Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tressy

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtunk Star Wars-kütyükről, ez azonban mindegyiken túltesz! A Darth Vader kenyérpirító és a Tauntaun-os ágynemű labdába sem rúghatnak egy életnagyságú X-szárnyú mellett. Különösen ha az Legoból van. 5.335.200 Lego-kocka. Elképzelni is nehéz ennyi…..
Ahogy gyűlnek a játékok a Heti retro rovatban, úgy tudok egyre többször megspórolni hosszas eredettörténeteket. Így van ez most is, a legutóbb a rovatba beszavazott UFO-val. A játékot ugyanis az a Julian Gollop készítette, aki a Laser Squadot is, amiről pedig már volt egy posztunk…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
Eladó a világ jelenlegi legdrágább penthouse lakása, amely nem máshol, mint Miami déli részén a 40 emeletes Setai toronyház tetején található. A szingapúri GHM Hotels tulajdonában lévő épület a magántulajdonban lévő lakások mellett még egy 5 csillagos hotelnek is otthont ad.…..
Tressy 2011.12.12 11:15:56
A héten zajlik az első Kepler Science Conference a NASA Ames Kutatóközpontjában, úgyhogy már jó előre számítani lehetett arra, hogy a nagy durranásokat erre az eseményre tartogatják. A várakozások be is jöttek, Bill Borucki bejelentette a Kepler-22b-t, az első (feltehetően)…..
Zsolt evés helyett menekülőre fogta a Westendben, amikor már a második csótánykommandó lepte el az asztalát. Az állatok zavartalanul folytatták a nappali rutinjárőrözést, az anyagi kár elhanyagolható. Gyakran ebédelek a Westendben, szeretem a széles kínálatot és aránylag…..
A Tv2 pénteken rajtoló műsorában nem fogták vissza magukat a készítők, és a magyar reality-k történetének egyik leghúzósabb nyereménycsomagját pakolták össze. A műsorban 12 nő verseng hat férfi és az anyósok kegyeiért, mert győztes csak akkor lehet valaki, ha a kedves mama…..
Tressy 2011.09.13 14:48:16
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
Ma David McCandless egy korábbi infografikáját szeretném figyelmetekbe ajánlani. Néhány érdekes statisztikai adaton keresztül mutatja be, hogy csökkentsd az esélyét annak, hogy repülőgép-szerencsétlenség áldozata legyél.Nagyításért kattints a képre!..
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..
A Bors szerint Laci kivonulása miatt egy egész hétre való műsoridő szabadult fel, ezért infóik szerint az RTL Klub arra készül, hogy visszaköltözteti a már kiesett játékosokat. A napilap szerint Olivér és Gigi biztos visszaköltözik a villába, de lehet, hogy akár az összes…..
Szabó Ádám laboratóriumából került ki a JP6K, egy remek, analóg hangzású mű, amely a Roland kilencvenes évekbeli sztárját, a JP-8000-et követi dizájnban és eszközökben. Ennek a hangszernek is az úgynevezett Super Saw hullámforma a lelke, amely annak idején komplett zenei…..
Tressy 2011.04.02 12:34:23
@version:
Köszi
Kedves praxis olvasók, orvosok, betegek! Kérek mindenkit nagy tisztelettel, hogy ha egész véletlenül, ne adj Isten kórházba kerültök, akkor ne legyetek annyira hülyék, amilyen én voltam. Eszetekbe se jusson magatokkal értéket vinni a kórházba, vagy olyan tárgyat, ami a szívetekhez…..
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..
Tressy 2011.03.10 21:59:28
@Penya64:
Ahm rájöttem, 2 csöves játék létezik, egy szöveges és egy grafikus ezt nem tudtam, ez most derült ki számomra.Grafikus 95 körül míg ahogy nézem a szöveges az 89es.Valszeg a grafikus a szöveges koncepciója alapján készült erre már nem emlékszem.De mindjárt elökotrom a grafikust hátha megy dosbox alatt :D
Bejelentették a 2011-es Balaton Sound első neveit. Az idén ötödik alkalommal megrendezett fesztivál idén is az elektronikára épít, ezért Zamárdi partjára hozza a hamarosan negyedik lemezét megjelentető bristoli Portisheadet (képünkön Beth Gibbons énekesnő látható), a szintén…..
IDDQD Heti retro: Warcraft II 2011.02.17 15:30:00
Jól megszívattam magam a múltkori szavazással, sokáig nem tudtam, hogy a Doomra vagy a Warcraft II-re készüljek. Ráadásul mindkettő igen ismert és szeretett játék, olvasói elvárások az egekben, omg, omg. Végül a Warcraft II nyert, aminek a történetéről egyébként meglepően…..
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..
Tressy 2010.12.11 13:01:56
@readya:

Köszi szépen, sikerült felrakni ezt a romot kicsit bonyolultabbnak tünt mint hogy valójában volt.Persze elsőre minden kicsit nehéz :)