Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hefe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nuendo sztorija mindennapi esettel kezdődik, ámde ez már nem igaz a végkifejletre. Történt ugyanis, hogy szerette volna elmagyarázni egy kedves autóstársának, hogy mi is az a jobbkéz-szabály, aki viszont nem szerette volna meghallgatni. És ez még nem minden.Régi olvasója vagyok a…..
hefe 2009.01.19 13:57:21
@Reggie: bakker ha egy ilyen affer után vki 20km-en keresztül követ engem akkor biztos nem arra fogok gondolni, hogy

'jé, ez a kedves autós jön utánnam mert biztosan ráér és nincs más dolga és meg akar hívni egy bambira h barátkozás közben megbeszéljük kinek volt igaza, hiszen vkit követni ez olyan kedves gesztus'

sztem korrekt volt abban h hívta a jardokat és nem agresszorkodott tovább.

sztem aránytalan volt a retorzió a parkolós affér miatt.
hefe 2009.01.19 14:14:33
@Reggie: ha egy parkolói affér után vki követ akkor logikus következtetés h vmit akar tőlem. ha dunaharasztiig követ akkor én arra tippelek hogy vmit elég kitartóan akar és lehet h nem a pénztárcám találta meg de valszeg nem is beszélgetni akar!

nuendo: ha vkivel ilyen történik akkor sztem az arányos retorzióba pl. a követkző dolgok férnek bele (vérmérséklettől függően):
- szigorú ránézés
- dudálás
- 1 sor anyázás
- autózz blogban megírni h mi történt személyleírással
kb. ennyi.

próbálom még1x megírni a lényeget:

a fickó tökre nem gondolhatta h. te ilyen jámbor vagy és csak beszélgetni akarsz vele és logikusan feltételezte h ha ilyen messze követed akkor aljasabb terveid vannak vele.
Ha ledózerolnák és sóval behintenék a helyet, a néhai Pallasz Hotelt üzemeltető srácok abból is profitálnának. A sorozatos lopások révén megboldogult szállodakomplexum kettes számú egysége, a Bencés Panzió sajátságosan pofátlan válfaját űzi a reklámozásnak "egy…..
Az Index.hu felperesként helyreigazítási pert nyert első fokon a Hírtévé, a Hírtévé online és a Magyar Nemzet szerkesztősége ellen. A Fővárosi Bíróság nem jogerős ítéleteiben megállapította, hogy a Hír Televízió „Esti Gyors” című műsorának 2007. 05. 10…..