Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eehmi

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este 8 óra - A lap top előtt ülve a lehetséges témákon gondolkodom a blog bejegyzésemhez. 8:30 - A lap top előtt ülve azon gondolkodom, hogy miért nem jut eszembe semmilyen lehetséges téma a blog bejegyzésemhez. 8:35 - Valami eszembe jut, de az első sor leírása után rájövök,…..
Reviczky4 Hírmondó Ingyen reklám 2010.12.17 14:20:00
Sokunk kiált fel néha a tv-t kapcsolgatva, amikor meglátunk egy régi sorozatot, hogy "Úristen, hisz ezen nőttem fel!" Nos, ez velem is előfordul néha és legutóbb rendhagyó módon akkor történt meg, amikor egy ruhaboltban jártam. Szerintem mi lányok rögtön tudjuk…..
Tisztelt Olvasó!Számos pszichológiai jellegű tanulmány jelent már meg arról, hogy fejezhetjük ki érzelmeinket. Az én írásom kicsit mélyebbre ás; a kedvesség kifejezésének egy új aspektusára világít rá.Sokunknak nem egyszerű szavakba öntenünk gyengéd érzéseinket.…..
Reviczky4 Hírmondó VIP ól 2010.12.10 15:51:00
 Nagy divat lett tűntetni az anyagi helyzetünkkel. Már ha megtehetjük. A tüntetésnek egy nagyon jó eszköze az egyes helyeken lévő VIP szekció, ahova csak plusz pénz kifizetésével juthatunk be. Egyébént ez a plusz pénz nem túl nagy összeg, de egyesek…..
 Való Világ 4. Észrevétlenül kúszik be az életünkbe a kultúra nem igaz? Pornó, prostituáltak, hülyébbnél hülyébb emberek, ízléstelenség 0-24 óráig. Na meg a vicces feladatok, melyeket nem részleteznék. És nekünk minderre van időnk. Szórakoztat állítólag.…..
Nem gondoltam volna, hogy eljön a nap, de igen, mégis megtörtént. Értékét vesztette minden kritikám, és minden humoros beszólásom, értékét vesztette a diszkrécióm, amivel eddig kezeltem a saját magam dolgait, értékét vesztette a véleményem. Az oly sok együtt töltött óra…..
Állatkertet fognak létrehozni a Károli Gáspár Református Egyetemen, értesültünk az egyetem rektorától „Kezdetnek egy majomketrecre gondoltunk, melyet a bölcsészkar épületének belső udvarán fogunk felállítani. Minden diák kapni fog egy chip kártyát, mellyel nyitni és…..
Reviczky4 Hírmondó A 100. 2010.12.03 14:07:00
Századszorra futok neki ennek az írásnak. Mit lehetne írni a karácsonyról, amit még más nem tud? Fenyőfadíszítés, ünnepi menü, családi kör. Ez jó esetben legtöbbünknél így van. Az ünnep eredét nagyjából ismerjük, általános iskolában minden évben elmondják a…..
A Föd két kontinense, Magyarország három megyéje, négy város, hat kerület és három falu. Ez a statisztikai rendszerezése azon helyeknek, melyeket otthonomnak mondhattam, illetve mondhatok életem során.   Mégis, ha megkérdeznek hol jobb élni, vidéken vagy városban, nem…..
Reviczky4 Hírmondó Ez van... 2010.11.18 22:43:00
Ne vegyek egy évig új ruhákat? Ne járjak el a barátaimmal? Naná, hogy dehogynem, hirdeti a Telenor néhány belvárosi plakáton. Itt vannak a telefonakciók, szinte ingyen hajítják utánad a legmodernebb készülékeket. Szóval telefon, ruha, szórakozás megoldva. De mi van a tandíjjal?…..
Reviczky4 Hírmondó toomuchbook 2010.11.11 20:03:00
 Mindannyian ki tudnánk emelni legalább 3 jó tulajdonságát a facebooknak. Kár is lenne erről írnom századikként. Leszögezném, aktív felhasználója vagyok az oldalnak már több éve, és ritkán telik el nap anélkül, hogy ne nézném meg, mi újság a profilomon. A millió jó…..