Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V mint...

0 bejegyzést írt és 1314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  " Tegyük hozzá, ők többnyire magyar nemesek voltak, akik erősen kötődtek a nemzethez, ellentétben az ideiglenesen hazánk területén állomásozó momentumos politikusokkal, akik külföldi egyetemről jöttek, külföldre házasodnak."   Ezt 2021-ben tudta leírni Pogrányi Lovas Miklós. Róla a Kossuth…..
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
V mint... 2021.02.24 23:01:40
@netukki: Vitya vagy kakadu mikor akar megint a lengyel testvérekhez utazni?
V mint... 2021.03.02 07:02:15
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
V mint... 2018.06.18 19:32:39
@seol: A kivágott részek meg mennek a pacalba. Ami meg abből kimarad az meg az alaptörvénybe.
V mint... 2021.03.01 21:53:57
@kemény keleti kommentelő: Nane, csak semmi buzulás, buzulás az nuku!
         A liberális demokrácia ellenségei támadtak a Capitoliumra?  A QSámán trumpista diktatúrát akar?  Az összeesküvéselméletekbe beleőrülő szerencsétlen nő, akit közvetlen közelről lőttek mellbe, miután be akart mászni egy olyan területre, amit fegyverrel védtek a biztonságiak, fasiszta…..
V mint... 2021.01.10 12:59:05
@Aegopolis2: Carter?
     Mr.R  azaz Mr. Reproductive Rate igen fontos személy, érdemes rá figyelni, mert ha valamiért szignifikánsan az 1 fölé magasodik, akkor córesz lesz. Nem kicsit unortodox módon, definiáljuk most úgy Mr.R-et, mint az egy napra eső fajlagos fertőződési növekményt. Tehát, ha az adott napon X ember…..
       Nem vagyok orvos, nem fogok írni a koronavírusról, de ha valakinek fontos gondolatai támadnak, akkor idekommenteljen, ne egyenesen bele a levegőbe...
      Ma egy duplaszámmal kedveskedünk Olvasóinknak (és utána megyünk dolgozni).     A közvetlen kormányzati irányítású Mandiner az "Orbánnak fejébe szállt a hatalom" mondatot a lehető legpozitívabb kontextusban idézte, kijátszva a cenzúrát, ami az Origo végtelenül bátor húzása után már több mint…..
V mint... 2019.07.24 22:36:57
Ismerjük a jelenséget, mikor a feltaláló vagy első termékként piacra lépett cég a teljes termékcsoportra nézve megőrzi elnevezését, pl. "Flex" vagy "Hoover". A példálózást folytatva, a krétafesték története szorosan összefonódik egy Annie Sloan nevű angol hölggyel, aki a kilencvenes években…..
       Stefka István még az első Orbán-kormány idején közölt portrét a Magyar Nemzetben Dobó Andor matematikusról.      "Dobó Andor alkalmazott matematikus 1979-ben jelezte a Jupiter egyik, addig ismeretlen holdjának létezését, amit 1980-ban igazolt a Voyager űrszonda. A csillagászati probléma…..
         Nem szeretnék egy igazán liberális Magyarországot.        Egy igazán liberális Magyarországon nagyon sokan éreznék magukat rosszul azok közül, akik lényegesen konzervatívabbak az európai átlagnál, tisztességes emberek, akikkel a legtöbb kérdésben szót lehet érteni, pár dologban meg nem.…..
V mint... 2018.03.25 15:36:37
@ipartelep: Ehhhm, igen. De a sztori rövidre van zárva, mert a dk kivételével (Eörsit hozza) a többi jelölt ismeretlen és esélytelen. Eörsi is, mert nem kampányol. Az mszp se, a dk se. ja, igen, eörsi megigérte, hogy ha nyer, akkor ideköltözik. Ennyike. Ha akarnék se tudnék másra ixelni.
V mint... 2018.03.25 15:40:17
@V mint...: mintha a háttérben megegyeztek volna.
    1.    Érdemes egy kicsit eljátszadozni egy mandátumszámlálóval. Ez itt egy nagyon egyszerű program, amelyik a 2014-es végeredményekből próbál arra következtetni, hogy mi történne akkor, ha megváltozna a pártok országosan mért támogatottsága. Magyarországon vannak olyan körzetek, amelyek…..
         A terrorvészhelyzettel kapcsolatos alaptörvény-módosításról szóló vita nem alkotmányjogi vita. Ha alkotmányjogi vita lenne, akkor nyugati államok hasonló alkotmányos passzusai és a velük kapcsolatos jogtudományi publikációk képeznék a diszkusszió gerincét, megszólalna a volt köztársasági…..
A hazai sajtó és a szakértők élénken találgatják mi lehet a több évtizedre nyúló gigahitel valóságos háttere. A 444 mai cikkében eljut odáig, hogy a projekt gazdasági hatása meg sem közelítheti azt az értéket, amit Lázár János hangoztatott, ráadásul nem igaz Lázár azon…..
V mint... 2014.02.13 13:57:03
@dvhr: Már bocs, de a kormánypárt részéről te milyen számításokat láttál? Illetve mit nem fogsz látni még 10 évig? Szerintem kisebb bűn a tudás hiányában NEM megszavazni valamit.
V mint... 2015.11.19 19:05:16
@velőtanya: kizeraméra!! bávatag. Csak pontosan, mielött lecsap rád a jobber sajtó.
            Nem történt semmi különös. Andy Vajna vett a FIDESZ-nek egy kereskedelmi televíziót. Ezt megelőzően kapott pár milliárd forintot a FIDESZ-től. Mások is szoktak ezt, azt, napilapot, kisebb cégeket, mezővárosokat adományozni a FIDESZ-nek, miután kaptak pár…..
           Nem vagyok kompetens menekültügyben, határőrizeti kérdésekben. Bevallom, elképzelhetőnek tartok egy olyan szituációt, amikor egy száz mérföld hosszú, négy méter magas kerítés elfogadható megoldás és olyat is, amikor nyilvánvalóan nem az. Nem tudom megítélni,…..
V mint... 2015.06.24 11:13:57
@velőtanya: Egy másodpercig nem gondolkoztak azon, kinek van igaza. Kíváncsi leszek, hogy most amikor a pápa leb...szta a nyugati szövetségeseket, mert nem bombázták az auschwitzi síneket ( lesz nagy kárörvendés a hülye libsiken), lesz-e egyetlenegy, aki rájön, hogy azokon mi is szállítottunk pár százezer magyart elégetni.
          "Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan: LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT! ( Bayer Zsolt 2015) "                 "A tévéből ömlenek ránk a homoszexuális témájú filmek, és a mindennapi életről szóló alkotásokban is rendre megjelennek a…..
     Az történt, hogy a Magyar Televízióban valaki mondott valamit, ami nem egészen volt úgy. Hanem kicsit máshogy. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy két prímszámnak legalábbis van szorzata. Mi több, a kettő, a három és az öt valóban prímszám, továbbá még az…..
- elmagyarázva. ..
V mint... 2015.04.27 21:58:07
              Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is…..
Nem volt nehéz előrelátni a state capture-t, az uniós pénzek szisztematikus lenyúlását, a nepotizmust, a kirakatpereket, az élet minden területét ellepő korrupciót, a maffiaeljárásokat és a debilek áradását. De Orbán szerdai nyilatkozatát tényleg nem lehetett előre…..
 Egyaltalan nincs ekezetem.  A kormanyzat valamifele berrendezest iger a magyar orvostarsadalomnak, annak fejeben, hogy vallaljak, hogy nem mennek kulfoldre es nem fogadnak el halapenzt. Igy akar 100-200 000 forintos berkiegeszitest is kaphatnanak. A problema ez.  (itt lathatoak a brit allami…..
V mint... 2015.02.24 14:55:59
@jotunder: A magyarországi nővérekre gondoltam. Biztos ők is elviselnének némi pluszpénzt.
Örülünk, Vincent? A szilovikok 2015.02.16 01:30:48
      "  In the councils of government, we must guard against the acquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex. (A kormányzati szerveinknél védekeznünk kell a katonai-hadiipari komplexum kért vagy kéretlen, illetéktelen…..
V mint... 2015.02.16 20:19:11
@Mr. Waszabi: Gorbacsov mezőgazdasággal foglalkozott, utána meg pártember volt. Lehet, hogy volt köze a kgb-hez, de mint medgyessy-nek a III/III-hoz.
V mint... 2015.02.16 21:37:24
@Mr. Waszabi: Kevered Andropovval. Olvass utána. A többivel egyetértek.
         Simicska Lajos a FIDESZ gazdasági igazgatója volt, aki úgy építette ki Orbánék hátországát, hogy közben az adóhatóságot vezette. Vida Ildikó strómanként lett az utódja. Simicska és Schlecht Csaba (tegnaptól a Lánchíd Rádió főszerkesztője) állt a Kaya…..
V mint... 2015.02.11 17:53:34
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Csak hogy a közmunka már létezett régebben is, csak nem meglehetélni47000-ért, hanem minimálbérért. Valamint hosszabb időre is , voltam magam is 9 hónapig és éretségizett beosztásban érettségis minimálbérért. Akkor rúgtak ki, amikor a basi kitalálta, hogy AZ szar, mert nem visz a munkába vissza EZ meg űberfasza mert igen. Egyébként én is 0 állami pénzet kapok és családi összefogásból élek és próbálok meg kitalálni valamit, mert a közmunka várólista évekre be van töltve.
V mint... 2015.02.12 11:43:42
@labrabbit: Nálunk az önkormányzat fél évre szakmunkás bérrel vett fel embereket és rendbe hozatta az összes kollégiumot.