Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nfsbf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap kérdése: mikor jön végre a négyes metró? A nap válasza: 68 perc múlva. A nap képe pedig Tóth Bettié a Móriczról. Kösz! ..
  Most komolyan, mi a fene ez? A Hegyvidéket ábrázoló műholdfelvétel amúgy is elég randa a Google Maps-en, de ez még nem indokolná, hogy ilyenek legyenek rajta. Esetleg visszaveri egy tető a napfényt? Na de könyörgöm, nem Bánffyhunyadon vagyunk! A Bingen ráadásul nyoma sincs a…..
 Találtam - pontosabban küldtek nekem - egy ötletes kis képet. Általában nem szeretem a vicces-leveleket de ezúttal annyira ide illik, hogy kiteszem. Hadd gyönyörködjön benne minden angolul tudó kedves olvasó:    ..
nfsbf 2012.03.03 14:38:10
@ezvannn: de van :) " USA -> Germany: hey, dude, uhhh... what did you do with all the juice??" ( a juice itt = jews = zsidók )
Nem csattogott a szalagvágó olló, fű alatt megnyílt a Margit híd budai hídfőjébe fúrt kerékpáros alagút. (Tenczer Gábor kolléga átbiciklizett rajta, és írt egy posztot.) Kedden a legforgalmasabb fővárosi kerékpárúton közlekedők egyszer csak azt vehették észre, hogy nem…..