kurucok. Esetükben nincs miről…..
an hero please 2012.11.28 16:33:50
@Csehszlovák Kém: A szekularizmus is egy ideológia. Akkor is ha neked például bejön .
Második hete hangos a sajtó a HVG által megírt Semjén-féle plágiumvádtól - illetve pont a sajtó nem hangos, de erről majd később. Mondjuk inkább úgy, hogy második hete tudunk róla, hogy vitatható Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, KDNP-elnöknek a Pázmány Péter Katolikus…..
an hero please 2012.11.28 13:53:15
@vilagnezet.blog.hu: Jól megmondtad ezeknek a geciknek!
Sosem éltünk demokráciában és most sem abban élünk. A kérdés nem az, hogy az épp aktuális miniszterelnök és a kormány milyen intézkedéseket talál ki, ami az épp aktuális ellenzés számára elfogadhatatlan és antidemokratikus. A kérdés az, hogyan éljük meg a demokráciát.…..
Praxis Kommentár - Abortusz 2012.11.20 10:45:32
Mert itt most az történt, hogy a törvényhozók meggyilkoltak egy nőt. Igen, meggyilkolták.Mit kellene e helyett tenni? Mert ezt nem. Ész nélkül tiltani, nem. A mai napon új rovattal jelentkezünk. Egyik kedves olvasónk, Helia adta a remek ötletet, hogy a jövőben egyes…..
an hero please 2012.11.21 13:08:44
@Jofiu: Írod: "de azért az önmagukat hiedelmeik okán erkölcsi magaslatokra emelő elemek mint fentebb, a másokat lenézők ki fogják mindíg vívni az éles válaszokat és személyeskedésig elmenő kritikát."

Az ateisták sokkal agresszívebben nyomulnak és sokkal türelmetlenebbek a vallások felé mint fordítva. Nézz csak körül ha valaki leírja, hogy vallásos micsoda támadások érik pl. itt a blogon is. A hittérítés ma is zajlik csak fordított irányban.
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
an hero please 2012.11.14 13:13:12
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Hát ha a jót így definiáljuk akkor igazad van. Viszont akkor ez nagyjából az összes országra elmondható.
an hero please 2012.11.14 13:18:55
@hagyma: Te se jártál még Iróniában.
an hero please 2012.11.14 13:26:00
@hagyma: Oké, az utolsó kommentjéből kiderült, hogy tényleg komolyan gondolta. Mea culpa.
Amíg csak a választási hajlandóságot zsugorította a kormány unortodox politikája, és főleg annak gazdasági következményei, addig akár hátra is dőlhetett a Fidesz. Na de most? Persze, mérnöki és természettudományokban alap, hogy két pontra illesztett egyenesből ne vonj le…..
an hero please 2012.10.08 13:24:42
@ormány triktor: Ha jól emlékszem SZDSZ bukott le néhány éve. Tudod az a bizonyos netkommandó gate.
an hero please 2012.10.08 13:27:29
@Dr. Furia: A sok sok párt ha nem lépne egymással tartós koalícióra akkor teljesen alkalmatlan lenne az ország kormányzására.
an hero please 2012.10.08 13:58:30
@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára:

A demokráciában szavazunk a vezetőkről. Amit te itt igazi demokráciaként aposztrofálsz az anarchia.
Tizenkét éves. Elvitte a motorját. És visszahozta. Épségben van. Ő is a motor is. Mégis őrjöngve várja. De miért kell ebből ekkora ügyet csinálni vajon? Nem értem. Anyám már tudja, hogy mi várható. Valahogy sikerül bemenekítenie öcsémet a fürdőszobába. Bezárja az…..
Kedves olvasóink, örvendünk, hogy hozzánk hasonló lelkesedéssel olvastátok az MSZP stratégiájának kivonatát, a különböző médiumok a maguk sajátos szempontjai alapján már szintén feldolgozták a szöveget, sőt, Botka László is prezentálta pártja álláspontját a kérdésről…..
„Akinek nincs, annak nem is lesz.” (Hajnóczy Péter: A sün és a harkály)     Van egy hiány. A baloldalnak ma nincs víziója. Azért nincs, mert nem képes megújulni. Foglya egy kényszernek. Csak egy dolgot akar: le akarja győzni Orbán Viktort. A dolgok a…..
an hero please 2012.09.17 11:55:01
Jó írás.

@vikiliksz: Jó komment.
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Ghostwriter A jövő elkezdődött? 2012.09.08 16:47:38
Olvashattunk róla: terjedni akar a métely. A Jobbik elindult nyugat felé – az észak-kelet magyarországi megyékhez hasonló pozíciókat akarnak kiépíteni maguknak az ország fejlettebb felén is. Nyitányként ma Veszprémben szerveztek felvonulást maguknak. És megbuktak vele.…..
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
an hero please 2012.08.26 01:01:12
@Csigafattyú: Szerintem pedig pont az a probléma, hogy nem tudott megvalósulni soha a modernizáció illetve egy normális, lassabb átmenetű átállás. Nagyon sok emberben vannak tüskék amiken egyszerűen képtelen átlépni. Ebből kifolyólag nálunk borzasztóan erős az individualizmus és mindez nyakon öntve azzal, hogy az ország vezetése (mindenkori) teljesen elkülönül a társadalomtól azt eredményezi, hogy mindenki magányosan vívja Don Quijote-i harcát a legnagyobb ellenséggel: a postással, a buszsofőrrel, a szomszéddal, a rokonokkal, a hivatalokkal etc. Persze ahhoz általában elég gyávák, hogy konkrétan konfrontálódjanak ezért az interneten ütnek mindenkit vagy magukban morognak.
an hero please 2012.08.26 01:30:05
@Csigafattyú: Ez így túlzás, legalábbis remélem, hogy a többség nem ilyen.
Az irigység az egymás ellen folytatott konstans háborúból fakad hiszen a háborúban nem engedhetjük meg, hogy az ellenség megszerezze az erőforrásokat. Láttad Bereményi Géza Eldorádó című filmjét? Kitűnő ábrázolása ennek a fajta küzdelemnek.
an hero please 2012.08.26 01:34:10
@aronsatie: Látom te vagy a demokrácia királya.