Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobosnandor

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezt a levelet kezdem most olvasni, és fantasztikus ahogy a közösségről (gyülekezetről) ír benne.  A közösséghez tartozást a tiszta élet és a bennünk munkálkodó igazság eredményezi. Ez újból megerősítette bennem azt, hogy a gyülekezet pozitív megerősítése vagy…..
 A széleskörű publikumtól én kérek elnézést :) ugyanis a mindennapi betűre éhezett olvasótáboromat nem elégítettem már ki egy jó ideje.  Na de most!   Események:    1. Beköltöztünk a Bárka ovi épületébe és megkaptuk az engedélyt is az összes…..
Nyílt nap      Április 16 (Szombat)   A szerződést aláírtuk az ingatlan tulajdonosával és április 1-től béreljük Kecskemét belvárosában. Az óvoda és egyesületi iroda valamint a gyülekezet használná az ingatlant.  Nagyon reménykedünk abban, hogy a…..
 Nos, most vasárnap lesz amikor a gyülekezet tájékoztatva lesz az előjáróság egyhangú pozitív döntéséről, miszerint Istentől látják, az új gyülekezet plántálását.  Ezzel beindul egy fél éves periódus, amikor is gyülekezet nyíltan tud beszélgetni az…..
 Három ige van, ami rendszeresen keresztezi az utamat :) Ezek amolyan múlt, jelen, jövő irányvonalak.   94. Zsoltár 18. verse: Mikor azt gondoltam, hogy roskad a lábam Uram, szereteted támogatott engem.   Ézsaiás 43:19. verse: Mert én újat cselekszem, most kezd…..
 Jártam fent Pesten az Egyház központjában, és mondhatom, hogy örömmel beszélgettem a gyülekezetplántálás hogyanjáról Jánossal és Istvánnal is. Mindkettőjük részéről bátorítást és segítőkészséget tapasztaltam. Öröm az számomra, ahogy Isten készíti az útját…..
 Azt hiszem egy szem lányomban tombolnak az anyai ösztönök...   Már egy ideje gyűjtögeti maga körül a gyerekeit. Ezekkel alszik, játszik és ha egy is hiányzik a kiságyból akkor gáz van és a família keresgéli az elveszett bárányt, hisz addig nincs alvás. Törli a…..
 Egy újabb matematikai tétel csúfos veresége!  Hadd számoljak be a böjt áldásairól :) 1.megtanulom értékelni Isten adományait. Az ételt az innivalót, és az élvezeti élelmiszereket...kávét!!!  2.fogyásnak indulsz. Aki valaha is látott már, az tudja, hogy…..
   Hát itt az új év és új fejezet indul a szolgálatomban, életünkben. Újévi igeként ezt kaptam: "Kérjetek és adatik nektek, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyittatik nektek" Máté ev.: 7:7Ezen felbuzdulva egy mostanában eszembe jutott…..
 Itt az idő, hogy én is belevágjak ebbe a műfajba aztán majd meglátom mi is lesz ebből :)..