Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legoman28

9 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen hát ismét visszatérek. A magyar lego moc galéria már nem működik tovább megint ezt fejlesztjük több kevesebb sikerrel. És igen nem egyedül fejlesztem. Itt van velem Dödi!! :) remélem lesz pár olvasó aki visszatér de ha nem lesz akkor is addig postolunk amíg valaki észre nem…..
A két szerkesztőnek fontos megbeszélései voltak/ vannak.Ezért szeretnék ha jelentkeznétek " a vadonatúj szerkesztő " pályázatra.Feltételek hogy jelentkezhess:- szeresd a legót - szeresd a legóparkot…..
magyar lego moc galéria új blog! 2012.04.14 19:51:57
Dödi ha ezt olvasod írj kommentet majd admin leszel! Kedves olvasók! Megnyílt ez az új blog ami ugyanolyan lesz mint a hun lego moc galéria csak tovább ki fog tartani. megpróbálom a hun lego moc galéria régi szerkesztőjeként és haverommal a másik szerkesztővel dödivel elérni azt…..
legoman28 2012.04.19 19:00:09
@Dödi: mi az e-mail címed? mert kéri
legoman28 2012.04.19 19:07:49
@Dödi: jaj bocsi nem is! megvan az emailed!
legoman28 2012.04.19 19:08:48
@Dödi: az emailodon lesz majd a meghivó ugyhogy nézd majd meg!
  Ez az első bejegyzés úgyhogy legyen valami jó!Story: Ez az építmény nagy kihívás volt nekem de megépítettem mert ez a szenvedélyem. ez az egyetlen jármű amely hasonlít az eredetire és egyben nagyon menő is. Beleszereltem egy elektromos motort hogy távirányítóval…..
story: Ez a Carnival Cruise Lines hajó 44 lego embert képes szállítani. van benne konyha,tornaterem,hálókabinok stb.Alkotó:nem tudom ki készítette.fotó: nekem nincs vele bajom szerintem egy tökéletes fotó.Kreativitás: bárki épitette is nagyon kreatív volt! nagyon jó ez a kis…..
Hun lego M.O.C. galéria Kersés 2011.10.06 19:43:00
  Story : A kép egy már régen futó projekt a CClone 365 része. A projekt lényege, hogy a sorozat alkotója minden nap készít egy-egy képet a Star Wars -ból már jól ismert klónok minifig, illetve akciófigura méretével . Alkotó : Ezt a képet és magát a…..
Bár dödi nincs itt de én azért fejlesztem a hun lego moc galériát. újra indul!!!! :) kezdésnek legyen is egy vadonatúj post. :)     story:bár storyt nem találtam még sem maradtok történet nélkül!: ezt a gépezetet kizárólag harcra tervezték. erős keze és…..
 Mivel Legoman28 aktivitása a post-olás terén gyakorlatilag megszűnt magamról meg annyit, hogy időnként megfeledkezem a blog-ról és ezért van az, hogy sajnos néha akár egy hétig sem frissül a blog és az össz. látogatottság az a masszív 6-7 emberke akinek nagyon örülök,…..
legoman28 2011.01.09 16:03:25
@legoman28: már pótolnám is de a szerkesztőben nem lehet képet beilleszteni pedig egy jó kis autót találtam
       Story: Nem találtam storyt ezért a sajátomat írom: A morris hotrod egy brit gazdasági autó volt. feltalálása után nagyon népszerűvé is vált 20-30 évig. Alkotó: nem tudjuk ki készítetteFotó: jó fotó nincsen benne hiba talán az…..
Nos az utóbbi időben nem írtam új bejegyzést a blogba még az utolsó előtti napon bepótlom ezt, ráadásul a kedvenc M.O.C.-ommal ! Íme a legeslegelső verziója még frissen az öntödéből Story : Ezt a gépet az Űrrendőrség számára fejlesztetik már több mint 1 éve, a…..
 Még régebben egy kérdést tettem föl nektek , mégpedig, hogy Melyik a kedvenc gépezeted ?A szavazás már rég lezárult csak megfeledkeztem róla. :)Az eredmények pedig a következők :I.42%-kal győzött a Space Robber Mech ! Őt követi:II.28%-kal a Szimpla MechMajd döntetlennel…..
Hun lego M.O.C. galéria k-9 bot 2010.12.03 17:34:00
                   Story:nem találtam storyt ezért a sajátomat írom: Ez egy űrjáró robot. nem harci tipus de akár fegyvereket is felszerelhetünk. egyetlen alap fegyvere a pirosan világító…..
                                         Story:nem találtam storyt ezért a sajátomat írom: Ez a…..
 Story:A kedvenc Moc-om még. Fegyveres láb, éles kar ágyúk.Alkotás:Jól kidolgozott, technic és néhány bionicle elemből áll.Fotó:nem tudjuk mien géppel készült.…..
A végtelenbe , és tovább ! ( Az éjszakai baglyokat gondosan elkerülve ! )Story :Íme a jövő közlekedés eszköze (közül az egyik ... ) ! Ha már száguldottál motorral , ugrottál ki egy repülőből 3000m magasságban , akkor a két érzést kombinálva átélheted milyen lehet ezzel a…..
Első post-om után rémülten vettem észre , hogy alig értek valamit a bloggerkedéshez ezért segítséget kérnék egy nálam ehez jobban értő valakitől ! Örülnék ha Budapesten esetleg Budakesziről jelentkezne egy ehez értő emberke akit szintén érdekel ez a téma és segíteni tudna…..
Szerintem mindenki hallot már a Pokémon című animesorozatról gyerkőckorában, vagy máskor de szerintem elég sokan ismerik szóval akit be fogok mutatni remélem fölismeritek ! Story :Pikachut szerintem nem kell nagyon bemutatnom de azért leírom azt amit tudok róla . Ő egy…..
legoman28 2010.11.06 16:50:44
 Már érkezett egy komment , hogy a videókat könnyű megtalálni a jújtubon , ezért fölteszem a kérdést mi legyen az amivel naponta bővül a blog ? Apró tényleg rövid post , lego story vagy ...........Döntsétek el ti mivel frissüljön naponta a Hun M.O.C. galéria !(A legjobb…..
Nos erről a modellről két kép is van egy előtte-utánna fotó               Story :Ezt a gépezet , eredetileg építkezésekhez használták ,de egy nem túl szép napon , mikor magára hagyták ezt a masniát nem is…..
Hun lego M.O.C. galéria A kezdet 2010.09.17 17:45:38
Remélem sokan szeretik rajtam kívül is a legózást és a fényképezést , mert ez a két dolog ősidők óta összefügg , amióta legót csinálnak azóta fotózzák is azt hol csak a családnak hol az egész világnak én az utóbbit a világot választottam és szeretném minnél több…..