Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pejzlerka néni

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek a nemi aktusra, vagy annak elmaradására utalnak. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti ez, nézegessen inkább naplementés képeket! Akinek ez nem tetszik, és ennek ellenére továbbolvas, az…..
pejzlerka néni 2011.01.06 18:34:57
@hazug fidesznyik: Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke; a tököd meg a tökömet sem érdekli.
pejzlerka néni 2011.01.06 18:50:12
@hazug fidesznyik: mi van Öcsi, keménykedünk?
 Akik szerint nincs baj a médiatörvénnyel azoknak küldeném sok szeretettel Belénnesy Csaba a kormányzati hírgyártás, az új MTI vezetőjének mondatait: Az MTI alapelveiről beszélve Belénessy a 168 órának azt nyilatkozta, hogy a közszolgálati újságíró nem lehet a kormány…..
pejzlerka néni 2010.12.14 22:05:03
@ökörpöröly: lassan izzítva a rakétákat, csöndesen annyit jegyeznék meg, hogy: az Én pedig voltam olyan hülye, barom állat-idézet jelenidőben is megállná a helyét; tévedni meg emberi dolog, az agyalágyultságra azonban nincsen mentség. kedves Ökör, Pöröly, vagy Valami
pejzlerka néni 2010.12.14 23:06:00
@ökörpöröly: én neveltetésemből kifolyólag nem anyázok, s egyebezek, de azért el tudlak képzelni egy olyan majomszabású valaminek; no offens, Darwin mindenkié; a tiéd is: benned van az M-faktor
Csütörtökön megválasztotta a  Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma a közmédiumok új vezetőit. 2-2 jelölt közül kellett választani a Magyar Televízió, a Magyar Rádió, a Duna Televízió és az MTI élére. A jelölteket személyesen Szalai Annamária Médiaatyaúristen…..