Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlackBamba

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy távolságra szóló utazásnál nálam mindig előjön az örök dilemma, azaz mi a fontosabb: repülővel hamar odaérni valahova és ott eltölteni plusz egy napot, vagy menjünk inkább lassabban és élvezzük az elsuhanó tájat? Idén belefutottam ebbe a problémába, mivel az Amerikai Egyesült Államok…..
Annyiszor ígértem már nektek, hogy a tokaji borokról is fogok írni, most elérkezettnek láttam az időt, hogy ezt meg is tegyem, mivel itt a nyakunkon a tök szezon, és ha hiszitek, ha nem, a tök és a tokaji borok kiváló párost alkotnak. Gondoljatok csak bele. Például a  sült tök karamelles, mézes…..
Furdancs Blog Csövesek 2016.06.30 05:00:00
A félvezető-alapú elektronikus kapcsolóelemek látványa senkit sem hoz lázba. A kis tranzisztor egyszerű életéről nem írnak könyveket, ahogy 170 millió társával egyetemben várakozik a processzorban valami jelentéktelen művelet elvégzésére, de a már-már szerelmes hangvételű…..
BlackBamba 2016.07.01 14:56:26
@kkm.furdancs: A kepek kozt szereplo nixie orat en epitettem, ha tobb info, stb :)
Sziasztok! Tegnap este egy nagyon fontos problémán gondolkoztam. Állandóan elhagyom a boromat. Mi az erkélyen főzünk, amikor tehetjük, ugyanis a konyha egyben van a nappalival, és ugye így  az illatok belengik  a szobát, ami addig kellemes, amíg éhes vagy, de utána? Szóval ebből kifolyólag én…..
Sziasztok!   Úgy éreztem, még egy pár általános szabályt szeretnék nektek elmondani, amit ha megjegyeztek, akkor már egy fokkal tudatosabban fogtok bort választani.  Alapvetően, mint mindenben, az étel és a hozzáillő ital párosításánál is a harmóniára kell törekedni.…..
    Sziasztok!   Bizonyára már nagyon aggódtatok, hogy hova tűntem el, vagy azt gondolhattátok, hogy " nah, ennyi volt a nagy blog írás, elfogyott a lelkesedés.." :-)) Egy kicsit én is aggódtam magam miatt, mert tegnap előtt nem ittam! Mármint bort.... Nem is tudom, hogy hogy…..
Sziasztok! Szomorúan érzékeltem reggel, hogy beköszöntött a tél! Az egyetlen pozitív dolog ebben, hogy végre vörösbort lehet inni. Mondjuk mindig lehet, de a 40 fokban ki az, aki megkívánja? (bár biztosan akadnak olyanok, tőlük elnézést kérek, azt igyunk, és akkor, amit…..
A Salzburgba induló szupervonat ütközőiről Budaörsnél szedték le a két fiatalt. A második világháború idején és utána dívott a vonatozásnak, villamosozásnak az a tujázásnak nevezett módja, amikor az utas a jármű ütközőjén ül, esetleg áll. Akkor még a szerelvények…..