Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donpéló

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kaptam a hírt, hogy nem csak a Budai Gourmet követte el azt a vérlázító, profitorientált gaztettet, hogy belépőt követelt a semmiért, hanem ragályosan terjed ez a métely!Állítólag a Gourmet-n felbátorodva belépőjegyet fontolgatnak más intézményekben, fesztiválokon is,…..
donpéló 2011.06.06 22:03:17
„Sajnos Koltay ugyanazzal az igényszinttel koreografálja a filmjeit, mint a 80-as évek pártrendezvényeit.” /Bozótharcos hozzászólása az UFiblogon, 2007/   Június 4-én késő este Koltay Gábor Vérző Magyarországát adta a köztelevízió egyes csatornája. Nagy…..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
donpéló 2011.06.05 21:10:59
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
Azt persze nem lehet állítani, hogy kerékpárgyártó nagyhatalom lennénk, de azért van, amire büszkék lehetünk. A Csepel ugyan inkább a múltat képviseli, de egy kis hazai manufaktúra már jövőt jelentheti. Ha minden igaz, akkor idén végre egyenesbe érkezik az m55 Bike projekt, a…..
Coming out: nagy gyümölcsjoghurt-evő vagyok. Egész pontosan minden reggel egy pohárral bedobok ebből a kellemes tejtermékből, másra nincs is nagyon idő, ehhez viszont ragaszkodom. A reggel érzékeny időszak, közvetlenül felkelés után az ember még szívesen fogad egy minimális…..
Ti melyik hangutánzó szóval írnátok le egy autó hangját? Brümm? Vrümm? Brrrrr? Vrrrrrr? Akkor ti sem ma kezdtétek a matchboxozás! Egy mai kisgyereknek azonban már egészen mást jelent az autó, és elképzelhető, hogy a filmben ábrázolt jelenet néhány év múlva már általánossá…..
donpéló 2011.05.28 16:48:23
A Szegedi közgyűlés nem vette napirendre Gömbös Gyula szegedi díszpolgári címének elvételét, a Fidesz és a Jobbik szavazataival. Míg a Jobbik indoklása szerint Gömbös hős volt addig a Fidesz arra hivatkozik Szegeden szabályozva van kitől lehet elvenni a díszpolgári címet, és…..
donpéló 2011.05.28 11:35:51
Ahogy az nemrég írtuk, Hoppá! címmel megjelent a Budapest Bár negyedik lemeze, amin ismét a már megszokott vendégénekesekkel adják el a cigányzenei köntösbe bújtatott popdalokat, illetve olyan szerzeményeket, amik kötődnek valamelyik nép a cigánykultúrájához. Olyan énekesek…..
Hoppá! címmel már a boltokban az új Budapest Bár-lemez. A csapat a harmadik, instrumentális lemeze után most ismét vendégénekesekkel teli 22 dalt tett le az asztalra. A már szokványosnak mondható társaságba olyanok tartoznak bele, mint Kiss Tibor a Quimbyből, Lovasi András a…..
donpéló 2011.05.18 21:44:09
A hét fejleményei mind a pártszakadás felé mutatnak. Gyurcsány pedig már aczélgyörgyözik is. Heti szavazásunk. (Fotó: Index) Szokásos hétvégi rovatunkban ismét blogunk egyik legérdekesebb heti szavazásának az eredményét mutatjuk be: ezúttal azt, hogy mit gondolnak a…..
donpéló 2011.05.15 23:34:40
    Szabó Zsófi lett az év álomnője. Hurrá! Meg is köszöni mindenkinek, de annak már kevésbé örül, hogy nincs pasija. Az xnews.hu-nak elmondta, vagyis inkább hosszas unszolás után el bólogatta, hogy már több, mint két hónapja nem feküdt le pasival. Azt viszont…..
donpéló 2011.05.15 00:38:14
Szerdán a Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálása miatt állt ismét bíróság elé Budaházy György. A radikális jobboldali aktivistát kétszázezer forint pénzbüntetéssel büntette másodfokú, jogerős ítéletében a Fővárosi Bíróság. A férfit előzetes…..
donpéló 2011.04.21 20:44:17
Karl Lagerfeld ismét kólás palackot tervezett a Coca-Cola Diet Coke-jához. Lagerfeld korábban már készített dizájner csomagolást a Light Cola-hoz, most azonban nem egy, hanem háromféle "ruhába" - pöttyösbe, csíkosba és csillagosba - öltöztette a palackokat.Természetesen…..
donpéló 2011.03.29 17:09:07
Gratula, őszintén, a Fidesz kommunikátorainak! Mindig tudnak meglepetést okozni azzal, hogy milyen furmányos leleménnyel tálalják fel nekünk, egyszeri médiamunkásoknak az éppen aktuális gumicsontokat. Mint most például dajcstomit, az örökös politikai paprikajancsit, aki vélhetően…..
Pontosabban az MR2 hallgatói szerint, az elmúlt 10 évből. Szóval tegnap délután az MR2 rádió egymás után leadta a szavazatok szerint összeállt listát, mely igen erős magyar hegemóniát mutat. Már nem találom az alaplistát, de kb. 1000 dalból lehetett választani, ráadásul egy…..
Rájöttem! Gyurcsány Ferenc 2011.03.15 11:21:00
Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor két jó kiállású politikus. Régóta méregetik egymást, régóta vitatkoznak, és valljuk be, sokszor nehéz eldönteni, melyiküknek is lehet valójában igaza. De míg Gyurcsány Ferencet még miniszterelnök korában is gyakran kaphattuk füllentésen,…..
donpéló 2011.03.15 19:12:00
Épp tegnap éjjel eljutottam Marian Cozma meggyilkolásához. Meg is néztem wikin, mikor is történt, és kicsit elállt a lélegzetem: pont ma egy éve. Ez kétszeresen is negatív évforduló. Egyrészt egy fiatal élet, egy sportoló, egy fiú, egy csapattag, egy emberi lény vesztette…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
hogyvolt VV4 - 4X85 2011.03.12 15:02:00
Idónak és lupacchiottánakÚgy akartam kezdeni, a tegnapi buliban jobban néztem ki, mint Lilu az öfiben, nem beszélve a sminkről, aztán rájöttem, ez nem túl nagy érdem, úgyhogy inkább azzal kezdem, fergeteges volt, egyetlenegyszer éreztem csak kínosan magam, mikor Zoltán Erika…..
donpéló 2011.03.13 08:08:07
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
donpéló 2011.03.11 14:14:12
  Rasszista-e a cigány származású R. József, R. János és H. Teréz? És különösen: rasszista-e a magyar származású H. Gyula? Zaftos cupákok azon a gumicsonton, ami a Tavaszmező utcából gurult el két év alatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, hogy majd a…..