Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomasmore

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olaszok ezt a találó elnevezést adták a mi generációnk azon – egyre gyarapodó számú - csoportjára, amelynek érintettjei egyre kevésbé tudnak megélni fizetésükből, unják a munkájukat, nem gondolnak a jövőre, és egyik napról a másikra élnek. Ez a főként európai…..
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
Aki kételkedve fogadja azt a megállapítást, hogy az Internazionale jelen pillanatban a világ legjobb klubcsapata, az méltóztasson megnevezni azt a csapatot, amely szerinte egyértelmű esélyese lenne egy olasz bajnok elleni meccsnek. Senki? Oké. Amikor szeptember 16-án az Inter nekifutott…..
thomasmore 2010.05.18 14:10:41
@váév építők: De a barca kiesett a bl-ből így egyszerű a képlet: nem a világ legjobb csapata. és az totál mellékes hogy hányból hányszor verné meg az Intert akárhol is...
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
thomasmore 2010.05.11 15:12:16
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
thomasmore 2010.04.29 01:25:18
Mandiner blog Yes to Lisbon? 2009.06.24 08:01:00
  Írországban 2009 októberében újabb népszavazást tarthatnak a Lisszaboni Szerződésről - állapodott meg az Európai Tanács és az ír kormány. Miután az írek tavaly júniusban leszavazták a dokumentumot, az Európai Unió alkudozásra kényszerült, melynek eredményeképp az…..
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
 A fősodorbeli narratíva valahogy úgy szól, hogy spekulánsok pár nappal ezelőtt a londoni City-ben összegyűltek, ráböktek a térképre, és elhatározták: az OTP-vel kapcsolatos rémhírterjesztéssel degeszre keresik magukat. Spekulánsok bizonyára szép számmal akadnak, hisz ki…..
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
 A BKV dörzsölt ellenőrei nem ülnek fel mindenféle kis trükknek, akkor is megkövetelik a tisztelt utastól a rokkantigazolványt, ha mindkét karja hiányzik. Ha nincs igazolvány, akkor pedig jön a bírság, legalább a kísérőnek. A BKV szerint ez teljesen rendben van így, sőt:…..
Igazi futballtörténeti kuriózum következik. A Real Madrid a Barcelonát fogadja egy teljesen tét nélküli mérkőzésen. Még azt talán mondhatjuk, hogy a presztízs egy kicsit emeli a tétet, s a hozzáállást, de valószínűleg minden pályára lépő játékos a háta közepére…..
Kenderzsupp Drogos állatok 2008.05.05 20:23:00
Hardwireden találódott ez a magyar füvező birkás animáció (mov), ami nem annyira vicces, mint amilyen szép, viszont erről eszembe jutott, hogy a háziállatokat milyen nehéz megfékezni, ha drogos fajtájúak, illetve egy csomó érdekes kérdés is felmerült. Aggódnia kell a gazdinak,…..
Bajnokot avattunk. Vagyis a legfontosabb kérdés eldőlt. Ilyenkor természetes ürességnek kellene szívünkbe költöznie, de egyelőre még hiányzik az érzés. Nem tudjuk pontosan minek köszönhető a további várakozás. A hátralévő nagy rangadónak?  A kiesés izgalmainak? Esetleg…..
"- Mikor látogat ki először egy magyar bajnoki mérkőzésre? - Egyelőre erre nem tudok időt szakítani, így ezt a megfigyelői feladatot most még a szövetségen belül kell majd megoldani.Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a legfontosabb feladatom a játékosok megismerése, így…..
Mandiner blog Bauernél a Lola-T 2008.04.26 04:01:00
 Gyerekkorunk kedvenc játékai közé tartozott az autóskártya. A mindent vivő kártyalap a Lola-T nevű szuperjárgány volt. Ma legördült a futószalagról a balliberális Lola-T, ki is nyomtatták az értelmiség lapjába'.  Bauer Tamás a mai ÉS-ben tökéletesen összefoglalta…..
thomasmore 2008.04.26 10:19:11
Akkor egy kis komment bauer úr cikkéhez: szomszédokkal folytatott hidegháború??? lehet h nem volt rózsás a viszony pont az orbán-kormány nemzetfelfogásával kapcsolatban (mert részei a határon túli magyarok is). De könyörgöm,ha az alkotmányunk is kimondja hogy (3.bekezdés):
6.§ (1) A Magyar Köztársaság elutasítja a háborút mint a nemzetek közötti
viták megoldásának eszközét, és tartózkodik a más államok függetlensége vagy
területi épsége ellen irányuló erőszak alkalmazásától, illetőleg az erőszakkal
való fenyegetéstől.
(2) A Magyar Köztársaság együttműködésre törekszik a világ valamennyi népével
és országával.
(3) A Magyar Köztársaság felelősséget érez a határain kívül élő magyarok
sorsáért, és előmozdítja a Magyarországgal való kapcsolatuk ápolását.
Tehát teccik nem teccik a szomszédainknak,náluk bizony élnek magyar kisebbségek,és bizony kapcsolatot is fogunk velük tartani. Én nem tudok kirívó esetről, hogy orbánék beleszóltak volna a szomszédos országok belpolitikájába. Amúgy nagyon sokszor nem rajtunk múlik az, hogy rossz a viszonyunk a szomszédokkal,mert ennyi erővel azt is mondhatnám h fletó is kishidegháborút vív ficoval.Pedig ez NEM A FLETÓ HIBÁJA (mert van ilyen is). Még egy kis részlet: a párkányi mária valéria híd orbánék alatt épült meg.azóta párkány hatalmas fejlődésen ment keresztül.orbán és dzurinda között kifejezetten jó votl a viszony.tehát rohadtul nem értem bauer "hidegháborús" érveit.tény h a cikk tartalmilag semmit se ér...
Nou San Trafford Kösz, Fergie. 2008.04.24 00:14:00
A két veretlen csapat pusztító mételyt vetett a tegnapi támadástól legyengült immunrendszerünk megmaradt állásaira, mely csapás súlya alatt görnyedve bőven szórjuk az átkokat mindenkinek a fejére, akinek köze volt a Bl-elődöntők első meccseihez. Hogy rogyassza az ég erre a…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..
 Csak nem bírom ki, hogy ne írjak erről. És ha már a mocsárban fetrengő magyar politikai közbeszéd folyamatosan a ködösítésre épül, inkább fogalmazzunk tisztán és világosan. Vagyis nevezzük főmunkatárs írását annak, ami: köpedelem. (Mostanában egyébként nagy…..
thomasmore 2008.04.07 10:20:56
Kedves Reactionary!

A blogotokon nemrég megjelent posztotok alapján reagálnék írásodra (
reakcio.blog.hu/2008/04/02/tegy_a_gyulolkodok_ellen ).
Az rendben van h Bayer egyszerűen csak hülye h ilyen cikket írt a Magyar Hírlapba. Elgurult a gyógyszer,rendben van,ez előfordul,nem éppen a legjobb téma h vk kiadja a gőzt. Csak azt ne felejtsd el, h vk felhergelte ezt az embert:
nol.hu/cikk/485035/
Nem teljes igazság ha csak vk a bayer cikkre reagál,annak azért van egy előzménye,így olyan a posztod mint egy féligazság. Mellesleg Ungváry cikke után nem csodálom h minden jóérzésű jobboldalinak kinyílik a bicska a zsebében.Bayernek így...
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Mennyire jó arc a Wizzair ügyfélszolgálata, hogy fapados létére utánatelefonál az utasainak és közli, hogy a gép 2 órával később indul? Tamás esetében a probléma abból adódott, hogy 2 órával később kiderült, az összes aznapi járatot törölték. A másnap reggeli járatra…..
Egy nap kétszer belefutni az ártükközős lehúzásba lehet hogy nem is olyan nehéz, egyszerűen csak annyi kell hozzá hogy egynél több boltba térjünk be egy nap alatt. Az olvasó kiáll az igazáért, közben fotókat készít, ezt már szeretjük. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
thomasmore 2008.03.18 09:28:03