Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PulsarGTI-R

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek hősies nemalvása után végre összeállt a Hangyász héja a TC standján. Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan szeretitek. Hosszú lesz még az út, mire autó épül alá, pláne, ha úgy megy, mint eddig. Legalább 200 embernek válaszoltam eddig mosolyogva a "mikor lesz már…..
Hogy jön egy ilyen lila gumó egy autós portál cikkébe? Valahogy úgy, hogy a most hétvégén zajló Oldtimer Expón a Totalcar-stand a régi japán autókról szól majd, ezzel a témával ugyanis Magyarországon valahogy nem sokan foglalkoznak, érthetetlen, de még maguk a cégek sem. És a…..
PulsarGTI-R 2011.04.12 07:45:03
Tudom, mindannyian olvastátok Szászvári József Rallye autózás című könyvét. Mégis, úgy gondolom, hogy nem mindenki lehet elméletben és gyakorlatban is feketeöves nemzetközi nagymestere a ballább-féknek.Na, ezen viszonylag könnyű segíteni, ma McRae tanár úr és pár…..
PulsarGTI-R 2011.03.05 08:18:08
125 éves az automobil. Földtörténetileg elképesztően kevés idő, az írott múltunkhoz képest is röhejesen rövid, sőt, szinte bármihez viszonyítva sem volt régen, hogy Karl Benz szabadalmaztatta az első automobilt. Hiszen 125 éves házakban még ma is tömegével lakunk, Budapest is…..
Túlkormányzott macskát minden háztartásba!  Azért örülök ennek a videónak mindennél jobban, mert így végre a Dia is érti, hogy mit szeretek a driftben. Ha már egy macska ilyen tündéri, képzeld el ugyanezt egy hangyásszal. Igaz, szívem?via cadix..
Csodálatos érzés volt látni, hogy Leslie elfordítja a Hangyász jobb első kerekét, és varázslatos módon vele mozdult a bal. Hölgyeim és uraim, tisztelt érdeklődők - bár nem hinném, hogy rendes állampolgárban kétely munkálhatna ezügyben – a kormánymű a helyén…..
PulsarGTI-R 2011.01.13 07:07:57
@Nínó Karotta: Annó a Neo-n mondtad, hogy eladod.
Engem komolyan érdekelne, ha belefér a büdzsémbe.
Árát leírod, ha eladó a szallitobt@gmail.com -ra?
Köszi előre is.
Amióta Dél-Amerikában rendezik a Dakart, azóta már csak megszokásból nézem az esti összefoglalót. Nem titkoltan már gyerekkorom óta a kamionok versenye érdekelt leginkább, hiszen Csehszlovákiában a Tatra volt az isten, az öreg Loprais pedig földi helytartója. Sajnos azonban a…..
A Frankfurti Autószalonra készült el annak idején (1980) ez a teljesen gyárinak mondott E23 Touring (mert a BMW-sek ugyanolyan idegrángást kapnak, ha lekombizzák a touringot, mint a mercisek). Párjával együtt mindösszesen két darab pontosan ilyen autó létezik a világon, 735i-ből…..
PulsarGTI-R 2011.01.06 20:01:42
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
PulsarGTI-R 2010.12.26 09:43:49
Update: Oké, Nanushkától és Herczeg Zoltántól nem szégyen kikapni, ők mégiscsak értenek hozzá, de az ég szerelmére, Ákos nem győzheti le Mario Andrettit, Emerson Fittipaldit, Ayrton Sennát és Colin Chapmant egyszerre. Vegyük dúsabbra a keveréket, véreim, vagy az autós lobbi…..
PulsarGTI-R 2010.12.08 19:59:54
Justfukzup küldte az alábbi Nissant, mellyel - szerintem - az ég egy adta világon semmi de semmi baj nincs.Egyedül a géptetőnél lóg ki a lóláb. Az intercooler méretéből arra következtetek, hogy ez egy utólag turbósított példány, nem eredeti GTI-R.Kályhacső. De legalább…..
PulsarGTI-R 2010.11.07 18:53:47
@nov2016:

Amennyiben suttyónak tartod a kályhacsövet, megteheted, de a 227LE az kevés lesz ehhez az autóhoz. ( a 340 is)