Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JMárta

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coming out: nagy gyümölcsjoghurt-evő vagyok. Egész pontosan minden reggel egy pohárral bedobok ebből a kellemes tejtermékből, másra nincs is nagyon idő, ehhez viszont ragaszkodom. A reggel érzékeny időszak, közvetlenül felkelés után az ember még szívesen fogad egy minimális…..
Ez most egy apró munkafüzet az előző bejegyzéshez. Kivételesen nem is írok semmit, csak a bejegyzés végén a megfejtést. Két idézet következik: 1. „A hagyományos jóléti államok kora lejárt. Olyan, jobban működő államra van szükség, ahol az adófizetők forintjaival…..
JMárta 2011.05.27 19:40:49
folyt. egészségügyi salátatörvény.:)

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=432465#null

Fontos cél, hogy a táppénz a lehető leginkább megfeleljen rendeltetésének, vagyis, hogy a biztosítási jogviszonyban álló, jellemzően betegség miatt keresőképtelenné vált embereknek nyújtson pénzbeli ellátást.
Továbbá, hogy a közpénzekkel való visszaélés lehetőségét minimálisra csökkentsék."

A mindent átalakító politikájával, halad a kormány.......
:)
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
JMárta 2011.05.14 23:27:48
hm. Innen is mehetnek a fiatalok.

"A Fidesz döntése végleges - Észérveknek helye nincs"

www.stop.hu/articles/article.php?id=874538

Igaz ez nem szórakozóhely, de érzékenyen érinti azokat, akik ezt második otthonuknak kell, hogy érezzék....

"A rossz helykihasználtság miatt bezárják a négy kollégium közül az egyetlent, ami tényleg tele van"

ez van.
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
JMárta 2011.04.24 09:35:38
@hencz:
Na! Ja! Azt mondta a Vona G. "A Széll K. tervet elfújja az első tavaszi szellő"!!!
Nahát! Az ilyen polgármestert is elfújhatná.!!!
Aki igy tudja kezelni a "helyi ügyeket"!!!
osztjónapot!!!!
:))))
Kumin szerint A Skoda-faktor 2011.04.13 13:47:00
Mielőtt belecsapunk az izgalmas témába, ne menjünk el szó nélkül a Kumin szerint nagy sikere mellett. Már nagyon rám fért valami a B125 kudarca után. A vármegyék ügyében a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt korábbi posztomban kívánatosnak tartottam. Hurrá! Máris jobb…..
JMárta 2011.04.14 18:27:46
@egy derék katona:
Páncélozott bicikli?!" hm. nem rossz, jó, de nagyon.?!
:)

Nagyon jó az "avatarod" hm.hm. valóban olyan mint egy derék katona.

:))))))))))
JMárta 2011.04.14 18:32:00
@juditka*: :)

Úgy bizony! "megszoritás" helyett, jobb életminőséget várnak az emberek, ill. a társadalom egy csoportja.
A politikusok meg járjanak nagy, és biztonságos utókkal.
bezony.! Jár nekik!

:))))
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
JMárta 2011.01.23 01:57:07
@a-kis-herceg:
Ja, ja szónkolni mindig nagyon jól tudott az OV. már-már "szinészi" képsséggel tudja azt előadni. Szögezzük le a két nagy párt egyike. Bebizonyitották - mindkettő- hogyan kell kormányozni a rendszerváltás után. tudjuk.
Neked egyébként teljesen igazad van, mint mindig.:)
fides- nagyon teccik:)
Nem harcolni kellene, hanem kormányozni, mégpedig nagyon jól.
Na, ez az ami egyelőre nem megy, úgy gondolom.
Ja. "mennek a kijelölt uton, és azt sem veszik észre hogy már nincs is a térképen":)))
JMárta 2011.01.23 10:05:39
@László56:
"Félrebeszélnek, úgy viselkednek mint a kommentálók".
Kedves @László, Ön már azt sem tudja mit ir. ezt a kommentet meg sem kellet volna irnia, de ha már megirta, nyomtassa ki és tegye be a fiókba. nekem ez már több mint sok.:)
A saját maga kommentjét "olvassa el figyelmesen és elemezze, köszönöm". meg fog lepődni.:) mennyi butaság.:)
Ha az okokról és a lehetséges következményekről el is térnek az álláspontok, tapasztalataim szerint azt még a kormányzati szereplők sem vitatják, hogy 2010 utolsó két hónapjában valami megváltozott: megtört a Fidesz korábbi lendülete, támadások kereszttüzébe kerülve…..
JMárta 2011.01.13 08:37:02
@SzaGyu:
Igen. Orbán Viktornak a nagy "előadói képességgel" elmondott beszéde a "csodafegyvere". A törzsbázisán kívül így tud szavazókat maga mögé állítani. Csak éppen azok az emberek csalódnak nagyot, akik hittek a "csodákban".
Ja. dübörög a gazdaság.
JMárta 2011.01.13 08:38:24
@manyike:
Igen? valóban..... nagyon helyes válasz.
“Ezt a csatározó politizálást minduntalan a miniszterelnök személyéhez szokták kötni, miszerint egyedül minden tőle függ. Nagyon nem értek egyet ezzel, hisz ezt nem egyedül csinálja. Ehhez az egész vezetői körének hallgatólagos beleegyezése, sőt, lelkesedése és…..
A KRESZ szabályait áthágom akkor, ha az állapotos feleségemet viszem a kórházba – mondta tegnap az ATV-ben Giró-Szász András. A kormánynak most állapotos a felesége, azt akarod mondani? – kérdezte Bánó András, a műsorvezető. Amit az állapotos feleséggel kellett…..