Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sírjatok

0 bejegyzést írt és 3232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre szűkül az Orbán-kormány mozgástere amiatt, hogy ragaszkodik egy olyan tervhez, amely lényegében végrehajthatatlan. A kormányfőről régóta tudjuk, hogy nem híve a járvány miatti korlátozásoknak, hiszen az ront a közhangulaton, ráadásul bevezetésük nyilvános beismerése lenne annak, hogy kizárólag…..
sírjatok 2021.12.03 18:45:31
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Az általános alsó négy osztályát sikerült befejezned? Mert ez kb. az a szint. "

ott még nincs térfogat számítás
sírjatok 2021.12.03 18:48:47
@jotunder52: "a Fidesz és az ellenzék között például nem az "egyik sem" a helyes választás"

akkor te kire fogsz szavazni, matyika?

ja és mikor eltűntél egy hónapra, valaki tényleg orrbavágott? :D
A baloldali előválasztáson Dobrev Klárát az óbudaiak közel kétharmada utasította el, Kiss László ezért pánikszerűen a fák közé menekül és zöld demokratává igyekszik maszkírozni magát. A saját választóiknak szervezett előválasztás egyértelműen bebizonyította, hogy még a baloldali óbudaiak sem kérnek…..
sírjatok 2021.12.02 02:13:16
@jozsef_121: "általában a homoszexualitást az olyan homofóbok szokták támadni, akik látens homokosok."

általában a fasizmust olyan antifasiszták szokták támadni, akik látens fasiszták.

mondjuk ebben tényleg van valami!
sírjatok 2021.12.02 02:13:59
@jozsef_121: Tényleg megvertek, matyika? mi volt, meséljél :)
Na jó, ha én nem is (legalábbis közvetlenül), de Kövér elvtárs szerint valós nemzetbiztonsági kockázatot jelent Juhász, Márki-Zay, de még akár a kutyapártos Kovács Gergely is - lévén, nem a kormány rozzant szekerét tolják/húzzák, tehát ellenzékiek. Legalábbis egy alig egy évvel ezelőtti beszéde…..
sírjatok 2021.12.02 02:08:56
@Mankel: "De az a helyzet, hogy bárki volt hatamon elevickéltünk valahogy."

Ja csak nem mindegy, hogy.

data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.KD.ZG?locations=HU-RO-SI-SK

2006: Magyarország növekedése 4%, a többié 6, 8, 8.
2007: Magyarország növekedése 0.2% (!), a többieké 7, 7, 11 (!).
2008: Magyarország növekedése 1% (!), a többieké 4, 4.5 és 9.
2009: Éljen, nem MO a legrosszabb, mert csak 6.7%-ot esett vissza, tehát egy országnál jobb volt, kettőnél meg rosszabb.

ezzel szemben mostanában eléggé együtt mozgunk a mezőnnyel, és van néha egy-egy kiugró évünk. Ha ez az omikron nem zúz be nagyon, akkor a mostani is.
Hála kormányzatunk hathatós és kiváltképpen szorgalmas munkájának, és nem utolsósorban évekig tartó előkészítésének, megvan az új közellenség, a nemzet megrontója, a haza igazi ellensége: Bige László! Nem kell már attól tartanunk, mi lesz Orbánékkal, ha már nem lesz Soros György, a migráns-simogató…..
Sokan már akkor féltékenykedni kezdenek, ha partnerük mással is szóba áll, ezzel nem egyszer bosszantva minden felet. De vajon miért alakult ki mindez, ha még csak néhány ezer éve élünk (már ahol) monogám kapcsolatokban, miközben előtte évezredek teltek el poligámiában? Ma egyre többen hangoztatnak…..
Levélírónk kedvező anyagi helyzete az ellenkezőjére fordult és most döbbent rá, hogy eddig miért is szerették a nők.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha…..
sírjatok 2021.11.28 00:36:03
@Almandin: bár már válaszoltak a hülyeségedre, és eleve elég szánalmas volt nekiállnod itt ezt a kocsmapolitkát tolni, azért ide még ennyit:

"Vagy egy éppenhogy megélő gázszerelő, aki tologatja a csekkeket hó végén,"

manapság a gázszerelők egész szépen megélnek, ebbe bukott bele Jakab Peti is, hogy manapság a melós már rég nem a párizsis kenyér + pirosarany kategória.
Kovács Gergő összefoglalója: „Aki megtapasztalja, hogy a panaszkodásnál eredményesebb a közös cselekvés, már nem keres erős vezetőt, hogy az mondja meg, mit gondoljon, mit tegyen. A cselekvő ember saját életében is jobban boldogul a kihívásokkal – és nem szavaz diktátorhajlamú politikusokra.” – és…..
sírjatok 2021.11.28 00:23:06
@birkamenet: "Kiirják az új választást 2024-re és a már fidesstelenített Magyarországon "

Ez ilyen érdekes demokráciafelfogás, hogy "betiltunk egy pártot, mert az úgy demokratikus".
Hollik közröhej tárgyává tette: a 480Ft-s benzinár is a rezsicsökkentés része, és azt megvédik Brüsszel, és a baloldal ellenében is... Na ja, tud ez a kormány valamit normálisan is csinálni? Hétfőtől a 95-ös benzin, és a natúr gázolaj 480Ft-s hatósági maximált áron forgalmazható kishazánkban,…..
sírjatok 2021.11.27 01:35:53
Mondhatnád olvasó: Már megint Covid. Igen, az, mert mindennapjaink egyre hangsúlyos rész sajnos ismét. De csakúgy mint eddig, most sem fogok senkit biztatni sem az oltakozásra, sem ellene. Csak azon gondolkoztam el: vajon Nagy Vezérünk figyel e még a "víruslaborunknak" tekintett Ausztriára, vagy ez…..
Az elmúlt tíz esztendőben közel ezer milliárd forint adó vesztette el közpénz jellegét úgy, hogy azt a cégek nem az államkasszába fizették, hanem sportegyesületeknek. Talán nem csoda, hogy a támogatásoknél tarolt Felcsút, és a foci. Nem hiányzik senkinek sem ez a pénz? Kétlem... Mielőtt bárki…..
sírjatok 2021.11.24 12:25:55
@Etniez: "Ki a ... érdekel, hogy másik ország mire költi az adófizetők pénzét?"

Húúúúúb, mikor a "bezzeg itt" meg "bezzeg ott" érvelés van, akkor hirtelen mégis érdekel mindenkit :) de száni ez.

Csak akkor nem érdekel téged, hogy mi van más országban, ha látod, hogy MO nem jönne ki rosszul az összehasonlításból. Ha az lenne, hogy "Ausztriában sokkal többet keresnek az ápolónők" vagy "Csehországban magasabb a minimálbér vásárlóereje", egyből az érdekelne téged, hogy más országban mi van.
Tegnap nagy lendülettel kezdtem bele a Csillag Alakú Kémény blog szerkesztésébe, aztán miután összeraktam a vázat, jött a kérdés: miről fogok itt írni? Az Ópiumbarlangon publikálok zenei témájú gonzókat, Facebookon a saját zenei szerzeményeimet teszem közzé, Instán fotókat teszek ki, akkor minek ez…..
Hetek óta sokmindenki, de az egészségügy mindenképpen a 4. hullámmal van elfoglalva. Szombattól érvénybe lépnek a szigorítások, amiket már sok napja sürgetett az orvosszakma. Én (igaz én nem készülök választásra) azonban szigorúbb lettem volna... Zárt helyen mindenütt maszkviselés, egészségügyben…..
sírjatok 2021.11.20 13:34:18
@evilwolf: "mai napon 5x többen haltak éhen mint a covidban. Tehát az oltást kötelezni akarja a politika, az evést nem. Oltást ad ingyen, kaját nem, pedig ötször többen halnak éhen. "

b+, komolyan a világ éhenhaltait valahogy a magyar politikához akarod kötni? ki a ..érdekel, hogy szomáliában hányan halnak éhen? Hol releváns ez itt? Jézusom.
sírjatok 2021.11.20 13:36:18
@birkamenet: "Teccik tudni, nem az ellenzék irányított a járvány elQrást - hanem orbán"

ebből adódóan aztán nincs is összehasonlítási alapod, max. a saját álmaid meg az ideális állapot, amihez képest minden rossz

klasszikus nirvána-érvelés
„Sok mindent betudok annak, hogy ő amúgy nehezen beszél az érzéseiről, nehezen nyílik meg. Magának való” – Posztolónk abban bízik, hogy párja még megváltozhat, határozottabb lehet és jobban kiáll majd magáért 35 év felett is.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
sírjatok 2021.11.16 17:41:15
@Rubasov et.: "Ennek oka az, hogy az átlag 50-es fickó nem úgy néz ki, mint George Clooney, hanem inkább mint Torrente."

Ezen szakadtam :)
sírjatok 2021.11.16 17:42:47
@Puerto Prince: ennek az az oka, hogy a magyar társadalom éppen kihal. Most lehet azon kattogni, hogy na és akkor mi van, de a társadalom egy jelentős része nem szeretné hogy kihaljanak a magyarok, és azért tolja a gyerekvállalást. Mellesleg itt minden eszmét cserélő olvtárs úgy jöhetett létre, hogy az anyukája gyereket vállalt.
Egyre több szakember mondja, bár minden bizonnyal egyelőre nem elég hangosan, hogy az oltás, csak az oltás, amibe Orbán folyamatosan kapaszkodik, immáron kevés a negyedik hullám ellen. Vajon mikor világosodnak meg végre a döntéshozók? Az Orbán kormány folyamatosan azt hangoztatja, a Covid-ból való…..
sírjatok 2021.11.13 12:36:07
@Boar.: most azon kívül, hogy "höhö de buták a fideszesek", mi is volt itt a mondanivaló lényege?

ha meg csak ennyi, akkor minek? mi köze van ennek az oltásokhoz, a lezárásokhoz, bármi egyébhez? ennyi maradt nektek?
sírjatok 2021.11.13 17:38:31
@Veszéjben a lyogállamiság !: igen, az oltottak is kerülhetnek kórházba, csak épp nem a lélegeztetőgépen hörögnek, mint az oltatlanok.

Egyébként meg Nancsibácsi jól mondta, rohadt sok ellenzékinek ez egy ilyen dafke dolog, hogy csakazése, nehogymá a zorbán mondja meg hogy mit csináljak. Enyhébb esetben meg húsz perc gúglizás utáni vírusszakértőként csak egyes vakcinák ellen kampányol, és győzködi a hasonszőrű társait.
Márki-Zay Péter az előválasztás óta alig ad interjút a hazai médiában. Miért dönthetett így és hová tűnt? Erre keresi a választ Rajnai Gergely blogbejegyzése...
sírjatok 2021.11.10 11:49:48
@Lesz még Magyar Köztársaság: miért nem szavazol a kutyapártra? komoly kérdés
sírjatok 2021.11.10 11:52:31
@chrisred: az a baj hogy ilyen remek ígéretekkel tele van a padlás. Itt hitelességi probléma van, konkrétan miért hinnék el ezt MZP-nek, hogy ez tényleg nem fog rezsi emelkedéssel járni, mikor MZP meg a baloldal nem hiteles.
Világbank: a romániai GDP idén először meghaladta a magyarországit Economica.net 2021. október 30., szombat, 13:44 Romániában idén először haladta meg az egy főre eső bruttó hazai termék (GDP) mértéke a magyarországi mutatót, és ha marad ez a tendencia, akkor két éven belül Lengyelországot is…..
sírjatok 2021.11.06 11:43:38
@birkamenet: értem, ha románia jobb valamiben, akkor össze kell vele hasonlítani, ha meg rosszabb öt másikban, akkor az meg kit érdekel, ez így hiteles és helyes :P

te se leszel már hülyébb
sírjatok 2021.11.06 11:44:32
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Ne erőlködj, nem érted hogy a gazdasági növekedés hitelből és EU-s pénzből történik. "

Szemben a remek Gyurcsány-korral, amikor a gazdasági növekedés NEM történt meg a hitelből.
sírjatok 2021.11.10 11:48:44
@atomic power 1986DucaDuca: ezeknek magyarázhatod. A remek szakértői kormányzás alatt messze a régió leggázabb adatait hoztuk, most meg együtt megyünk velük, sőt néha az élre törünk. Ezek vakok, komolyan. Van egy elhatározásuk, és ahhoz szemezgetik hozzá a tényeket.
Orbán Viktor miniszterelnök ismét felszólította az Európai Bizottság elnökét, hogy a testület térítse meg a magyar határvédelmi intézkedések költségeit, hiszen ezek az intézkedések az utóbbi időszakban mintaadóvá váltak több európai országban, ráadásul a 2015-ben tapasztaltnál is súlyosabb migrációs…..
sírjatok 2021.11.08 11:55:48
@Boar.: "Vagy úgy gondolod, hogy azok a környező országok, akiknek nem ad az orosz, majd udvariasan átengedik mert az nem az övék? Miközben nálunk meg nincs? "

Hát csúnya is lenne, ha nem így lenne. Komolyan, szerinted két ország kereskedelmét egy harmadik ország megzabrálhatja, mert náluk nincs? Totál el vagy te szállva.

"A rezsit úgy lecsökkentette, hogy évekig fizettünk a gázért a világpiaci ár felett."

Nyihaha, mikor belekezdtek a rezsicsökkentésbe, mindenhonnan az hangzott, hogy tönkre fognak menni az energiaszolgáltatók, mert így nincs nyereségük. Pár év után átminősült ez a mese a "túl sok nyereségük lett" verzióvá?
sírjatok 2021.11.08 12:15:35
@Boar.: "A rezsicsökkentés nem az energiaszolgáltatóknak tett be."

Most inkább mégis így volt?

"Igen, úgy elképzelem ahogy pl. a ruszkik megnyitják ukrajna felé a gázcsapot,"

le vagy maradva kicsit, öreg.
www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2021/10/ukrajnan-keresztul-mar-nem-jon-gaz-magyarorszagra
sírjatok 2021.11.08 12:28:44
@Boar.: "az ukránok el fogják venni a gázt, amit az oroszok nekünk küldenek"

Bár lehetetlen, hiszen nem Ukrajnán keresztül jön, de ilyenkor nyilván az oroszok azonnal elzárnák a gázt. Másrészt az ukránok ezt nem ingyen engedték át eddig sem, hanem tranzitdíjért. Ezen kívül ez kb. kalózkodással egyenértékű cselekedet, innentől egy állam kiírja magát a civilizáltak közül. Most képzeld már el, hogy pl. a magyar dunai hajókat nekiállnák a magyarok fosztogatni, szerinted mennyi idő lenne, hogy megjelenjen itt egy külföldi hadsereg?

Félelmetes, milyen baromságokat kell gondolnod ahhoz, csak azért, hogy az tudjon kijönni, hogy o1g.
Megvan a 200 ezres minimálbér! Hurrá, Orbán ezt is megcsinálta! Immáron a nyírmeggyesi mezőgazdasági segédmunkás is hazavihet majd akár 133 ezer forintot is (ha nincs gyereke, és betöltötte a 26 évet). Igaz, megint a helyhatóságok szívnak majd... Tulajdonképpen az északnyugati régióban lakók már…..
sírjatok 2021.11.05 00:21:20
@Visceroid: "Ok, és most mit csinál? Utcát seper sárga mellényben?"

Eddig mit csinált? Otthon ült ugyanennyiért, és gyártotta a nyomort.

Sajnos vannak emberek, akik nem alkalmasak a mai világban értékteremtő munkára. Azonban nem mindegy, hogy az államnak ők -100k forintba vannak, vagy -50k-ba, mert 50k értéket azért még teremtenek.

De halljuk a te megoldásodat, mit csinálsz az ötven éves alkoholistával, ha nem utcát pucoltatsz? Gondolod megtanul programozni?
Romlik a pénzünk. De van, aki azért jól jár...
sírjatok 2021.11.01 14:14:33
@white999: Minden egyes kibaszott évben megjósoljátok, hogy ez évben ÉPPEN miért fog tönkremenni Magyarország, miért lesz éhezés, és miért fog bukni a patás. Nem uncsi? De komolyan, tényleg nem?
sírjatok 2021.11.01 14:17:05
@Igazamvanvagyigazamvan?: Most akkor az a baj, hogy adnak pénzt az embereknek, vagy az, hogy nem?

Mert egyszerre sírni azon, hogy nyomorultul él a népesség, meg azon, hogy az osztogatások miatt mi lesz az államháztartással, ez nem csípi a szemeteket?
sírjatok 2021.11.01 19:18:20
@Igazamvanvagyigazamvan?: Jó tehát a lényeg, hogy ha a Fidesz osztogat, az rossz, mert rossz az államháztartásnak és inflációt csinál.

Ha nem osztogat, az szintén rossz, mert az árok szélén hagyja a nélkülöző kisembert.

Egyszerűbb lenne leírni, hogy a fidesz rossz akármit csinál, és hagyni ezt a fránya érvelést.
Namármost: ha az oltás megvéd, akkor miért csak oltásival mehetnek a hozzátartozók a szalagavatókra (a kitétel a diákokra nem vonatkozik), az oltatlanok, betegségen nem átesettek nem. Hiszen ha találkoznak oltatlannal, akkor mi lesz? De ha az oltások megvédenek, akkor miért 45% az oltottak aránya a…..
sírjatok 2021.11.01 02:18:47
@Boldeone2: "A túl sok államilag szervezett tömegrendezvèny is a covid-felelőtlensèg egyik megjelenèsi formája"

ha betiltották volna a pridet vagy az ellenzéki tüntikét, azon visítanál
A kínai honatyák úgy vélik, hogy a gyerekek viselkedéséért kizárólag a szülők tartoznak felelősséggel, ezért egy új törvényjavaslat szerint azokat, akiknek a gyerekei nem tudnak disztingválni, pénzbüntetéssel sújtanák és gyermeknevelési tanfolyam elvégzésére köteleznék...
Most olyan választás jön, amelyet akkor is a Fidesz nyer, ha elveszíti azt. Körülbelül így lehetne megfogalmazni azt a vélekedést, amely mostanában ugyanúgy megjelent mind ellenzéki körökben, mind kormányoldalon. Nem alaptalan ez a felvetés, hiszen a Fidesz látványosan építi azt a gépezetet, amely…..
sírjatok 2021.10.29 12:43:35
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Amúgy ha én köpködök valakire aki vissza sem szól az hogy "harcol vissza"? "

o1g, orbán viktória, felcsúti per, börtön
kicsit messze van ez a vissza sem szólástól
Archiregnum Márki-Zay hét halála 2021.10.24 22:24:47
Márki-Zay egy politikai hulla, vagy macska. Ezt onnan tudom, hogy már hétszer láttam elpusztulni: egyszerűen nem élhet. Nem lenne szabályos, ha létezne. Kizárt. ..
sírjatok 2021.10.28 11:57:57
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ""Ez az ellenzék soha nem lenne képes megbuktatni ezt a kormányt külső segítség nélkül."

- Tehát nincsenek szabad választások szerinted. "

Jézusom de sötét vagy.
sírjatok 2021.10.28 12:04:40
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: csak 2006-2007-2008 körül a környékbeli országok sokkal jobban nőttek mint mi, most meg ugyanúgy, vagy kicsit gyengébben. Megfeszülsz, hogy be ne kelljen látni a saját faszságodat, és közben egyre nevetségesebbé válsz.
  Tudom, hogy az ország fele akár Lucifert is beültetné a kormányfői székbe, annyira gyűlöli Orbánt. Tudom, hogy az október 23-án ünneplők létszámaránya a jövő évi választásokat tekintve nem sokat mond, már csak azért sem, mert a baloldalnak eleve skizofrén helyzet a kommunista diktatúra elleni…..
sírjatok 2021.10.26 01:10:19
@baalint1: ok ha volt 200 busz, mindegyiken 50 ember, akkor az 10.000 ember. A maradék 190.000 is buszoztatva volt?
Mellesleg ha nem busszal jönnének, akkor mivel kéne nekik, teleportáljanak?

Rémes, mikkel kábítjátok magatokat.