Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cupoj

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
cupoj 2011.05.18 15:40:55
@Dr.laikus PhD: Akkor is úgy gondolom, hogy amelyik orvosban van egy kis emberi jóérzés, az nem fog egy kétségbeesett nőt az éjszaka közepén elhajtani ilyen szöveggel a bánatosba...
cupoj 2011.05.18 15:55:00
@Dr.laikus PhD: Én a stílusra értettem. Ha nem kompetenciája, mondja el neki normálisan, és ne bunkó módon!

Egyébként is úgy gondolom, hogy egy orvos ne ítélkezzen (igazából senki más se). Ez olyan, mintha a tűzoltó nem mentene ki valakit az égő házból, mert szerinte az illető "rossz dolgot csinált". Arra tesznek esküt, hogy segítsenek. Segítsenek, ahogy tudnak. Nem arra, hogy szubjektív véleményük szerint ítélkezzenek mások felett.
cupoj 2011.05.18 16:05:57
@petbecks: "ahonnan én, meg a vallás alapján jó pár száz millió ember, onnan igenis számít, hogy esemény elötti, vagy utáni" - Akkor Te az esemény után már embernek számítod a női testben keringő hímivarsejteket? Érdekes elmélet...
Némileg kevés nyilvánosságot kapott, hogy ezen a hétvégén, ezekben a percekben is a Forma-1 egyik korábbi szupersztárja, 1992 világbajnoka tartózkodik Hazánkban, a Hungaroringen. A Le Mans Series versenysorozat ugyanis ezen a hétvégén ért magyarországi állomására, a sorozat…..
 Pedig milyen kedvesen buta név volt. De mégsem hívhatunk törpének egy olyan állatot, amelyik három hónapos korára három egész egyheted iPhone hosszúra megnőtt.Az állat 3.14* iPhone hosszú (*a pontosabb mérethez katt)Nos igen, az állat megnőtt, erősebb lett, úgy harapja a…..
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
Gondoltuk, a szeptember már csak egy ilyen csendes, békés, kiegyensúlyozott hónap lesz.Házi szerzőink mintha csak összebeszéltek volna, egyforma lelkesedéssel kímélték magukat és nem érkezett levél az olvasóktól sem.Egészen a mai napig. Regi megrökönyödését és mélységes…..
cupoj 2010.09.29 10:59:17
@Szalacsi_Dezső: arra, amelyik nem tudja, hol van a prosztata...
A férfiaknak tényleg gyakrabban kéne beszélgetni a prosztatamegnagyobbodásról, úgy, mint a nőknek a hüvelygombáról! :)
cupoj 2010.09.29 12:08:50
@In Motion: Szerintem egy-két mélysötétségben élőn kívül ezt senki nem gondolja buzisnak...
 A "mi lett volna, ha" igazából "mi van, ha" illetve "mi lesz, ha", de ilyen apróságokkal ugye nem foglalkozunk. A lényeg, hogy a fél  utcát meg egy csomó embert legyaluló repülőszerencsétlenség után ebben a gyakorlartilag humormentes részben…..
Modorosblog Az Egyházellenes 2010.08.17 07:00:00
Az egyházellenes ember maga a racionalista lázadó, aki évezredes béklyókat ráz le magáról, öröknek tűnő dogmákat tesz nevetség tárgyává. Természetesen "Egyház" alatt csakis a Római Katolikus Egyházat és a Vatikánt értjük - ateizmusa és vallástagadása…..
Rájöttem! Medve 2010.08.04 10:44:00
A medve - szemben a Micimackóval, Füles Mackóval és más macimesékkel - veszélyes állat, sőt, vérengző fenevad, akitől sem a vidéki ember termése, sem jószága, sem ő maga nincs biztonságban. Székelyföldön például gyakori a medveveszély, amikor ki sem lehet menni a dögök…..
cupoj 2010.08.04 12:53:13
@Johnny336: Megelőztél... :D
 Hihetetlen! Egy igazi festőművész!!! Ön is le tudná rajzolni?   MommoHD - Rajzolós elefánt..
cupoj 2010.07.28 16:59:09
@Dr. Körömlakk ® - SZIA!: Ott borul a majmos elméleted, hogy a rajzolást, úgy, ahogy az írást nem a kéz, hanem az agy irányítja! Simán képes lehet erre egy olyan élőlény, aminek van olyan szerve, ami alkalmas tárgyak megfogására! Emberek is tudnak lábbal/szájjal írni, rajzolni, jobban, mint sokan kézzel!

Azt egyébként el tudom képzelni, hogy az elefántnak mutattak ábrát, és azt rajzolta le emlékezetből, vagy kontúrokat rajzoltattak át vele, de én azt is el tudom hinni, hogy van fantáziája! Problémamegoldó készsége van, tehát fantáziája is lehet... Sztem!
A Masszázs=megcsalás? poszt visszhangja az alábbi levél is, köszönjük az őszinteséget a névtelen szerzőnek.   Nem könnyű jó sok év után végiggondolni bizonyos dolgokat … A jó sok év tényleg jó, és tényleg sok. 26 éve kiegyegyensúlyozott párkapcsolatban élünk.…..
cupoj 2010.07.08 21:24:38
@deflorator: A megoldás a kezdetekkor van. Olyan társat kell választani, aki úgy gondolkodik ilyen szempontból, mint Te!
cupoj 2010.07.08 22:20:25
@deflorator: Jaaa, hát persze! A sunnyogás a legegyszerűbb! Az ilyen emberekre mondom azt, hogy el kéne már kezdeni gerincet növeszteni...
Subba Subba szív iWiW: Kánikula! 2010.07.02 10:30:00
F. Zoltán, a 22 éves mohácsi vadász, aki az iWiW-en büszkélkedett az általa lelőtt kutyákkal, sajnos már törölte magát, akit érdekelnek a részletek, annak itt a cikk.CicmicPilf, aki úgy tűnik kivételesen heteró!EZ MI?BeolvasásÁkos nem képes megjegyezni a jelszavátEzt…..
cupoj 2010.07.02 16:07:25
@KergeCsirke: Hát a végleges az még rosszabb lehet! :(
cupoj 2010.07.02 16:50:46
@PicuRika: Ebben a témában is KergeCsirkével tudok egyet érteni!
A téma talán tényleg parttalan, nem hiszem, hogy jéghidegen racionális lennék.
cupoj 2010.07.02 17:29:45
@PicuRika: Ja igen, még egy dolgot akartam hozzá tenni: lehet, hogy jéghidegen racionálisan hangzik, amit írtam, pedig csak az empátia beszél belőlem...
Nehéz az istenek sorsa, ezt bizonyítja be nekünk a Doodle God. A játék elején adva vagyon a négy őselem (tűz, víz, levegő és föld), és ebből kell egy komplett világot teremtenünk, annak minden részletével együtt. Ezt az elemek kombinálásával tudjuk elérni, mindig egy sajátos…..
masszázsblog Masszázs=megcsalás? 2010.06.26 07:52:00
- Hol jártál, szívem? - Semmi extra, drágám, csak erotikus masszázson voltam… Te megmondanád? Odaállnál a párod elé, hogy figyelj, szivi, ma találtam egy csajt, aki úgy bánt a farkammal, hogy csak kapkodtam a levegőt. Te ilyet nem tudsz, tizenöt év házasság után sem,…..
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz. Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között,…..
Subba BKV humor 2010.01.07 16:31:00
Pubi lőtte ma nekünk ezeket a képeket, szerintem elég erős!                                                                 Egy kis…..
Gabrielle cefet rossz hangulatban indul hátbaszúrt Bradley temetésére. A fekete sápasztja, a gyászoló rokonság idegesíti, a liliomok meg egyfolytában csavarják az orrát, és nincs ember, akinek ez jól állna. Ráadásul a halott ugye utolsó találkozásukkor kirúgta Carlost, ami miatt…..
Mivel többen nem értették, hogy miért nincsenek izlésesebb, gyógyult hegminták fönn a blogon, ezért most rakok föl egy nem is olyan régen készült heget, amit viselője nagyszerűen legyógyított! Ez egy igen nagy minta, és a testrész, amin van a fájdalmasabb kategóriába tartozik,…..
Andrew és Alex nagy esküvői bejelentésének örömére a vőlegény jó messze élő anyja, Melinda Cominis érkezik látogatóba Hodge-ékhoz. Az első pillantásra is egyértelmű, hogy Melinda és Bree nem kompatibilisek. Alex anyuja középkorú pincérnőnek mondja magát, és mi tagadás,…..
cupoj 2009.05.20 22:06:38
@Tm: Akkor megnyugodtam, évadzárónak gyenge rész lett volna! Viszont hiányozni fog őszig a film, és a hogyvolt is... :(
cupoj 2009.05.21 17:28:33
@Tm: Gondolkoztam rajta, hogy majd belenézek! Felkeltette az érdeklődésem az ajánló alapján, de majd kiderül! :) De, ha nem is lesz jó a film, a hogyvoltok legalább színvonalasak lesznek! :))
A Fehér Ló bárban évek óta sikerrel lépnek fel sikitozó lánykák előtt a város szépreményű rockerei a híres Bandák háborúja versenyen, amire ezúttal benevezett egy őszes halántékkal és lassan, de biztosan épülő pocakkal bíró társaság is, melynek tagjai képességei és…..
Tinifigyelem, tiniszerelem, tiniszakítás, tinilevél, tiniszavak, tiniérzelmek. Rájöttem, miért nem ismerkedtem soha németórákon azon kívül, hogy nem tanultam németül, mert ilyeneket mondott volna a némettanár: Ein liebes Paar von heute! Még egy égető kérdés: milyen név az, hogy…..
Sűrű, fájdalommal átszőtt történet következik, amelyben ötödszörre döntenek úgy a felek, hogy elválnak. Már ha elválnak. Ha jól számolom, ma este (080128) találkoznak, hogy megbeszéljék, hogyan tovább? Kommentelésre fel: maradjon a lány az egészséges, de…..
A csoffadt internethungary miatt majdnem lemaradtunk a Sony Bravia második reklámfilmjérõl, de még 8 napon belül vagyunk. Az elõzõ állítólag olyannyira belemarkolt a fogyasztók szívébe, hogy kebelükre ölelték a vásárlóit egyre suttyóbb módon abúzáló Sonyt. Az új szpot -…..