Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balna

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Nem kétséges, vannak játékosok a mostani keretben, akik nem tudják tartósan azt a szintet hozni, amit korábban, mondta Énekes Lajos. A válogatott edzője beszélt a kimaradó játékosokról, a csapat jövőjéről, megjegyezte, mindenki előtt nyitva áll az ajtó, és elárulta,…..
Balna 2009.02.04 12:14:38
Ez a hét az olimpiai selejtezőké, agyba-főbe fogjuk foglalkozni magunkat Rigával, lesznek előzetesek, online közvetítések, értékelések, minden, mi szem-szájnak ingere. De mielőtt felpörögnénk, feltesszük gyorsan a címben is olvasható kérdést. Tessenek szavazni. ..
Magyarországon a mini, azaz a 10 éven aluliak és a szupermini, a nyolcnál kisebb korosztályok tornáit új pályabeosztással bonyolította le a Kisstadionban 12 csapatos tornát szervező MAC. 33 százalékkal megnövelték a pálya hasznos felületét, az ötletet Németországban…..
Az Innsbruckot el kell kapni, és kész, írtuk délután, minden vágyunk így teljesüljön, nem is értjük, miért nem írtunk hasonlókat korábban. Hiszen: az Alba Volán megdöntötte az idei szezonrekordot az EBEL-ben, az eddigi 49 fordulóban – ennyiszer öt mérkőzéssel tessenek…..
Balna 2009.01.24 00:27:51
Úgy gondoljuk, alaposan beszámoltunk a Mol Liga-alapszakasz végjátékáról, arról, hogyan érezhette magát nyeregben a rájátszásért folytatott küzdelemben hol az egyik, hol a másik csapat. Most már előre tekintenénk, hiszen az OB I. középszakasza el is kezdődött, a közös…..
A 4:3-as végeredmény szoros meccsre enged következtetni, de valójában az elszórakozott helyzetek és a védelmi hibák révén tudott ilyen közel férkőzni hozzánk az ifjabb Volán. A Lila-fehérek meglehetősen dekoncentráltan játszottak, és ez majdnem a győzelmünkbe került.…..
Még kora délután kaptuk a hírt, hogy súlyos szemsérülést szenvedett Szilassy Zoltán, a Dab.Docler csapatkapitánya. A 33 éves játékost az Acélbikák edzésén érte a baleset,  azonnal Budapestre szállították. A klub közleményében úgy fogalmaztak, "csak remélni tudjuk,…..
Balna 2009.01.19 22:21:55
A híres pihenés 24 óráig sem tartott. Ennyi is elég volt ahhoz, hogy a fontos dolgokat tisztábban lássuk. Hogy lássuk, mi fontos, mi nem. A pauzát nem azért iktattuk be, hogy szimpátiatüntetést provokáljunk, de jólesett, amit kaptunk. Mindig jólesik. Volt sok hasznos tanács is, a…..
 Hetek óta halogatom, hogy megírjam ezt a posztot. Itt ez a videó, egy belső kamerás felvétel 2001-ből, a rali világbajnokság brit futamáról. Nincs benne semmi különös, de még ma, a kettőszázhatvannyolcadik lejátszás közben is kiráz tőle a hideg. A pilóta: Colin McRae. A…..
Az FTC 26 éves orosz támadója vasárnap a dunaújvárosi Mol Liga-mérkőzésen két végleges kiállítást kapott Kincses Gergely játékvezetőtől. Magyar pályán hasonló esetre senki nem emlékszik. Először a földön fekve belerúgott ellenfelébe, majd felállva a rivális felé…..
Hétvégén kétszer is megkaristolták a Megyeri út jegét lányaink. Nem nagyon, csak éppen eléggé ahhoz, hogy a Fradi és a Miskolc csapatát is két számjegyű vereséggel küldjék haza. Szombaton a felnőtt csapat talákozott a zöld-fehérekkel egy - az elbeszélések szerint -…..
2009-ben rengeteg minden fog történni jégkorongilag. Ezeket mi most számba vesszük ügyesen, de nem azért, hogy elvárásokat fogalmazzunk meg. Mert elvárásunk valójában csak egyetlen egy van: az, hogy a magyar jégkorong ugyanolyan töretlenül fejlődjön tovább, ahogy az utóbbi…..
A nap videóján a minnesotai Derek Boogard az idei szezon talán legnagyobb ütközését mutatja be. A szenvedő alany a Calgary Flames-játékos Rene Bourque:A Wild és a Flames december 16-ai találkozóját utóbbi nyerte, a győztes gólt Todd Bertuzzi szerezte a ráadásban. A találat…..
Balna 2008.12.20 18:29:46
Amikor ezeket a sorokat írom, még nem lehet tudni, hogy Budaházy és Toroczkai nevű, magukat hazafiaknak nevező politikai bűnözők felhívására szervezett tüntetés megtartható-e a Dohány utcai zsinagóga előtt. Az első beadványt a rendőrség elutasította, az utolsó hír szerint…..
Hétfőn Dániában kezdődik a 20 éven aluliak világbajnoksága. Három részben bemutatjuk a magyar főszereplőket. Ábécérendben haladunk, hét játékossal kezdünk.Bartalis István (Troja/Ljungby, SWE, 1990) csatár. Harmadik szezonját tölti a svéd kiscsapatnál. Ebben az évben már a…..
Balna 2008.12.13 23:05:53
A magyar jégkorong-szövetség elnöksége úgy döntött, a 2008. év legjobb magyar jégkorongozója díjat a férfiaknál az Alba Volán és a válogatott csatárának, a nőknél a Ferencvárostól a svájci HC Prilly Fémininbe szerződött 16 éves támadónak ítéli oda. Az előző évi…..
Mondhatni közkívánatra mutatjuk meg gyorsan Adrian Catrinoi Steaua-kapus televíziós nyilatkozatát, akit kedves olvasóink nagyon szimpatikusnak találtak a Dab.Docler és a Steaua keddi mérkőzése után általa mondottak miatt. Kattinsanak, hallgassák meg...
Sorozatunk harmadik részében egy nemrég alakult kiscsapatot mutatunk be. Budapest budai oldalán gyakorlatilag alig van jégkorongélet, hiszen ott csak kispályák találhatók. Az egyik ilyenen, a volt BHG-gyár területén utánpótlásbázis kezd kiépülni.A csapat a jégkorongsportban…..
Balna 2008.11.15 14:18:13
Szerda este a Bizottság épületében lévő főhadiszállásán fogadott minket Meglena Kuneva, az EU fogyasztóvédelmi biztosa. Szily kolléga huszáros rohammal vetette rá magát, a fogyasztók megalázása témakörénél már egymás szájából vették ki a szót, egyfajta verbális…..
A magyar válogatott rendesen megverte nála gyengébb ellenfeleit az olimpiai selejtezőn. Véleményt alkottunk, a mutatott játék, az előzmények és az utórezgések alapján. Kezdjük azzal, hogy van minek örülnünk. Bőven. Olyan csapatunk van, amely az adott feladatot magas szinten…..
Egymás után három meccset hozott shutouttal a Vancouver Canucks kapusa, 81-et fogott mindeközben. Roberto Luongo pályafutása 43. góltalan meccsét teljesítette. Tavaly is volt hasonló szériája, 212 percig és 12 másodpercig nem kapott gólt. Ha szerdán a Colorado otthonában kihúzza az…..
Vasárnap véget ért a szavazásunk, amelyben azt tudakoltuk, olvasóink mi módon szeretnének részt venni a jövő évi A csoportos világbajnokságon. Megígértük, hogy mielőbb beszámolunk a belépőhelyzetről, néhány napot késtünk, de csak mostanáig. Az jegyértékesítést tervező…..
Roberts, Malone és Hossa is távozott Pittsburghből, utóbbi Detroitba ment. A Tampa belehúzott rendesen, a Penguins támadói melett Vrbata és Kölzig is a játékosuk lett. Hosszú listát publikálunk az NHL-átigazolásokról, jó sok érdekességgel. A New York Islanders közölte, nem…..
Balna 2008.07.04 19:48:15