Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolo1980

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dóra dolgozott már Ausztriában, most az Egyesült Államokban él, de nem tervez hosszú távra. Mint írja, akárhol tudna élni, barangolva a világban, a lényeg az, hogy jó emberek vegyék körül. Az írás a Magyarország és én pályázatra érkezett, bár ebben az esetben alighanem…..
Egészen elképesztő történetek érkeznek a Magyarország és én pályázatra (a héten még várom az írásokat). A mai szerzője, Erzsébet több mint három évtized után volt kénytelen feladni tanári hivatását és vágott neki a határátkelésnek. Tavaly október óta él…..
zsolo1980 2015.05.12 06:27:51
Aki angliai munkavállalásra adja a fejét, annak akár kézenfekvő is lehet megpróbálni az építőiparban elhelyezkedni. Szerintem nem csak őket érdekli majd Digger mai posztja, ami ugyan az angliai építőipart mutatja be, szerintem sokkal többről (hozzáállásról,…..
zsolo1980 2014.09.14 08:34:01
Appleblog iPad vs Galaxy Tab 10.1 2011.02.22 08:50:00
Tegnap a Samsung Forum 11-en voltam a Műcsarnokban: ez a dél-koreai cég legnagyobb show-ja most a térségben, óriási nemzetközi újságírócsoportot szállítottak ide, hogy bemutassák nekik a legújabb fejlesztéseket. Izgalmasak az új tévék, elképesztő a kijelzőjük, tetszik az is,…..
Fagyal Sándor osztotta meg YouTube-on azt a videót, amin két éves fia Angry Birdsszel játszik az iPaden. Sanyi még annyit tett hozzá, hogy "tényleg hihetetlen, a gyerekek mennyire fogékonyak. Nagyon sok készségfejlesztő és tanító játékot játszunk (az Angry Birds nem az). A…..
Az Apple idén is nyilvánosságra hozta, melyik alkalmazások fogytak idén a legjobban. Így ha egy-egy világsiker észrevétlenül elrobogott mellettünk, most újra felhívást kapunk arra, hogy esetleg érdemes a tömegek után menni. Egymillió légy nem tévedhet, ha a lista legyeknek…..
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
Ma este érkezik az iOS 4.2, aminek nemcsak az iPad-tulajdonosok örülnek. Ők ugyan rettentően, mert most először jelenik meg a multitasking és a 4-es sorszámú iOS további kb. 100 ficsöre a táblán. Más miatt is érdemes boldognak lenni.Lesz ugye AirPrint, legalábbis az operációs…..
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
Elvileg pénteken fog befutni az új operációs rendszer, ami ma van. Ennek pedig örülni kell, mert a rendszer nemcsak gördülékenyebb lesz, de az iPhone 3G-vel állítólag egyenesen csodákat művel, ráadásul az iPad most először kapja meg a 4-es szoftverrel járó előnyöket: a kvázi…..
Hát igény az lenne rá, ezt bizonyítja, hogy a Skyfire egymillió dolláros forgalmat bonyolított az első héten. A program lényegében egy fordító: fogja a neten található Flash-videókat, saját szerverén átkonvertálja azokat H.264-be, majd ezt küldi tovább az iPhone-ra, hogy…..
zsolo1980 2010.11.11 13:25:57
@Fuornis:

Azért az érdekelne,hogy honnan tudtad beszerezni,mert elvileg csak a us store-ban volt elérhető ott is csak rövid ideig.
Az elmúlt napok egyik legizgalmasabb App Store-os debütálása kétség kívül a Skyfire-é volt. A 2,99 dollárért árult program egy kis csoda, ami megkerüli az iOS flash-es ellenérzéseit: fogja a teljesítményzabáló formátumba tárolt videókat, saját szerverén átkonvertáltja őket…..