Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sancho panza

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Halál a pornóra 2011.02.14 08:41:00
  Iránban halálra ítéltek két embert, amiért pornóoldalakat üzemeltettek az országban, olvasom. Az ítélet határozottan durva, de most nem a halálbüntetésről lesz szó, hanem a pornóról, úgyis több cicit és több pinát szeretne néhány olvasónk (ez amúgy…..
Mióta elindult az Ember a Vízben, úgy pörögnek az események, hogy csak kapkodom a fejem. Tegnap óta több nagyszerű dolog is történt. Egyrészt a bajba sodródott családi napközi részére megjöttek az első felajánlások. Volt, aki 1%-át szeretné nekik adni és akadt már olyan is,…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Ugyanazért, amiért 2002-ben. Gazdasági ügyek? Nem. Ahhoz ők túl jól kommunikálnak, bármit el tudnak adni. Komoly lépések helyett látszatmagyarkodás? Ugyan, imádná a nép. A sajtószabadság lábbal tiprása? Legyünk őszinték, egy szűk, de annál értelmesebb réteget leszámítva…..
Kedves Blog!   Nem tudom, mennyire terror kategória, amit most megosztok veletek, nekünk itt dolgozóknak teljes mértékben az. Egy műhelyben dolgozunk, ahol nincs fűtés. Volna rá természetesen lehetőség, de a munkáltatónk "drága a gáz ára" címszó alatt megtiltotta,…..
Freddie Mercury és John Lennon után egy újabb rocklegenda, igaz, Keith Richards él - ma 67 éves. Ez így leírva az igazán döbbenetes, hiszen Ő maga az orvostudomány cáfolata. Én őt szeretem legjobban a Rolling Stones-ból: ez nem könnyű választás egyébként, hiszen a rezzenéstelen…..
sancho panza 2010.12.18 09:00:00
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..