Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnnybgoode

4 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RE:blog Mit is akartok a buziktól? 2014.07.07 15:51:25
Hetero vagyok, mióta felágaskodott az értelmem, a lányok érdekelnek, visszatekintvén legényéletemre, leginkább a helyes kis alacsony magyar lányok, kerek fenekű, barna hajú lányok, hej! Aki nálam jobban hetero, az csal. Ezt érdemes előre leszögezni, nehogy az legyen, hogy a…..
johnnybgoode 2014.07.07 23:13:16
@panaszmuki: a természet szerint nem természetes, értem. nyugi, sehol sem kötelező melegnek lenni (vicces is lenne), arról volt szó, hogy sok helyen a meleg csók nem jár atrocitással, elfogadott, normális. mert a társadalmi normákat mi határozzuk meg, ellentétben pl. a gravitációval. elnyomni másokat akkor sem jó dolog, ha te kinyilvánítod róla, hogy márpedig ez a természetes, és főleg akkor sem kötelező. :)
johnnybgoode 2014.07.07 23:14:19
@USB007: Úgy, hogy nem abban másodrendű és nem ő egymaga, hogy nem lehetett igazgató, nem is ezért tüntet ugyebár, hanem, pl. hogy nem házasodhat. És társadalmi (és nem egyéni) siznten nyilvánvalóan rengeteg melegnek kell titkolva élnie, ha nem akar mnkahelyi vagy egyéb atrocitást.
Kettéfűrészelés és karóba húzás: a délvidéki tragédia   A délvidéki magyarok tragédiája a magyar történelem egyik legsötétebb fejezete. A bestiális kegyetlenséggel elkövetett népirtás mégis a XX. század legkevésbé ismert és leginkább eljelentéktelenített eseményei…..
„Miért, hát mi nem vagyunk magyarok?” – kiáltozzák a magyar zsidók. Nem, nem vagytok, mert magyarságotok olyan politikai realitásban értelmezhető csak, amely száz esztendeje megszűnt. „De hát akkor mi egyebek vagyunk?” – kérdezi zsidó olvasóm. (..) A zsidókérdés…..
Családellenes marxista összeesküvés, az emberi természet ellen küzdő genderfeministák és a családot tagadó baloldali ideológia. Frivaldszky János írta a Pázmány jogi karán használt jogelmélet tankönyvet, ebből szemezget Németh Ádám Géza, mai vendégszerzőnk. Akik „csak"…..
johnnybgoode 2014.02.04 13:44:47
@Alick: látott mostanában nekrofilokat és 'kecskebaszókat' azért protestálni, hogy a nem kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló viszonyuk családként legyen elfogadva? nem véletlenül nem, ugyanis az ember minimális morális érzékkel pontosan tudja, hogy a kölcsönös szereteten alapuló viszony támogatandó, míg ennek ellentéte nem. a kettő összemosása pedig komoly szellemi-lelki fogyatékosságról tesz tanúbizonyságot, és a szeretet, a család , az erkölcsi minimum árulásával ér fel, további jó somolygást ezen..
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
„Nekem mi a magyarság? Az , hogy ebbe az országba születtem bele, ennek a kultúráját ismerem, itt élek, magyarul beszélek és büszke vagyok mind a nyelvre mind a magyar eredményekre.” Mint köztudott, mi, a Hallgatói Hálózat Soros és Bajnai által fizetett aktivistái véres…..
1. Kép: Ezzel a képpel nem volt gondja sem a bigott keresztényeknek, sem a Facebooknak. A "Szárnyakat adunk vágyainak" c. postban használtam, és megosztottam a Facebookon.2. Kép: emiatt nyomtak fel a bigott keresztények, és ezért blokkolt a Facebook. Ebben a postban használtam, és ezt…..
Policity Nem elég magas labda 2013.08.05 12:38:14
Legutóbbi, Magas labda c. bejegyzésében Török Gábor arról ír, hogy az Orbán Viktor háza mellett,  jórészt közpénzből épülő felcsúti stadion könnyen a Fidesz bukását elhozó jelképpé válhat. De vajon tényleg egy stadion lenne a jobboldal nokiás doboza? (forrás:…..
johnnybgoode 2013.08.06 14:06:52
A Fidesz teljes népességben mért támogatottsága – több mint másfél év után – ismét elérte a 30 százalékot, miközben más pártok nem tudták növelni a szavazóbázisukat. Mondja a Medián. Forrás: Medián A választópolgárok 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem,…..
johnnybgoode 2013.08.05 14:24:12
@Jhonnyq: Én is bírom azokat akik átszavaznak az intézkedések hatására, ez ugyanis a normális, ha egy termék szar akkor váltasz. Ellenben a demokráciában nem megoldások versenyét, hanem háborús felek harcát látók értékrendjében a hűség áll mindenek felett én tudom. Hogy ez hová vezet az most már látható. Fidemszp uralomhoz akkor is ha fáj.
Így jár az, aki orosz zászlóba törli a seggét Ogyesszában, majd átmegy az oroszokhoz koncertezni - nagyjából ennyi a tanulsága annak a hétvégi eseménynek, amiről mi is megemlékeztünk. A Bloodhoung Gang bőgőse ugyanis egy ukrajnai koncerten a gatyájába gyűrte az orosz zászlót,…..
Nem annak ellenére támogatom a melegházasságot, hogy konzervatív vagyok; azért támogatom a melegházasságot, mert konzervatív vagyok - mondta ki a 2010-es évek egyik legfontosabb mondatát David Cameron brit kormányfő. A tory miniszterelnök koalíciós kormánya elérte, hogy a héten a…..
johnnybgoode 2013.07.24 16:33:13
@sárkányfő: Öröm és felüdülés olvasni a kommentjeidet itten a magyarság virtuális ugarán. Respect!
johnnybgoode 2013.07.24 16:44:13
@GERI87: Hogy lenne értelmetlen valami amire van igénye az embertársainknak, és ami amúgy minden felnőtt embernek jár - kivéve ha meleg (legalábbis minálunk)?
Martoson magyar állami közpénzen, magyar és szlovák állampolgárok halálához vezető, fajvédő és antiszemita politikát propagáltak, a szomszédos népek ellen gyűlöletet szítottak. Nemhogy kihátrálna A Magyar Közösség Pártja (MKP) a Via Nova kompromittálódott arcai…..
johnnybgoode 2013.07.24 12:10:45
"Magyar állampolgárként felháborodásunknak adunk hangot, hogy az 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk emléknapján a balliberális oldal tüntetni akar!!! A nemzeti ünnep, szabadságharcunk emléknapja nem alkalmas tüntetés lebonyolítására! Ezért kérjük kormányunkat, mely,…..
A 2.200 euró nevezési díjú IPT Málta a hatodik az idei IPT szérián belül. November 11-én indult a buli, az 1A napra összesen 139 pókeres regisztrált. A 2009-es EPT Varsó második helyezettje, Alfio Battisti, és az idei EPT Grand Final heads-up versenyének…..
Pókerület Kommentár nélkül 2010.11.11 20:52:00
..
Pókerület Tanulságos történet 2010.11.08 17:32:00
És ha már Maverick, akkor egy friss hír kapcsán említést kell tennünk a csalás modern formáiról, mert természetesen korunk nagy pókerversenyei sem mentesek az efféle atrocitásoktól.Történt ugyanis a Partouche Poker Tour-on, hogy csaláson kapták a német Ali Tekintamgac-ot. A…..
Pókerület Maverick 2010.11.08 07:54:00
Aki látta, nyilván szívesen eleveníti föl, aki nem látta, és szereti a pókert, nos annak kötelező alapműről van szó. Úgy gondolom felnövőben van az a póker-korosztály, aki lemaradt erről a filmről, így most rendhagyó módon egy kis ajánló következik. Mel Gibson egyik jól…..