Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wikus van de Merwe

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
Wikus van de Merwe 2013.09.01 23:57:45
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Nem, nekem nem sikerült bejutnom a tanárképző főiskolára:D
Wikus van de Merwe 2013.09.02 00:02:16
@Wikus van de Merwe: De arra azért halványan emlékszem, hogy mit csináltak az órákon a tanáraim:D
(általános ill. közép iskola)
Wikus van de Merwe 2013.09.02 11:43:06
@tomwar: :)
Egyébként tényleg volt jó pár díszpéldány.
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Wikus van de Merwe 2012.10.25 19:20:56
@Androsz:
"Miért kellene erre külön tétel az adóbevallásban? Az sincs benne, hogy a te elmeorvosi ellátásodat, meg a laborvizsgálataid költségét nekem mennyivel kell támogatnom. Benne van az adóban."

Itt egy biztosításról van szó amit én fizetek. Egyébként persze el lehet gondolkozni azon is hogy ez kötelező vagy választható legyen.

"Aki most Armstrongon a szponzori költséget követeli vissza, az is csak azt kiabálja szét magáról, hogy én egy óriási eszetlen baraom vagyok."

Ezt a mondatott pedig próbáld újra fogalmazni te IQ bajnok.
Wikus van de Merwe 2012.10.25 20:48:32
@Androsz:
Jó akkor segítek: (Bár ez az 1. oszt. tanítónéni feladata lett volna)

Aki most Armstrongon a szponzori költséget követeli vissza, az is csak azt kiabálja szét magáról, hogy egy óriási eszetlen baraom.
Wikus van de Merwe 2012.10.25 21:44:37
@Androsz: :D Feladom.
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Közlemény, 2012. április 14. A Zöld Pardon válasza az Index (cikk elérhető ITT) 2012. április 13-i cikkében megjelent állításokra. A Zöld Pardon a Magyarországon érvényes rendelkezések figyelembevételével, a szakhatóságokkal és önkormányzatokkal folyamatosan egyeztetve…..
Világújdonság lesz, ha megépül Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö és a közelében fekvő egyetemi város, Lund között az első négysávos biciklisztráda. A két skandináv település nem olyan híres kerékpárforgalmáról, mint a szomszédságban található dán…..
Wikus van de Merwe 2012.01.22 15:42:36
@huncsongor: Hú baszus, egy ilyen Balatonig, simán kifizetném, érte az autós autópályadíjat, pedig egy negyed autópálya szélességből kijönne.
A KARD Dr. Bóvli 2012.01.20 09:51:00
Szomorú ez nagyon. Végül is egy kétszeres olimpiai bajnok nem akárki. És nehogy valaki lelazsált döntővel jöjjön: odáig el is kell ám jutni. Államfőként nem volt egy etalon, de hát nem is mondta, hogy az akar lenni. De ez most, ez alapjaitól lövi szét az embert. Arra gondolok,…..
Gyakori megállapítás, hogy az autósok kevésbé figyelnek oda a  gyalogosokra és a kerékpárosokra, ami részben sajnos igaz.  Én is azt mondom, hogy nekünk autósoknak jobban oda kell figyelni a gyalogosokra, kerékpárosokra. Viszont közülük sokan nem tudják az alapvető…..
Wikus van de Merwe 2011.04.24 22:51:04
@GSX-R: Nos arról igazán nem tehet senki, hogy benzin kell a taligádba. Ilyen alapon mondhatja a bringás, hogy ő neki meg többet kell ennie, az is plusz adó.
A megvan a rendőrségi engedély a rendes tavaszi CM útvonalára. Az április 30-i kerékpáros demonstráció, amely az I. Utolsó Critical Mass nevet kapta, most Budáról indul.A gyülekező délután 16 órakor a Vérmezőn lesz, a vége pedig szokás szerint a Városligetben.A köztes…..
Wikus van de Merwe 2011.04.01 21:01:11
@911 Turbo:
>>Kopott gumiért is jól +baszni őket !!

:D Ebben szerintem ne nagyon reménykedj.
 Lehetne hőzöngeni, hogy nem elég a gyalogos lobbinak a Kós Károly sétánytól a Clark Ádám térig tartó hétvégi lezárás terve, aknamunkájukat a Vár alatt is folytatják. De a helyzet itt tényleg más. Lezárásról szó nincs, a terv lényege pusztán annyi, hogy át lehessen…..
Istene ugyan nincs, viszont egy élhető világ képét kínálja a híveknek, ezért az egyházfő szerint az alakulóban lévő vallási közösség "kis hiányossága ellenére" sikerre van ítélve. A Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház idén már miséken, saját nyilvános…..
Wikus van de Merwe 2011.01.09 01:08:21
@Hollandexxonvaldez: 8 km teszel meg egy óra alatt? Te tényleg dob el a bringádat:)
Mellesleg azt hiszem nem tudod mi az a csípőficam.
HamPLÓ Szabadság híd, tele 2011.01.06 20:56:00
A Szabadság híd közismerten kedvencem, amióta pedig van díszvilágítása, állandóan csodálom, fotózom, videózom. Most utóbbi jön megint, pár héttel ezelőttről - bár ezúttal nem HD minőségben: Gyönyörű ez a híd, nem? És ahogy ezek a fények kiemelik a rácsszerkezetet...…..
Wikus van de Merwe 2011.01.07 12:16:32
Magam is láttam már ma délelőtt ráfutásos balesetnél rendőrt helyszínelni éppen, András is arra figyelmeztet titeket, hogy ne vezessetek úgy, mintha 20 °C volna és száraz utak, mert ilyenkor nagy mértékben csökken a tapadás. Sokan most kapnak csak észbe, hogy hirtelen tél…..
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..