Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Physim3141

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különösen nem ötből négy. Az a négy, amelyiket Nigéria lakosainak AIDS-es 80 %-a megerőszakolt. És most persze AIDS-esek lettek, de minimum HIV fertőzöttek. Ezt mind ifjabb Lomnici Zoltántól tudtam meg, aki alkotmányjogászhoz illő elfogulatlan szakértelmével világosította meg az elmém. Talán…..
Kettőspont Sajtó? Szabadság? 2015.01.08 13:59:21
Borzalom, amit ez a néhány fegyveres terrorista csinált Párizsban, részvétem az összes hozzátartozónak, érintettnek. Az természetes, hogy első hang a szolidaritásé, együttérzésé, hiszen nem lehet másként reagálni arra. ahogy egy katonai osztag Európa közepén szabályosan…..
ProgBlog Harrach, a fényevő 2014.12.04 00:14:46
„Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen az.” A prédikátor Salamon könyve, 12. 16., Károli Gáspár fordítása – 1586     Két napon belül már másodszor vagyok kénytelen „harcos ateista” létemre…..
Physim3141 2014.12.04 21:32:47
@eloi: "Ez azért történt, mert a valódi keresztények rádöbbentek, hogy a KDNP-s politikusoknak nem sok közük van a hithez. "

Mindig ez történik, egy keresztény mond egy mélyen emberelleneset, más keresztények sietnek megjegyezni, ő nem is keresztény. Pedig az, pont ilyen egy átlagos keresztény.

Ami meg Teréz anyát illeti, én utánanéztem, és amit "@aki mást mond az hazudik" ír, szóról szóra igaz.
Physim3141 2014.12.04 23:17:33
@eloi:
És az a gyerek, aki nem engedelmeskedik a szüleinek, meg kell ölni. Bocs, lehet nem idéztem pontosan. Vagy csak nagyon meg kell verni? De érted, miről van szó, igaz? Ne szemezgess a bibliából neked tetsző részeket. Ja, tudom is, a neked nem tetszők metaforák. Kényelmes álláspont.
Nézz utána, dolgozz meg érte.
Rájöttem a nemzetet megosztó konfliktus megoldására: vasárnap csak az önkiszolgáló kasszák működjenek a boltokban! A szegény, kizsákmányolt bolti eladók otthon lehetnek a családjaikkal; de aki akar, továbbra is vásárolhat vasárnap; aki meg nem, az nem. A többit pedig megoldja a…..
Physim3141 2014.12.02 09:36:55
@Counter:
Az általad javasolt, a külföldi nagytőke által folyamatosan ontott agymosott unkeresztény nemigazi magyar szavazóknak szokatlan lehet, de ez illik igazából a magyar hagyományhoz és virtushoz, széles, keretény természethez. Semjén (áldassék a neve) nem azért ült lóra, mert jó dolgában nem tudta, mit csinájon, hanem egy átfogó, visszanevelő hadművelet részeként. Az állampolgárok folyamatosan szokják a lovas Emberek látványát és pár év múlva, valóban, kevesebb autó és több ló fog közlekedni az utakon. Csökken a szennyeződés, nő a metánkibocsátás, de azt is felhasználjuk majd, ne legyünk rászorulva külföldi gázvezetékekre. Ráéreztél :)
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..