Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vernarancs

0 bejegyzést írt és 3196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ha igen, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a tűzoltóautóknak nem lesz hol megállniuk az épület mellett. Hogy miért? Hát persze, hogy a tilosban parkoló autók miatt. (Keresd a képen a tiltó táblát!)..
vernarancs 2020.02.12 13:58:14
@velizar: Nem. Az ITSH elkoltozott es osszes felszini parkoloba amit bereltek irodahazat epitettek (Ericcson stb) ami tovabb gerjeszti a forgalmat es csokkenti a parkolas lehetoseget. Sokkal szarabb lett a helyzet. Ma mar 8:00 korul sincs szabad parkolo. Regebben 9 elott meg volt neha-neha.
vernarancs 2020.02.12 14:09:27
@onlajnok: Az A epulet az IBM-e, oda nem mehetsz be napi szinten meg ha kamuzol akkor sem. Ami sokkal szemetebb, hogy anno az ELTE parkoloja nyitva volt mindenki szamara, de ezt lezartak (es allitolag az Infopark uzemeltetoje kerte ezt, hogy ne parkolajank ingyen olyan sokan). Most ott all az egesz tok uresen.
Hogy miért nem okos dolog egy sűrűn lakott területen másfél millió léggömböt egyszerre elereszteni, arról meggyőződhettek a clevelandi szervezők 1986-ban...
Meglepően sok, hosszabb-rövidebb időt Finnországban töltő magyartól hallottam azt az általánosító megállapítást, hogy a finn nők rondák. Nem átlagosak vagy csúnyácskák, hanem egyenesen rondák. Ebben a finomkodástól mentes kijelentésben az is közrejátszhat, hogy a magyar szokásoktól eltérően sokan…..
vernarancs 2017.04.30 08:51:19
vernarancs 2017.04.30 13:44:29
@Vejnemöjnen12: Az igaz, de azert meg finn es nem csak a hangja szep.
Nem akarásnak nyögés a vége. Ezúttal egy savmaratott ajtóüveg utángyártási projektjét fúrta meg egy cég vezetője az ügyfél szerint csakból, ami egy szolgáltatótól akkor sem túl jó megoldás, ha egyébként az olvasónkban felmerülő kérdések egy részére igazából tényleg lehet az a válasza, hogy igen, és…..
vernarancs 2017.04.05 17:35:49
@KaTe: Van az a penz amiert megeri. Ajanlatot kell adni es ha a megrendelonek az nem felel meg, akkor elkoszonni tisztelettel egymastol. Nem belehazudni a masik kepebe, hogy mi aztan sosem lattunk uveget. Azt megerti a megrendelo, hogy pl. miert lenne draga megcsinalni, de azt nyilvan nem ha egy ordas nagyot hazudnak neki.
  Régen hallottunk olyan összeszedett ám velőbe vágóan pontos és szókimondó parlamenti felszólalást mint amit Szél Bernadett az LMP társelnöke tartott kedden. A kormány úgy en bloc el lett küldve a francba, de úgy, hogy ők maguk már várták, hogy végre valaki a diplomatikus kereteken belül küldje…..
vernarancs 2017.04.05 17:11:31
@MaxVal BircaMan HJCD: Teged ezert fizetnek? Mas indokot nem latok az ostobasagodra. Mindenkire vonatkozik? Persze. Tudod ez olyan mint ha a blog.hu azt mondana, hogy mindenkinek egyarant tilos BircaMan neven kommentelnie. Megis csak te lennel kibaszva.
Természetes, hogy minden szülő boldognak és sikeresnek szeretné látni a gyermekét felnőtt korában. Sok esetben megjelenik, a „vigye többre, mint én”, vagy a „könnyebb élete legyen” vágya is, és találkozni kevésbé szerencsés – vagy kimondottan káros – szülői vágyakkal: „valósítsa meg azt, amire én…..
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
Pumped Gabó sajnos, vagy nem sajnos, de elkerülhetetlen eleme lett a magyar médiának. Aki nem tudná: Ő volt az a szerencsétlen, akiből a Velvet ország-világ előtt hülyét csinált, mert úgy táncolt a Szaundon, mint a nagy könyvben megírt, beképzelt, lakótelepi 20 forintos köcsög. A videó és a…..
http://csajokespasik.blog.hu/2016/08/05/mi_tortenik_egy_noben_2_nap_alatt..
vernarancs 2017.04.04 16:38:10
Az ifjuság számára talán hihetetlen , de van élet, szex és randi 40 év felett is, csak ez már nem olyan egyszerű.Szorítkozzunk most az egyedülállóak körére.Legyen történetünk szereplője  egy 46 éves, elvált, mások által csinosnak mondott , ápolt, de hamvasságát már…..
vernarancs 2017.04.04 16:25:22
Tekintettel a mostani zord ídőjárásra, úgy gondolom nem árt ha tudod, hogy hogyan tudsz beszabadulni autódba ha befagyott a zár...
vernarancs 2017.02.01 11:39:09
@soder: keresd az udvar szot a cikkben. Majd ezutan keresd a parkolo szot a cikkben. Menni fog.
vernarancs 2017.02.01 11:42:44
@Duplaxiii: De. Mukodik a kulcs melegitos jatek. En tobbszor is alkalmaztam anno.
Kalmár Miklós   1941. június 22-én a III. Birodalom hadserege, a Wehrmacht megtámadta a Szovjetuniót. Sztálin – miután felocsúdott a szövetségesének hitt Hitler árulása okozta sokkból – a bolsevik ideológiát semmibe véve, keresztényi módon szólt szovjet „fivéreihez és nővéreihez.”    Sztálin…..
Aztán nehogy azt mondjátok, hogy a filmvilág nem gondoskodik karácsonyi ajándékról!  Epekedve várja már mindenki Ridley Scott következő Alien-filmjét, amelyről először apró hírek láttak napvilágot, majd megsokasodtak a nyilvánosságra hozott jelenetfotók, most pedig végre itt az első trailer! Hát…..
Az ókori Görögországban egy nagyon kegyetlen eszközt találtak fel a bűnösök megbüntetésére. A bronzbika egy üreges, bronzból készült bikaszobor volt, melyben elfért egy felnőtt ember. Phalarisz türannosz vezette be a szerkezet használatát, de előtte még letesztelte - a bika feltalálóján. A bronzbika…..
vernarancs 2016.11.21 14:17:56
Lisa Lynn Masters modellként és tévészínésznőként is ismert volt, utóbbi minőségében például az Ugly Bettyből és a Law & Order: Special Victims Unit-ból mi is ismerhettük. Az imdb.com szerint 19 tévészerepe volt pályafutása alatt, legutóbb az Unbreakable Kimmy Schmidt című Netflix-sorozatban…..
vernarancs 2016.11.18 14:23:01
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Az interneten barangolva meglepő felvételeket ástam ki a youtube bugyraiból. Apró gyűjteményemben bemutatok neked néhány kuriózumot a show business világából. Akiknek nem volt elég a filmek és színházak színpadi jelenléte, s - hobbiból akár -  a zene világa felé fordultak. Készülj fel a…..
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni...
vernarancs 2016.09.20 10:12:23
@bircaman maxval szerkesztő: Ti jobberek mindent meghamisitotok es hazudtok. Az, hogy barmi is tisztessegesen menjen le ebben az orszagban az, hala a szeretett vezerednek, mar teljesen kizart es ismeretlen fogalom. Szerencsere ennek a nepszavazasnak az eg vilagon sem ertelme sem jelentosege nincs. Az EU szarik ra, itthon meg mindenki tudja, hogy egy oltari nagy hazugsagra epul.
Eltávolítottak a tomboló tömegből egy rajongót a Slayer san diegoi koncertjén július 21-én este, mivel az egyébként a helyi Comic Conon tartott bulin leköpte az énekest, Tom Arayát...
Molnár Lajos Lujó VHK-gitáros Facebookján jelent meg a hír, hogy meghalt zenésztársa, Németh László Fritz. Grandpierre Atilla az Indexnek megerősítette a hírt, illetve még annyit mondott, hogy Fritz nagyjából három hete tudta meg, hogy halálos beteg, valószínűleg a betességgel összefüggésben tört el…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MHT! Az alábbi történet az egyik kollégámmal esett meg a munkahelyünkön, ahol már ő is évek óta dolgozik. Sajnos már többször is előfordult, hogy késett néhány percet, de ilyenkor minden alkalommal…..
Már csupán 3 mérkőzés van hátra a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságból, ma este 21 órától a rendes játékidőben eddig nyeretlen Portugália és torna egyik nagy meglepetéscsapata, Wales csap össze, holnap pedig a világbajnoki címvédő németek meccselnek a házigazda franciákkal, majd vasárnap a párharc…..
Jó olvasóim és drága kommentelőim - Önök, kik mindig utat mutatnak számomra az élet útvesztőiben - mondják már meg nekem, mi a bánatos rosseb szükség van az osztálykirándulásokra? Tényleg nem értem. Az osztálykirándulás először arra jó, hogy a szülők már szeptemberben összevesszenek azon, hogy hová…..
Miközben a legújabb trendeknek megfelelve, az angol Sean Ford elkészítette a foci EB csapatainak minimalista posztereit, amúgy szépek lettek, mi pedig megint megszívtuk. Ugyanis a nemzeti színeink sorrendjét elrontották, mint az alább is megfigyelhető. Nem is értem, hogy miért hallgat Szijjártó…..
vernarancs 2016.06.10 16:41:40
Most, hogy már mindenki mindenkinek megmutatta, milyen jól is áll neki a morálhérosz gúnya és cseng az ügy lefele, talán beszélhetünk végre értelmesen is a Kiss László-sztoriról. Eddig nem írtam róla – ha bölcs éppen nem is lesz tőle az ember, a hallgatás bizony hasznos, ha nem tudjuk, mi történt…..