Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akut schizo effektív pszichózis

0 bejegyzést írt és 570 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index-címlapról a Nerdblogra kattintók közül többen is kifogásolták az elmúlt hónapokban, miért pécéztem ki magamnak a rettenetes ghánai filmplakátok alkotóit. Hogy ne érhessen semmiféle elfogultság vádja, elkezdtem összeszedegetni más országok botrányosan béna (vagy ha úgy tetszik: művészi)…..
akut schizo effektív pszichózis 2018.07.09 08:11:37
@Sigismundus: hehehe, meg a majmok bolygóján is van egy nagy adag spoiler
Fekete Barlang, végállomás. Mr. C számára legalábbis mindenképp, hiszen rögtön a nyitóképen azt látjuk, hogy a fickó körül mennyire felforrósodott a hangulat. Mármint szó szerint, mivel éppen lángok nyaldossák a testét, olyannyira, hogy végül belőle sem marad más, mint a…..
akut schizo effektív pszichózis 2018.01.14 19:44:37
Mr. C és Richard Horne éjjeli autókázásával kezdünk, szívet melengető apa-fiú program, gondolhatnánk, hiszen kimondva ugyan még nem volt, de legbelül azért mindnyájan tudjuk, hogy Richard a gonosz Cooper-doppelgänger fia. Most végre lesz idejük beszélgetni, bepótolni a kiesett…..
akut schizo effektív pszichózis 2017.11.20 14:02:26
@Pácsó Ármándó: hehehe, Sharon Stone esete jutott eszembe :)
akut schizo effektív pszichózis 2017.12.07 12:42:40
@akut schizo effektív pszichózis:

bocs, az RR-ben Binget keresik. Viszont két csaj beszélget Billyről a Roadhouse-ban az egyik részben. Az egyik azt mondta, hogy az egyik nap véresen szaladt át a házukon és menekült tovább. Meg, hogy az anyjának valszeg viszonya volt vele.
Amíg a Fidesz (értsük jól, a Fidesz!) meghívja és tartja Molnár Zsolt MSZP-politikust a nemzetbiztonsági (értsük jól, nemzetbiztonsági!) bizottság élén, és ő ugyanaz, aki Gyurcsány-érdekelttel indirekt szövetségben obskúrus "civil" nemzetbiztonsági szakértők és közszolgálati egyetemi docensek…..
Három kissrác baseballozgat a hátsókertben. A labda elgurul, kiscsávó utána, éppen időben ahhoz, hogy lássa, ahogy egy csurom véres, kövér nő – nyilván a Richard Horne által nemrég összevert Miriam az - mászik elő a bokrokból. Úgy látszik, szerencsére mégsem robbant rá a…..
A fenséges Twin Peaks-i hegyek előterében egy lakókocsi áll, mellette fészer, előtte szegényes „kertecske". Ide érkezik meg a „városka legbarátságosabb lakója”-versenyben erős hendikeppel induló Richard Horne, és rögvest meg is tudjuk, miért. Itt él ugyanis Miriam, a dagi…..
akut schizo effektív pszichózis 2017.09.04 13:44:26
Mr. C-vel és Ray Monroe-val kezdjük a nyolcadik részt, a realitás és az épelméjűség határain még éppen belül, becsüljük meg jól, mert nem lesz ez így mindig! Abban a kocsiban ülnek, amit Murphy diritől kaptak „ajándékba”, Mr. C pedig kiszúrja, hogy három nyomkövető is…..
akut schizo effektív pszichózis 2017.08.18 21:38:25
@Bicepsz Elek: én nem tudom. eléggé enerváltan viselkedik szerepe szerint Sarah, nem úgy mint az energikus Lílend / Bob.

Lílend a halála előtt elmondta, az volt az utasítás, hogy Laurát állítsák maguk mellé, mint befogadó test és mivel erre nem volt hajlandó ezért meg kellett halnia ráadásul Lílend keze által. Szóval nem tudom hogy fog talpra esni ez a Laura Földre küldés történet.
akut schizo effektív pszichózis 2017.08.18 22:00:43
@Pácsó Ármándó: ott van például a fehér barlang. a jók talán ott vannak. de arról nagyon régóta nincs szó..
Van az a magyar népmese, hogy Az égig érő paszuly. A kisfiúról, aki felmászik a növény szárán, egészen a csillagos égig, sőt, még azon is túl. Aztán odafent talál egy különös palotát, benne egy asszonnyal, aki gyorsan elbújtatja, hiszen jön haza a férje, a háromfejű sárkány, már hallani is, ahogy…..
akut schizo effektív pszichózis 2017.08.17 16:23:52
@Pácsó Ármándó: @Celtic: Dönisz sem volt fejes még a második évadban. Elég sokra vitte még így is. Cole azért a komolyabb bizalmas beszélgetéseknél csumára veszi a hallókészülékét és kéri a partnereket, hogy halkan beszéljenek és lehetőleg ne csörögjenek semmivel :)
A Silver Mustang Casinóban zajlik az élet. Coopert még mindig nem hagyta el a szerencséje, olyannyira nem, hogy már harminc mega-jackpotnál jár. Egyik szerencsejátékos-társa el is nevezi Mr. Jackpotnak, a casino üzemeltetője pedig az összeomlás szélén állva állapítja meg, hogy…..
akut schizo effektív pszichózis 2017.08.15 14:12:04
@Rodnay Gan: bocsi, láttam. Nem gondoltam, hogy abban a részben beszélnek róla, hanem már hamarabb. Lehet már én is időzavarban vagyok ettől a filmtől :D
akut schizo effektív pszichózis 2017.08.15 14:13:51
@Rodnay Gan: mikor lesz folytatva. Bár még csak a 8. résznél tartok, de az megér egy külön misét vagy egy bejegyzést a filmtörténelmi kézikönyvekbe.
akut schizo effektív pszichózis 2017.08.15 21:07:37
Némileg meglepő módon Jerry Horne-nal kezdünk. Az viszont egyáltalán nem meglepő, hogy az öreg hobó be van állva, de annyira ám, hogy fogalma sincs róla, éppen hol is van, csak annyit érzékel, hogy valami erdőben. Kétségbeesésében felhívja Ben bátyót, de túl sok érdemi…..
Éjszaka van, de Cooper még mindig a szobornál szerencsétlenkedik, ezek szerint ez a tökkelütött csak nem ment haza. Majd megjelenik egy zsaru, aki nagy nehezen eltuszkolja onnan és hazaviszi, Coopert azonban igazából csak a jelvénye izgatja. Otthon Janey-E egyre kevésbé bírja már…..
akut schizo effektív pszichózis 2017.08.15 14:05:14
@Rodnay Gan: plusz, a kisgyerek halálakor ismét az elektromos vezetékeket, transzformátort és elosztószekrényeket számozással mutatják. A Tűz jöjj velemben is intenzíven mutogatták az ügynök eltűnése előtt, a jó Cooper is egy dugaljzatból szivárgott elő és most ez. A Kar is egy elektromosan töltött villódzó szikamor(?) fán csücsül. Most hirtelen Pom-Pom jutotott róla az eszembe.
  Két kozmológiai elmélet: az ősrobbanás és a fény lassulása Korábbi írásomban ( Volt-e valójában ősrobbanás, vagy a fény sebessége lassul?) két kozmológiai elméletet fogalmaztam meg, egyik a jelenleg széles körben elfogadott ősrobbanásé, a másik ennek alternatívája, amely a fény csökkenő…..
akut schizo effektív pszichózis 2017.08.11 09:51:09
@I-Work: "Egyébként, mint tudjuk, az idő nem létezik, csak amiatt találtuk ki, hogy mérni tudjunk, szóval relatív." az időt éppen azért érdemes mérni, mert bizonyos körülmények között eltérő sebességgel telik.

Az ősrobbanás előtt nem létezett se tér se idő. Az anyag jelenlétére meg azt írták, hogy az anyag antianyag egyensúly felborult.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Az ATV Egyenes beszéd, korábban Start és Szabad szemmel című műsorait vezető, és a tegnapi nappal a tévétől távozó Mészáros Antónia azt nyilatkozta a comment:com-nak, hogy egy ideje már érlelődött benne a döntés, hogy valami mással, társadalmi ügyekkel foglalkozzon, és többet tehessen, mint egy tv…..
akut schizo effektív pszichózis 2017.07.12 10:01:52
Pankráció: igazinak látszó, de kőkeményen megjátszott, jelmezes-beöltözéses bohóckodással kevert verekedés a ringben. Az amerikaiak valamiért zabálják. A Netflix egyik új sorozata, a GLOW egy olyan világba visz el minket, amiről lehet, hogy hallottunk már, de igazán sokat nem tudunk róla: a…..
Dupla retro bombával jelent meg a Bors mai száma. A lap arról ír, hogy a TV2 és az RTL Klub is visszahozna 1-1 régi, nagy sikerrel futott műsort. Az Andy Vajna-féle csatorna állítólag már meg is kereste Gundel Takács Gábort, (aki néhány hónappal ezelőtt hagyta ott az MTVA-t és indult el Szpíker…..
Az évek óta a legnézettebb vígjátéknak számító The Big Bang Theory főszereplőinek fizetése mindig is érdekes kérdés volt, hiszen annak idején a főszereplő trió (John Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco) az első évadot még 60 000 dolláros fizuval csinálta végig, a következő háromért már 250 000…..
1945. augusztus 9-én Nagaszaki fölött robbant a második világháborút tulajdonképpen végleg lezáró atombomba. A korábbi kapitányáról Bockscar névre keresztelt bombázó az elsődleges célpont, de a felhők miatt nem látható Kukora felől érkezett a város fölé, majd terhét ledobva éppen csak visszaért…..
A fenti adatokhoz némi kiegészítés: Budapestről számoltam az 1 órát (vagy épp Mosonmagyaróvárról, Székesfehérvárról, Csesznekről vagy épp Pilismarótról, hogy ne legyen ennyire fővároscentrikus...) és természetesen nincs (sajnos) 3 Michelin-csillagos étterem Magyarországon, 2017. márciusig még 2 se,…..
Ez egy olyan bejegyzés lesz, ami remélhetőleg (akár megosztásokkal) a lehető legtöbb emberhez fog eljutni, és ezáltal a címzetteknek is lesz lehetősége átértelmezni a dolgokat. Ugyanis a Facebookon exponenciálisan terjednek azon emberek bunkó megnyilvánulásai, akik lehet, hogy a való életben tök jó…..
akut schizo effektív pszichózis 2016.07.18 07:32:15
A Corvin mozi újfent műsorra tűzte az amerikai sci-fi film egyik legnagyobb klasszikusát, ami nem csak James Cameron számára hozta meg a komoly elismerést, hanem Arnold Schwarzeneggert is meglökte a szupersztárrá válás útján. Eme remek kezdeményezésnek hála a magamfajta gyökerek, akik mertek a…..
Mélyhangon megszólaló halk dübörgés, majd felharsanó trombiták a főtémával és velőtrázó üstdobütések óriás buzogánnyal: Stanley Kubrickot úgy kaptuk ajándékba, akár egy sokkoló, fekete obeliszket, ami evolúcióba hajszol minket. Kubrick a filmtörténelem utánozhatatlan, egyedi,…..
Közismert, hogy Magyarország tele van fantasztikus zenészekkel. Az viszont már kevésbé tudott, milyen sok közöttük a testvérpár. Összeállításunkból kiderül, hogy milyen ismert és kevésbé ismert zenekarokban muzsikálnak tehetséges testvérpárok, összesen negyvenen. De az is előfordul, hogy amíg az…..