Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyrko

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cyrko újra lecsapott:A motoros témához lőttem én is egy szép régi BMW-t:Na EZ tetszik, bár nem motorozom... A poszt végére egy városliget Triumph motort hagytam, amit az okostelefonom (jó, céges) egy ügyes fotóalkalmazásával csináltam, amire mostanában eléggé…..
Cyrko megígérte, Cyrko betartotta:Legyen szerencsénk máskor is! (Visszatekintőknek: a csodálatos négyajtós Maserati kicsiben itt szerepelt, pár régebbi carspotting a laposabbikról pedig itt, itt és itt.)..
Pörögnek a dolgok Bergmann Péter, azaz We Plants Are Happy Plants környékén. Egyrészt őt is felkarolta az MTV brand:new névre hallgató tehetséggondozó programja, aminek köszönhetően valószínűleg hamarosan az eddiginél is szélesebb kör ismerheti meg a nevét, másrészt meg itt…..
Cyrko 2012.02.24 20:53:24
@jet set: A palántáink boldog palánták ennek van értelme?Amúgy annyira nem is rossz szám a sell your soul csak mondom még nemzetközi viszonyban is jónak számít.(kinek mi a jó ugye...)
Kedveled vagy megveted? Megveszed vagy a polcon hagyod? Ha a második kérdésre igent mondtál, a készletet március 1-től 40 Euróért magadévá teheted. | A magyar helyesírás rendíthetetlen őrei pedig ne bántsanak: ezért írtam úgy a poszt címét, ahogy. |..
Az a szerencsés, aki szombaton 19:46-kor az m1-re kapcsolt az ebbe a képbe ütközött: Ha ez nem volna elég, ezután még úgymond szakértettem is egy kicsit klón-legó témakörben. Tekintettel arra, hogy a helyzet felettébb zavaros Magyarországon a klón-kockák jogi megítélésével,…..
Cyrko 2012.02.20 19:36:51
@Longeye: Túl friss lehet a róka vagy nem tudom mert nekem valami bődületes gyorsan megy mintha csavarnám vagy 3-4* sebességen lenne mi a megoldás szeretném látni azt a riportot...
Cyrko 2012.02.21 20:19:46
@Longeye: Nem win 7 van a jó öreg Xp fut a gépen elég szépen méghozzá.
A link alapján frissítettem de még mindig zavaróan gyors a videó sebessége.
A róka nem panaszkodott semmilyen frissítésre sem tehát nagyjából tanácstalan vagyok.
A sávszélességről pedig annyit hogy szerintem nem az befolyásolja...
Ui:Alig várom hogy végre láthassam a riportot...
"Álmaimban Amerika visszainteget..."A kis gyűjteményért ezúttal is köszönet Andrew0807-nek! Hangulatzene, de nem a poszt elején idézett:Hanem egy kicsit keményebb. Kellemes hétvégét!..
Nem is volt olyan régen, hogy a Brandenburgi kaput nézegetve többünknek beugrott az ötlet: mi lenne, ha valami hazait öntenénk maradandó LEGO-kockákba? Az első hullámon már túl vagyunk: volt Hősök tere, Hortobágy és Kilenclyukú híd is. A lelkesedés itt sem maradt abba: a kezdeti…..
Cyrko 2012.02.14 16:20:39
@Yooha: Kíváncsi vagyok rá sőt én is kedvet kaptam ehhez a dologhoz lehet összedobok valami kevésbé jelentős ennek ellenére ismert épületet ;)
Felnőttkori LEGO-korszakomban már több készletet is beszereztem, de most nagyravágyó lettem. Valami nagyra vágytam. Már a katalógusban kinéztem magamnak: hű de jó lesz! Aztán a Müllerben ott pöffeszkedett a doboza a polcon. Ejha, elég szép darab lesz ez, ha már a doboza ekkora!…..
Cyrko 2012.02.10 22:29:08
@kopeszkugelu: Szerintem nagyon jó az a Tie vadász ;)
Cyrko 2012.02.10 22:30:37
@rixman: Szép de miért pont piros vagy csak rosszul láttam?
A hanyatló nyugat a messzi keleten kitartóan próbálkozik a béketábor vívmányainak átvételével! Hát nem szemérmetlen lopás az észak-koreai játékipar vívmányát, a mintacsaládok jutalomfalatját csak úgy lemásolni, és a déli kapitalisták által kizsákmányolt tömegek elé,…..
Ha a nem lépünk ki az űrbe, a Castle vonalnál talán nincs látványosabb, kívánatosabb, főleg egy (kis)fiú számára. Egy-egy korszak zászlóshajóját ebben a témában a legkönnyebb megtalálni, hiszen vitán felül a várakban (kastélyokban) csúcsosodik ki a téma újra és újra.…..
szirszarjaim Carspotting 94 2011.01.29 09:00:00
Először egy bejövő (távolról Rollsnak látszó) Bentley Andrew0807 pajtástól:Aztán a saját termés, az első kettő Zuglóból:Illetve a mattfóliás BMW az I. kerületből, ahol már jó ideje kerülgetem, csak soha nem voltak teljesen megfelelők a fények:Most sem :) Jó…..
szirszarjaim Beat the Heat 2011.01.24 09:00:00
A Beat the HEAT Kft. Amerikában egy rendőrökből és tűzoltókból alakult önálló, non-profit szervezet, amely edukációs programokat szervez (főleg kölköknek) megkülönböztető jelzésekkel ellátott drag versenyautók segítségével, amelyekkel versenyeken indulnak, hogy minél…..
szirszarjaim Fishing on Orfű 2011.01.18 09:00:00
Nem volt olyan régen, hogy T2-es VW buszt mutattam, de ez igazán nem akadályoz meg abban, hogy újra ezt tegyem. A delikvens ezúttal egy Matchbox, amely egy pakk részeként jelent meg Amerikában, magában (eleddig legalábbis) nem hozzáférhető - kivételt jelent persze mondjuk az ebay, ahol…..
szirszarjaim Nagyhét 1. - KAMA3 2010.11.15 11:15:00
Eldöntöttem, ezen a héten csak nagy kisautókat mutatok. Ez van, ha tetszik, ha nem. Kezdetnek jöjjön egy Elecon gyártmányú Kamaz 1:43-ban. De előtte a kötelező kör: Ha valaki nem tudná, mert mondjuk túl fiatal, a Kamaz (Камский автомобильный завод -…..