Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skidrow

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miskolci óvodások és iskolások szülei múlt csütörtök este írták meg felháborodva az ÉszakOnline-nak, hogy "Miskolcon 2014. február 7-én több óvoda, általános- és középiskola bevonásával farsangi menetet szervez Csöbör Katalin országgyűlési képviselő. A farsangi…..
Skidrow 2014.02.04 10:54:29
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: legyél kedves a fideszes "unortodox"gazdpolról egy összefoglalot iderittyenteni...merthogy az" elmultnyolcévezésen" kivül nem sok minden ragadt rád 2010 óta...
a gazdáidnak meg üzenem,h csunya dolog volt lenyulni a manyupunkat!

ja és biztatásul,anno a szoclib kormány több egészségügyi intézményt felujitott-unios támogatással...a pech az volt,h volt ,ami 2011 elejére készült el és a fideszeseknek volt pofájuk saját sikerük elismeréseként átadni..-és sok uj eszközt,műszert vásárolt... azota ezek csak amortizálodtak...majd ha korházba kerülsz gondolj bele milye szerencsés vagy,mert ha 2006-2008között ez nem történt volna meg,akkor potenciálisan a 90es években vásárolt cuccossal látnának el manapság....
Danka Miklós, a 2008-as Nemzetközi Informatikai Diákolimpián ezüstérmet nyert. Cambridge-ben diplomázott, Londonban dolgozik. A jelenlegi körülmények miatt nem akar Magyarországon élni, de felkészítő tanárként ott volt a diákolimpiai érmesek tegnapi parlamenti ünneplésén. Az ő…..
Miközben tegnap a magyar sajtó és a blogoló társadalom a villamosvezető által megvert terhes nővel volt elfoglalva, egy másik sajnálatos eset is történt Budapesten. Kora este a Ferenciek terén a megállóból az Erzsébet híd felé elinduló 107E busz satufékezett. A Mercedes Citaron…..
Aztán ha megnyomorodott, akkor meg úgy döglik éhen a családjával ahogy akar. Még hogy félrekezelt, egyáltalán nem kezelt. Kezdem az elején. Kb.14 éves voltam amikor elkezdődtek a bajok. Első éves szakmunkás voltam, autószerelőnek tanultam. Akkor még egy hét iskola, egy hét…..
A hétvége május hónap mellett a Bohócliga utolsó ötödének nyitányát is elhozza nekünk. A Bohócliga-függőségben szenvedők többsége alighanem a  Fradi-Újpest csörtét várja a leginkább, a sajnálatos módon prognosztizálható negatív externáliákkal (pl. a…..
Skidrow 2010.04.29 14:34:30
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..