Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnclayborne

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel Szél Bernadett elég keményen beszólt Gyurcsány Ferencnek az ATV-n. Az LMP társelnöke azt mondta, hogy „Gyurcsány Ferenc jelenléte a magyar politikában egy nagyon komoly probléma. Régi teóriám, hogy Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor egyszerre fog elmenni a magyar politikából. Szerintem, amíg…..
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Király Viktor ma hajnalban lépett először, és remélhetőleg nem utoljára színpadra a The Voice amerikai kiadásában. Az idei szabályváltoztatásoknak köszönhetően a négy mester 24 énekese küzd majd meg a nézők kegyeiért az élő műsorokban, és az első héten menten 12 ki is…..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
A brazil srác hallhatóan igyekszik kiélvezni, hogy az öreg, de ránézésre jó állapotú Honda CBX-ét elviszi megfuttatni. Lobog a "The Doctor" feliratú kulcstartó a szélben, megtekeri a markolatot, és teli torokból üvölteni kezd a blokk. Sajnos nem egy hathengeres CBX-en "ülünk" -…..
johnclayborne 2015.05.29 20:41:04
Belsőség Heti merítés 2015.04.26 09:22:56
Kis fehér nyuszi nagyot ugrik! Olyan autót szerettem volna amiből alig van, koránál és típusánál fogva is, sokan lebeszéltek terveimről, de nem hagytam magam... Gizi - az OROSZ technika átka Ajtózárak tönkrementek, a hátsó ajtó lakattal volt lezárva. Oldalsó ajtó…..
Ma éppoly magától értetődő, hogy Egerben indul a rali szezon, amennyire tizenöt évvel ezelőtt mindenki Esztergomot várta. Hosszú volt a tél, régen volt a Szilveszter Rali, benne van a boogie a lábakban. Emlékszel Esztergomra, amikor WRC-k mentek a mezőny elejében? És ott volt…..
A BBC elég komolyan gondolja a Jeremy Clarkson ellen folytatott háborút: a műsorvezető felfüggesztésével és a már leforgatott Top Gear-adások letiltásával már így is megmutatták, hogy mekkora tökük van/menyire csökönyös barmok, egy mai hír szerint pedig a Top Gear Live című…..
johnclayborne 2015.03.23 13:35:53
@pepinke: Vannak játékszabályok, amik mindenkire vonatkoznak. Ő úgy gondolta, hogy már akkora "sztár", hogy mindent megtehet. Lehet, hogy mégsem.... Egyébként ne legyen senkinek sem illúziója, senki sem pótolhatatlan. Nem volt ő egy Nobel-díjas atomfizikus vagy Usain Bolt, akiből csak egy van.... Az élet megy tovább és ez így van jól. Már régóta milliárdos, úgyhogy ha semmit sem csinál a következő 20-30 évben, csak kocsikázik a tucatnyi autójával, akkor sem kell aggódnia...
johnclayborne 2015.03.23 13:53:20
@Virág et.: Ez mind igaz. De attól még lehet egy másik remek művet csinálni. Amit nagyon sokan szeretnek. Én legalábbis hiszek ebben.
Nem tévedek nagyot, ha kijelentem, ezt a motort fotózzák a legtöbben - a Ninja körül stroboszkópként villognak a vakuk. Nem csoda, az új, kompresszoros Kawasaki körül őrületes hype alakult ki az utóbbi hetekben. Hogy milyen, mint motor, még nem tudjuk, de iparművészeti alkotásként…..
Autós-motoros gyorsulási verseny már rég nem izgalmas: széria állapotban a motor nyer. Ha viszont az autó nem széria, akkor jön a döbbenet. Egy Volkswagen Golf Mk1-et reszeltek be annyira a németek, hogy egy 182 lóerős Yamaha R1 olyannak tűnjön, mint egy Riga moped.   A…..
johnclayborne 2015.03.17 16:05:27
@Palladrin: Kiszámoltam, hogy mennyit fogyaszthat 100 km-en, ha padlózzák. Most nem írom le a fizikai és egyéb képleteket, számításokat, de durván 80 liter körüli fogyasztást számoltam... +-10%-os tűréshatárral számoltam.
johnclayborne 2015.03.17 16:07:04
@HoneyBee: Igen, 100 km/óra felett négyzetesen nő a légellenállási együttható.
johnclayborne 2015.03.17 18:59:31
@R!ck4: Valószínüleg Te még nem mentél gyorsan kanyarban, mert akkor nem mondanál ekkora hülyeséget. Egy rövid tengelytávú autót sokkal nehezebb csúszás esetén megfogni egy kanyarban.... De ha nem hiszed, próbáld ki. Én már néhány komoly autót elfogyasztottam, te nem tudom, hány komolyabb +300 lóerős autóval csapattál?
Új, 80 milliárdos köztévé? Norris türelmének is van határa.A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.     ..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
Szaúd-Arábiában sok indiai vendégmunkás dolgozik, keményen melóznak, még a legdurvább melegben, gyilkos napsütésben is. Mert kell a pénz, hogy eltartsák az otthon maradottakat. Három ilyen indiai embert invitált az öreg, szakadt Land Cruiserbe két unatkozó szaúdi. Aki már látott…..
A farpofáim is összerándultak, mikor az oszlopot láttam egyenesen a kamera felé közeledni. És felszisszentem, hogy na basszameg, ezért kéne figyelni. Nem vagyok én marha okos, meg tévedhetetlen sem. És ellentétben a sok, igazán okos megmondóemberrel én sem vagyok száz százalékig…..
Alig 24 órával az amerikai premier után Magyarországot is eléri az előzőnél is nagyobb cápanádó a magyar Universal Channel jóvoltából, amely ma este 21:20-tól tűzi műsorára a tavaly kulttrash-sé vált Sharknado második részét. Holnap, azaz augusztus elsején ismétlés ugyanott…..
Belsőség Porsche+szarvas+tempó 2014.07.28 15:21:26
A szarvast, vagy hozzá hasonló nagytestű állatot elütni nagyon veszélyes tud lenni, hiszen egy normál személyautó elejével éppen az állat lábait kapja csak el az ember, az állat súlyos teste (meg az ilyenkor halálos fegyverré váló agancsa) pont beesik a szélvédőn, és nagyon…..
A thai börtönökben hatalmas kultusza van a kickbox helyi változatának, olyannyira, hogy a legjobbak nemcsak kiváltságokat élvezhetnek, de adott esetben hamarabb is szabadulhatnak. A thaiföldi börtönökről sok jót nem lehet elmondani, pláne európai szemmel. Így aztán ott fokozottan…..
A Blikk mai infója szerint valaki fogta magát, és felnyomta a rendőröknél Sebestyén Balázst, mert a műsorvezető a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban. Vadon Janinak volt annyi esze, hogy az anyósülésen…..
johnclayborne 2014.05.08 21:08:24
@Pirx: Egy átlag embert nem jelentene fel senki.
Csak az ilyen bicskanyitogató senkiket, akik a pofázós munkájukkal napi több százezret keresnek, más meg kemény munkával keres annyit egy hónap alatt jó esetben.
És ténylegesen semmihez, de semmihez nem értenek, viszont akkora az arcuk, hogy nem fér rá a képernyőre sem....
johnclayborne 2014.05.08 21:13:44
@csakférfi: Balázs egy igazi senki és valakinek tartja magát...
Se szakmája, se nyelvtudása, se semmilye, csak a szája és a hosszú nyelve....:) Ez aztán a karrier, kedves Balázs!!!
Az autósportban mindig is voltak úrversenyzők – kezdetben grófok, ma IT- és olajmilliárdosok keresnek maguknak ülést a kis csapatok autóiban. Ez mindig is egy drága sport volt, a gazdag hobbisták pénzinjekcióira bármikor akad igény. Kicsit szánalmas ez, de most őszintén, ki ne…..
johnclayborne 2014.05.04 10:25:19
GT-R, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Radical, Caterham... ezektől az ember elvárja a teljesítményt. Nyálat csorgatnak rájuk, tinédzserek nyomják pelyhedző állukat az oldalüvegre és elképzelik, ahogy lefűzik a kedvenc kanyarjaikat, ahogy driftelve fordulnak minden sarkon... az autó…..
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Belsőség M3 kontra M3 kontra M4 2013.12.12 14:03:17
Itt az új, szép, erősebb-gyorsabb és mindenebb, mint az eddigi. És nyilván ennek egy eposzi - amolyan autobildes - reklámnak kellene lennie, de bocs, BMW, nem az. Szép és jó, és mindent tud és biztonságos és nagyon gyors és leg-leg-leg az új M3/M4. De amíg ott van mellettük egy…..
johnclayborne 2013.12.13 12:06:52
@Shadowbull: ZDP-189 produced by Hitachi steel using PM process. Contains 3% carbon and 20% chromium. Also contains Tungsten and Molybdenum.[1] Used by several custom knife makers and factory makers including Spyderco and Kershaw in the limited run of the Ken Onion Shallot folders. The Henckels Miyabi line markets this steel with the name "MC66".
Szóval a késemben 3%!!!! szén és 20% króm van és attól még acél- és nem öntöttvas!
Na ez az igazi csoda!
johnclayborne 2013.12.13 12:26:17
@Shadowbull: Ez a lista mindent elárul a metallurgiáról:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_blade_materials
Ebből kiderül, hogy a 3%-os széntartalmú acél 20%-os krómmal igencsak acél, mégha magas széntartalmú is.Egyébként a Hitachi acélipari cég gyártja. Úgyhogy még van mit tanulni a németeknek.
johnclayborne 2013.12.13 12:31:45
@Béza Dániel: Ez igaz, a szén-acél összetevőn kivül még mást is tartalmaz, így tungsram-ot és molibdént.
Belsőség Megint béemvés lettem 2013.11.01 17:53:32
Az ember életét sok dolog befolyásolja. Lát egy égi jelenést, túlél egy katasztrófát, esetleg szerelmes lesz. Minden mindenre hatással van, aztán ezek együttesen alakítják ki a dolgok menetét. TC autóflotta szinten nekem két dolog volt hatással a döntéseimre. Az egyik, hogy…..