Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pézsé

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog ThinkGeek 2009.01.10 17:12:00
A ThinkGeek nevű online boltot azt hiszem egy kockának sem kell bemutatni: ez az a hely, ahol koffeinből van a kerítés, és kapszaicinből a háztető, a ruházati osztály termékein pedig megtalálható egy komplett természettudományos kurzus anyaga. Amerika viszont messze van,…..
pézsé 2009.01.11 15:50:05
Engem is érdekelne egy "határidő" úgy szint fenti okokra hivatkozva :)

Meg ajánlanék egy másik oldalt, ahol ingyenes a postaköltség (!), olcsó és itt is van több hasonló gadget, érdemes végignézni:
www.dealextreme.com/default.dx/r.77946320
(lehet pontot is gyűjteni referrals linkkel :) )
Viszont! Mivel kínai termékekről van szó nézzük meg a vásárlók véleményeit is a termékről, mert akad több rosszabb minőségű termék is!
Appleblog Jöhet az iPhone nano 2008.12.16 17:16:00
Hát, szalmaszálnak is vékony, de egyeseknek okot adhat a bizakodásra, hogy nyilvánosságra került egy tok, ami a megszokott méretű iPhone-hoz túl kicsi, az iPod nanóhoz meg túl kövér, ráadásul a formája is inkább az Apple-mobilt idézi. Most vagy készül egy kisebb telefon is, vagy…..
Úgy tűnik, valami mozgolódás van a 6. születésnapját ünneplő iWiW körül. Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy az iwiwes profiloldalakra a böngésző címsorában megjelenik a feedikon. A feed tartalmazza a felhasználó képeinek id-jét, képaláírását, a thumbnailt…..
Ahhoz, hogy elkezdjük facebookos életünket, nem árt, ha egyből játszópajtásaink is akadnak a szolgáltatásban. És ha ismerőseink még nem váltottak Facebookra, akkor nincs más hátra, mint nagyüzemben meghívni őket. Erre kínál a Facebook maga is lehetőségeket. A gmailes, yahoo-s…..
pézsé 2007.11.26 11:44:50
kis reklám: készítettem iwiwhez egy hasonló toolt-s, amiben van lehetőség biztonsági mentés készítésére és visszatöltésre, illetve benjamin exportálás funkciója is részben belekerült (ez már fájlba menti le és lekezeli az ajax hibákat, így több ezer ismerős esetén is elvileg müködnie kell), ezen kivül belekerült az "egyszerübb üzenetküldés" is és pár apróság.

gooo.hu/iwiwtools/

(lehetőség van automatikus betöltödésre, régebbi tools-om így müködött, csak ehhez kell egy apache és a system32/drivers/ect/hosts fájlt ki kell egészíteni egy sorral: 127.0.0.1 static.iwiw.net - ezzel a módszerrel akár saját dizájnt is lehet csinálni az iwiw-hez és biztosítani lehet a kiegészítő js-ek automata betöltödését - [ez csak egy ötlet akart lenni más fejlesztőknek])
Nem vagyunk egy Ortográf Cirkusz, sőt nagy lendülettel, néha már-már ipari méretekben gyártjuk az elütéseket, például egyszer sikerült leytának írnunk a kutyát, és az Indexben én tartom a szó közepén elhelyezett vesszők örökös rekordját. Általános harmadikban pedig két…..
Bár korábban az üzenőfalon azt jelezték, hogy csütörtökön éjjel mindössze néhány órás leállásra kell számítani, az iWiW nyitóoldalán most az olvasható, hogy Egy komolyabb karbantartási feladat miatt azonban most kivételesen a szolgáltatást átmenetileg szüneteltetni kell,…..