Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuker92

66 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nah elindult az IJL.UK. 3rd. :) impRezza hozzá a formáját így első körre,hisz nem is kell nagyon brutális és gyenge videót rakni. Ez úgy pont jó. Remélem meg is nyered!!  ..
Erről a ligáról csak most értesültem. Ha már így tudsz jumpolni akkor innen bármit elérhetsz! :) Teljes mértékben tökéletes videó,így ahogy van. Jelle a döntőbe fog menni ezzel a videóval. ..
Én megpróbáltam a legjobbat nyújtani!! Talán ez lett a legjobb videóm.. :) De ha veszítek akkor legalább egy ilyen jó jumper ellen veszítsek mint Wear. Mert télleg brutál a srác! :) Na majd kiderül. Addig nézzetek: ..
hát hát hát... intro unalmas. oké teletabi meg stb... Nem ez a Tommy az akit régen láttunk :/ Többet vártam tőle.. :/ Remélem azért továbbjut, mert még nem tudott kibontakozni. ..
MÁR MEGINT EGY MAGYAR JUMPER SINCS BENNE.... FELHÁBORÍTÓ... EZ A BADSZ.. NEM IS TUDSZ JUMPOLNI :@@@@@@@ ....... menj vissza inkább az emozásba.. ..
Kíváncsian várom , hogy fog sikerülni Speed. Csalódni nem fogunk az tuti. Megszokott pörgős,látványos jumpokat láthatunk majd!!! ..
Kedvezzünk a férfi olvasóknak is!!! Alinka Egyik legjobb női jumper a világon!! ui:Chubee nőbül!! XDD  ..
Egy újabb INT.JL II videó. Méghozzá Wear-től. Brutális jumpot nyomot le. Az az ONBEAT!! :o Fel kell kötnöm a gatyámat. Hol reggel megyek is le gyakorolni!!! :O Szurkoljatok!! ..
Hát ez beteg egy videó!!!!! Ennyi brutál jó jumpert egy videóban!!! Többek között a mi kis impRezzának!!! ELMONDOM NEKTEK EBBEN AZ ÉVBEN EZ A LEGJOBBAN MEGSZERKESZTETT VIDEÓ!!! naO Jelle J*air Matt BioUnit impRezza Skepticzz ..
Egy régi jumper és egy új jumper featje. Speeg  hozza a régi jump feelingét :D Marfly pedgi.. azta kurwa ilyen fiatalon így jumpolni + megnyerni egy ligát.. le a kalappal!!! ..
Ebben a ligában nagyon sok meglepetés jumper és profi jumper is részt vesz. Többek között Nuchaku is! Brutál a csávó!! Az első part nem is... De a második!!! <3 Elképesztő!!! ..
És igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!! Szalai Norbert megmondta a zene címét!! Köszönöm!!! *.* Holnap ígérem ha jó idő lesz brutál jumpot csinálok rá!!!! *.* ..
Nem fűznék mást hozzá csak annyit hogy egyértelmű a lista!!! Bár egy két magyart is de jó lenne látni benne.. :/ ..
Főág: Továbbjutók: NRG- ImpRezza- RoSSi- Chubee- Vigasz ág: Shadow- Schenker- CroDe- Shifter-..
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Egy újabb jumper nyugdíjba megy :( Remélem meggondolod magad :/ Eredményei wackaaa-nak: 1.hely IJL.uk wackaaa 1.hely Tournament of all Jumperz wackaaa  ..
A  JamieA  egy olyan középmezőnyben helyezkedik el. Szoros meccs lesz Throw ellen. Inkább az első part zenéje!!!!! wáááá *.* ..
Már ebből a jó kis zenéből is van Hardstyle verzió :D deee jó :D Decade még nem is ugrált jól.  Inkább Joey jegyezném meg. Brutális ez az ember. Spin <3  ..
Utolsó pedig S1DEJ. Ez a ruhakombináció nagyon bejön nekem , és így jobban is tetszik a jumpja. Ő is egy NAGY jumper. Szép kombinációk vannak benne de itt -ott pontatlan. Megy tovább! ..
Következő videó pedig SheVa-ról szól. Jó sok pontatlanság van benne. Az alap trükköket nem tudja jól viszont a látványos trükköket annál inkább. Ő is továbbjutó lesz bizton állíthatom. ..
Akkor a mai napot kezdjük pár INTJL.II videókkal! Elsők között Justall. Ő is NAGY ezen a ligán,hisz nagyon jó jumperről van szó. Nagyon durva, mit leművelt itt. Továbbjutó!  ..
" A tudás önmagában is erős" Egyértelmű , hogy ki a nyertes <3 Eszméletlenül brutális!!! Nincs benne kíméletesség!!  ..
Igen!!!!! 6 nap és itt van a következő Jumpstyle Találkozó. Nagyon várom már!!! Most egy kis nosztalgia videó,hogy mi volt 1 évvel ezelőtt. Nagyon sok jumper eljött, és megmutatta mit tud élőben! De még több jumpert várunk! Remélem megint jó idő lesz. 2013.11.02. Szombat…..
Akkor jó reggelt!!! Indítanám a mai napot ,hogy mindenki felkeljen egy zenével. Kávé,reggeli után pedig indulás ki jumpolni!!!!!! ..
wow :O A Hungarian Street JumperZ is eljuthatott volna erre a szintre... Talán lesz más magyar Jumpstyle csapat aki le tesz valami durvát az asztalra? Mert ezek a srácok úgy látom letették. ..
1. Somix vs E'V2. SheVa vs Stark3. Zebra vs Barry4. JamieA vs Throw5. Blizz vs Wozniak6. Travsz vs Shiny7. S1dej vs TReNd8. Tommy vs Teletubis9. Ducj vs Dan4ik10. Dom.iz vs Walle11. Killzy vs Binol12. Becryzer vs Nuchaku13. SkepticzZ vs Yalser14. Kuker vs Wear15. FreZ vs Jam16. Mails vs…..