Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyúkarc

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben talán azt remélte a FIDESZ-KDNP vezetése, hogy idővel talán majd immunissá válik a világegyetem Matolcsy újabb meg újabb rettenetes kijelentéseire, amiket szokásos módon a csütörtöki Heti Válasz oszt meg az olvasókkal, azonban ha ők nem is vették észre, ez egyelőre…..
A magyar politikai elit jelentős része tehetetlen, ha kiderül, hogy az emberek, az ügyek nemcsak eszközök a szavazatok megszerzésre. Itthon sajnos politikusaink eddigi tapasztalatai azt támasztották alá, hogy az ország három részre osztható: az egyiket a ti bandátok manipulálja,…..
tyúkarc 2012.12.21 12:04:29
@Anti Anyag: nem ciki még, hogy a FIDESZ böszmeségeit az MSZP böszmeségeivel akarjátó kozmetikázni? ja, ha az egyik szar, akkor a másik miért ne lehetne ugyanolyan? összesen ennyi érv maradt? szomorú.
tyúkarc 2012.12.21 12:06:25
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: idióta barom, aki bírálja a politikai elitet, benne például az MSZP-t is az az MSZP-csicska? Anyád kapcsolta be a számíógépet vagy megy már egyedül is, ha már a szövegértelmezés meghaladja korlátolt képességeidet?

Amúgy a kis nevedbe nem szeretnéd Smicit meg Semjén doktort is belevenni?
Arányait tekintve Magyarország, pontosabban a magyar állam nagy nyertese volt az előző uniós költségvetési ciklusnak. 25,3 milliárd euró közösségi forrásra volt jogosult, míg befizetése nem érte el az említett összeg ötödét sem. Abban pártállástól függetlenül egyet lehet…..
tyúkarc 2012.11.23 11:29:21
A kényszerből történő kivándorlás, nemcsak a pénzről, pláne nem a hazafiatlanságról szól, hanem leginkább arról, hogy akik hazájuk elhagyása mellett döntenek, azok nem érzik úgy, hogy az ígéretekből valaha is lesz valami, hogy olyan jövő vár rájuk (a máról nem is…..
tyúkarc 2012.11.17 15:06:59
@Ironpen: Gyurcsány szar volt, de Viktorék még nála is sokkal kártékonyabbak. Feleslegesen próbálod mentegetni őket.
Leáll a kolbászgyár, drágulnak a pékáruk, csökken a minőségi élelmiszerek iránti kereslet, egyre fontosabbá válik az ár, egyre kevésbé nézi az ember, hogy mi van a csomagolás hátuljára írva. És ez még csak az evésről szól, valójában az élet minden területén igyekszünk…..
Napról napra egyre több esetben jelenik meg a sajtóban, hogy az állami földpályázatok nyertesei hogy, hogy nem fideszes csinovnyikok, pártfunkcionáriusok, pártkatonák rokonai. Ez bizony nem hangzik túl szépen. Úgy tűnhet még a végén, hogy a szép és hazafias szólamok mögött,…..
tyúkarc 2012.10.02 13:37:25
@irógép: te mindig alászaladsz ezeknek a dolgoknak, bértollnokozol, kinyilatkoztatsz, miközben megint sehol nem szerepel a posztban, hogy Fletóék ne ezt játszották volna, sőt.

"A magyar gyakorlat, amit számos, más-más ideológiai köntösbe bújtatott kormány bizonyított már az elmúlt két évtizedben, sajnos tényleg így működik."

Vagy az ilyesmi valahogy véletlenül mindig elkerüli a figyelmedet, bérkommentelő barátom?
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
tyúkarc 2012.09.26 13:02:41
@sírjatok: "trollokat nem etetek"

mi lesz így veled meg a rokonaiddal?
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
tyúkarc 2012.07.16 17:46:15
@abaka: a pontosság kedvéért a KM facebook oldalát lájkolják annyian, nem a bejegyzést...
A kormány látványosan rosszul mérte fel az európai valóságot: ha valaki sorozatosan megsérti a nyugati alapértékeket, előbb csak ügyeletes rosszfiú, majd nagyon gyorsan xenofób, soviniszta, antiszemita stb. lesz. Abból a klubból pedig nincs kilépés. (Kép: Wolfgang…..
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
A Fiatal Írók Szövetsége szeretettel várja naprendszerünk valamennyi érdeklődő lakóját 2010. december 16-án a Szatyor Bár és Galériában (1111 Budapest, Bartók B. út) megrendezésre kerülő „Hírek az érme másik oldaláról” Dezinformációs…..
tyúkarc 2010.12.17 09:05:37
 Pályázati felhívás  A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda betyárjai és Tacskó Muki, a parafenomén kutya ezennel meghirdetik az első pángalaktikus álhírpályázatot, melyben részt vehet minden értelmes vagy értelmesnek mondott lény (orvosi igazolás nem szükséges,…..
tyúkarc 2010.11.23 16:30:37
@SZAVICS: pedig akkor tutira biztos!
Még hajdanán történt, mikor kevésbé kopaszodtam, a pénztárosok pedig nevetve letegeztek az ABC-ben, hogy egy átpogózott, átordítozott éjszaka után (mert akkoriban még lényegesen kevésbé konszolidált életet éltem), egyszer csak arra kellett ráeszmélnem iszonyú fejfájás…..