Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mental Militia

0 bejegyzést írt és 370 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ismeretes, a Bicskei Járásban hónapok óta nincs endokrinológiai szakrendelés. Ennek okai visszavezethetők a magyar egészségügy közismert állapotára, az orvos és ápolóhiányra is. Csákváron fogadnak, de csakis  pajzsmirigy problémával. Olyan országban élünk, ahol az ún. politikai elithez tartozók…..
Tudok valakiről, akinek  szüksége lenne egy kerekesszékre.  Sajátságos okokból csakis egyedi gyártmányt lehetne kiváltani OEP támogatással.  A bicskei családban az idős édesanya mindennek a motorja. Dolgozik mind a mai napig, hogy helytálljon  ágyhoz kötött gyermekéért és az unokájáért. Ez a…..
Olvasónk levelében arra kért, kerékpározzunk ki a Zöld Bicske telepe mellé, ha már írtunk róla és fotózzunk.   Ő szinte naponta autózik arra és amit lát, az nem szívderítő. Azt hallotta, hogy 5 hónapja nem szállíthat sem kommunális, sem szelektív  hulladékot a Zöld Bicske Kft. Tatabányára - a…..
Feltettem egy egyszerű kérdést - fantasztikus válaszok születtek - írja Monostory Miklós. ..
Mental Militia 2019.08.22 10:06:37
Szerinted a Bicskén belüli autós-motoros száguldozás ellen hatékonyabban  kell fellépni?  Szerinted a Bicskén belüli autós-motoros száguldozás balesetveszélyes más közlekedőkre?  Szerinted a Bicskén belüli közlekedők egy része azt hiszi, hogy neki mindent  lehet és úgy  tesz, mintha egyedül lenne…..
A rendőrök hét bicskei férfit hallgattak ki gyanúsítottként - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának közleményében.  A Bicskei Rendőrkapitányság 1 rendbeli garázdaság bűntett, továbbá 2 rendbeli súlyos testi sértés bűntett, és 1 rendbeli kiskorú…..
Mental Militia 2019.07.14 13:42:57
Több olvasói jelzés érkezett arról, hogy az 1-es főútvonalon július 3-án reggel történt autós-motoros baleset helyszíne az Óbarok-átjáró területe volt.  Nem jobbra, nem balra, hanem ott.     Az FMRFK Kommunikációs Szolgálatának első híre és kérdésünk után azt a tájékoztatást adta, hogy "a…..
Hahó, nem tudom, láttad-e, a Tour de Hongrie bicóverseny előtt a Tatai úton és a Szent István úton is a nagy kátyúkat tömtek be. Csak a nagyokat. De örüljünk ennyinek, hogy eljutottak odáig. Csak azért üzenem neked, mert azt én láttam, hogy feszegetve volt ez a Bicske blogodon, hogy ezzel nem…..
Egy-két hónappal korábban is akartam neked írni, de kíváncsiságképp megvártam a kampány végét, hogy vajon lesz-e változás a városvezetés kommunikációjában. Pénteken a választások előtt 2 nappal azonban bedobták a májusi Bicskei Újságot is. (Micsoda véletlen...) A hiteles tájékoztatás szégyenét…..
Ma reggel 7 előtt, óbarki kihajtó az 1-es főútvonalra! :-( Nem segített a kihelyezett 60-as tábla! Főleg reggel és délután 4-5 körül akkora az 1-es forgalma (és persze a 60-at nagyon kevesen tartják be!), hogy képtelenség felhajtani arra vagy átjutni azon Óbaroknál! Pár éve felröppent egy hír, hogy…..
A Vörösmarty utcáról köztudott, mennyire megnőtt a forgalma és micsoda száguldozás megy.   Ezt a képet ma délután küldte kedves olvasónk. - Nem halt meg senki? - Nem. Kiszállt a vezető és próbálta visszafordítani a kocsit a kerekeire. A cipője maradt benn az autóban.  - Vörösmarty utca? -…..
szia. ezeket a képeket meg tudod osztani a bicskei szón? Nagyállomásnál készültek a tegnapi nap folyamán. szia, köszi, meglesz Köszönöm szépen, katasztrófa ott az út. Napi pár ezer ember megfordul ott......
Egy februári, nyilvános, helyi tv által is felvett, a weben közreadott önkormányzati képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve van ezen a linken. Ennek 20. oldalán egy képviselő azt kérdezi a velem szemben indított pert vesztő bicskei önkormányzat polgármesterétől (amit egy cikkemben magam is…..
Mental Militia 2019.04.12 19:25:49
Azt írja a kedves olvasó, hogy szerinte igaza van az újságírónak, mert a bicskei levélíró is megtapasztalta, hogyha betartotta a 60-as tábla hatályát, akkor a záróvonalon, az említett kanyarban előzte meg a bmw és a suzuki is egyaránt Egyes információk szerint a kerékpárút átvezetés lehet ott 60-as…..
Szombaton Bozori Imre r. főtörzsőrmester, a Bicskei Rk. körzeti megbízottja részt vett a TEK 018-as Budo es Küzdősport Gáláján, amit a Syma csarnokban rendeztek. Harmadik helyezést ért el.   - Nehéz, de lelkes felkészülésen voltunk túl, amit sajnos az októberi MMA versenyen szerzett lábujj…..
Most hétvégén került megrendezésre az Ifjúsági RAW Erőemelő BajnokságOrosházán. Ezen a rendezvényen részt vett az ifjú Titán, a bicskei lakos, Havai Patrik, a SebiGym SE színeiben. Patrik bő egy éve kezdett el foglalkozni súlyzós edzésekkel. Erre a bajnokságra kb.egy év felkészülési idő állt…..
A Kerecsendi - Akácfa kereszteződéséről van szó. Az Akácfa utca kapcsán olvastam, hogy valaki panaszkodott, hogy a kereszteződésben előzték egy Suzukival nagyon gyorsan - írja olvasónk.  A sebesség számonkérése valóban jogos volt. Ráadásul van kinn egy tábla, ami sajnos engedi az előzést a…..
Gyalog megyek az uszoda felé a Fűzfa-sétányon, a megigazított frizurájú gyönyörű és erős füzek alatt, ami bicskei családok munkájával, az ő  kezdeményezésükre és felhívására teszi szebbé Bicskét. Miképpen az egész park.   Az erős lombok a füzes sétány alatt jól fel vannak vágva a GESZ munkatársai…..
Szia! Ne haragudj a kései zavarás miatt, de csak most van időm írni! Ha nagyon szépen megkérlek, írnál pár sort a következőről?  A paplak előtti aszfaltbontás szörnyű körülményeiről, nagyon balesetveszélyes, sőt, a reggeli délutáni forgalom így is ellehetetleníti a közlekedést, így meg pláne. Az…..