Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fencikoci

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok küldetésekkel kapcsolatos kérdést / hibajelentést kapunk.Nem kell elkeseredni, csak egy rövid ideig lesztek küldetések nélkül. Miközben a csapat egyik fele hibákat javít, a másik fele már az új küldetés rendszert teszteli.Ezek az új küldetések sokkal több örömet fognak a…..
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
fencikoci 2011.01.28 12:00:38
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9174930&clearsession=true - 33876 dollár, 4 parcellányi búza, és 58 parcellányi sütőtök (mennyisége a raktárból, ára, minden). Pedig még csak most kaptam vissza mindenem :S
fencikoci 2011.01.28 12:08:52
@tanyasegéd: ez most melyikünknek szól?
fencikoci 2011.01.28 21:27:08
@tanyasegéd: igen láttam, köszi :)
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
fencikoci 2011.01.24 10:50:44
Kezdem feladni, de komolyan. Újra megvenni a mezőket, újra elültetni mindazt, amim volt, újra elgondolkodni azon, hogy kéne egy szeszgyár (de most már csak gondolkodni tudok rajta, mert amit megvettem, az elpárolgott!), csak hát nincs rá pénzem. Ahogy egy csomó minden másra sincs. Általában 130ezres bevételem volt, annyi csillagőszirózsával tudtam beültetni a tanyámat. Ma betakarítottam a megkurtított kis kertecskémet, nem volt 80ezer. Nem akarom törölni, benne van egy fél évnyi munkám legalább, de ez már a második eset, hogy átbasznak a palánkon, és hónapokkal ezelőtti szintről kell felállnom, mert Afrikatanács fejleszt. Ráadásul a hibaüzenetemre, az ide betett kommentre egy fikarcnyi SAJNÁLOM-ot nem kaptam, ahogy senki más sem. És nem csak keveseket érint ez a jellegű probléma, hanem mindenkit. Akinek egy kicsivel is nagyobb a tanyája, mint 5-ös szint, azt mindenkit elkapott a felezőpestis, nem csak 1-2%-ot, ahogy tisztelt fejlesztőék állítják. Többeket lebeszéltem arról, hogy telepítsék a játékot, és többekkel együtt gondolkodunk azon, hogy mi is kiszállunk. Csak hát 56-os szinttel én vagyok a legkisebb tanyás, és kicsit fájó szívvel mondanánk le a már kialakított kertjeinkről. De ez sem fedi le a valóságot, mert nekem NEM EZ VOLT A TANYÁM, HANEM EGY KÉTSZER EKKORA MAJDNEM, mert most látom a mezők újra megvételénél, hogy nem hármasával nő az infláció, és már most több, mint öt mezőt megvettem. Csalódtam, nagyon nagyot csalódtam. És valahogy nem világos számomra, hogy ha egy csapat játékot fejleszt, miért nem érdekli őket az emberek reakciója a munkájukról? Miért szarják le azt, hogy mindenki kiakad azon, hogy a munkája kárba veszett? Ennek így nem sok értelme van...
Tanyavilág UPDATE: SOS LEÁLLÁS! 2010.11.26 16:02:00
2010.11.27. 17:40 UPDATE:Sajnos nem sikerült még mindig kezelni a szerverhibát, csak hétfőn tud folytatódni a játék.Az idő megállt a játékban, senkit sem ér kár. Sőt, 10 aranytallért minden játékosnak jóváírunk az indulás pillanatában.Elnézést a…..