Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadmeggymag23

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Leárazáshíradó 2010.12.29 12:32:00
Hétfő óta rengeteg üzlet kezdte meg a szokásos szezonvégi leárazásait, lentebb következzen egy körkép arról, hogy melyik boltban milyen áruminőséget/árakat/tömeget tapasztaltam hétfőn és kedden, a kommentekben pedig lássátok el ti egymást tanácsokkal!H&M: Most is a…..
OurFashion Fehérnemű épitészet 2010.12.27 11:13:00
A karácsonyi nagy zabálás után nem biztos, hogy a legjobb ötlet nádszálvékony lányokat posztolni, de ezekért a csodákért érdemes lemondani a következő szelet sütiről. Nicole de Carle Not Just a Label-en értékesitett kollekciója egyedülálló, a megszokott csipke nélkül…..
A Lacoste kampányok általában egyszerűek, könnyedek és vidám hangulatot sugároznak. A 2011-es tavaszi divatfotók is hasonló szellemben készültek Anja Rubikkal, Liya Kebede-vel, Noah Mills-szel és Jon Kortajarena-val. A fotósok Mert Alas és Marcus Piggott voltak. Lám-lám egy fehér…..
vadmeggymag23 2010.12.27 22:52:55
A Vogue Hellas decemberi számában tűnik fel a fiatal, magyar modell, Hegedűs Petra - kapásból négy oldalon. A fotókat Filippo Chatzis készítette. ..
A Barneys ünnepi katalógusáról elsőre nehéz eldönteni, hogy mit is hivatott népszerűsíteni, zöldségeket,tengeri herkentyűket vagy egyéb piacon fellelhető dolgokat, vagy inkább ruhákat, kiegészítőket... feltételezem, hogy az utóbbiakat, de ezeket szépen összekombinálták az…..
Hihetetlen Dree Hemingway! Ahány fotósorozat, annyi arc! Nem szép ez a lány - legalábbis a szó klasszikus értelmében, de nagyon profi. A vörös rúzs és a szőke mikrofonfrizura pedig kimondottan jól áll neki. A kínai Vogue januári számában Patrick Demarchelier fotósorozatán…..
modell: Freja Beha Erichsen fotós: Caio Guatelli magazin: Folha (Brazília) ..
vadmeggymag23 2010.12.21 10:41:43
Következzen egy szubjektív lista, viszonlyag megfizethető karácsonyi ajándékokról magyar divattervezőktől:1. Je Suis Belle nyaklánc 15900 FtHol tudod beszerezni?Showroom: Budapest Ferenciek tere 11. 4.em2. Vágó Réka borítéktáska 9900 Ft Hol tudod beszerezni?www.ourstyle.hu…..
OurFashion Anyu ruhájában 2010.12.13 23:23:00
 A divatszakmát úgy látszik, nem lehet elég korán elkezdeni, mostanra elárasztották a világot a 15 év alatti bloggerek, modellek és tervezők. Az elmúlt években egyre gyakrabban bukkannak fel extrém fiatal tehetségek, akiknek nem biztos, hogy van normális gyerekkora. Igen nehezen…..
Dakota Fanning 12 éves kishúga, Elle Fanning - ha lehet - még bájosabb, mint a nővére. Az Interview magazin legfrissebb számában megjelent képsoron pedig meg is csodálhatjuk őt. Gyönyörűek a fotók, amelyek Steven Pan fotós munkáját dícsérik és ámulatba ejtően szép Elle…..
Lily Donaldson látható a Harper's Bazaar amerikai kiadványának januári címlapján - méghozzá az előfizetői példányokén. A fotót Terry Richardson készítette. Habár nagyon kedvelem Lilyt, igazából nem miatta posztolom a címlapot.....
vadmeggymag23 2010.12.14 16:53:12
Mindig is kíváncsi voltál, hogy egy nagyobb esőzés után vajon mennyi csapadék hullott le, vagy csak az érdekel, hogy milyen mély is az a pocsolya? Akkor ezeket a gumicsizmákat éppen neked találták ki. Színes, mókás, hasznos és még csinos is - már amennyiben beszélhetünk…..
OurFashion Sam Page 2010.12.08 14:17:00
 Ha valaki néz tv-t, vagy ismeri a külföldön futó sorozatok megszerzésének nem túl bonyolult mikéntjét, biztosan rákattant már egyik-másik hetente új résszel jelentkező izgalomra. Sam Page pedig többen is felbukkant, így aki igazi sorozatfüggő, biztosan…..
A Louis Vuitton 2011-es Resort kollekcióját Anne Vyalitsyna népszerűsíti, Mark Segal fotósorozatán. Már a legelső kiszivárgott fotót is imádtam... és most itt van még 23, csodás, halványan az ötvenes-hatvanas évek hangulatát idéző, napsütéses kép! Tökéletes kampány,…..
vadmeggymag23 2010.12.09 21:04:06
A brazil H.Stern cég a Disney-vel együttműködve nem mindennapi gyűrűket készített. Az apró ékszereket Tim Burton Alice Csodaországban meséje ihlette, a gyűrűket a filmből kiragadott szereplők/díszletek szakasztott másai díszítik. Ti melyiket választanátok?    …..
Elvis arcképe egy sima fehér trikón. Ti hordanátok? D&G; ára: 100 €              Sok olyan hírességeket (na jó, nem olyan sokat) fel tudnék sorolni, akit akár szívesen is viselnék magamon, Elvis nálam…..
vadmeggymag23 2010.12.06 23:05:13
   Név:Tombor Zoltán Kor: 37 Jelenlegi lakhely: Milánó Jelenlegi munka: fényképezekHonlap :www.tombor.com Legelső munkahelyed:  21 éves koromban kezdtem el fotózni, elötte nem volt “igazi“ munkahelyem. Eddigi legkedvesebb munkád:…..
Judith Leiber neve számomra egyet jelent a 21. századi giccsel - kristályokból kirakott táskái, amelyek már az univerzum összes állatának és ételének formájában kerültek piacra. Persze az ominózus Szex és New York epizód óta töretlen népszerűségnek örvend, így nekünk, mint…..
vadmeggymag23 2010.12.05 12:06:12
Az abszolút tökéletes fotósorozat. Az Interview Magazin decemberi/januári számához Solve Sundsbo készített egy csodálatos, fekete-fehér anyagot két fekete modellről - Anais Mali-ról és Melodie Monrose-ról - akik kizárólag fehér (vagy nagyon világos) ruhákat viselnek. Imádom…..
vadmeggymag23 2010.12.04 13:47:56
Természetesen elképesztően elfogult vagyok mindenféle brazil-magyar összefonódástól, így amikor meghallottam, hogy a brazil, rioi születésű Bruna Seve (aki egyébként korábban a Tod's-nál és a Celine-nél is dolgozott) mezőkövesdi mintákat és a Csodaszarvas legendát…..
Ma két műanyag fülbevalót találtam az ékszerdobozban a Miu Miu-tól. Élénk kék, illetve piros színűek, és hogy mégse legyenek annyira snasszak, néhány Swarovski kristállyal dobták fel őket. Ami azonban ennél sokkal mókásabb számomra az az, hogy ezek nem is igazi fülbevalók,…..
Egy portugál cipőgyár, az Apiccaps egy cseppet provokatív reklámképekkel indítja új kampányát: pucér modellekkel, akik mindössze cipőt viselnek. Nem rossz az ötlet, hiszen figyelemfelkeltő és legalább nincs, ami elterelhetné a lábbelikről a figyelmet... bár az emberi természet…..
vadmeggymag23 2010.12.04 13:39:40
Nagy gondban lennék, ha csak egyet-kettőt-hármat... választhatnék. ..
vadmeggymag23 2010.12.04 13:35:23