Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.V.

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feledkezzünk meg egy pillanatra arról a tényről, hogy az ország minden adózója fizetni fogja a végtörlesztést az alkotmányt/EU-t sértő jogellenes törvény bírságai miatt, és helyezkedjünk naiv ügyfél helyzetébe, aki az IEB alkalmazottjaként vett fel devizahitelt, és most hogy…..
A.V. 2011.10.26 15:54:42
@mrzigi: Ezt biztosan nekem szánod? Nem vagyok érintett, bocs.... mármint a hitelfölvételben... abban vagyok érintett, hogy a sok hiteles köcsög miatt szopok jobban én is... mert egyesek nem tudnak csak addig nyújtózkodni, amíg a takarójuk ér...
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
A.V. 2011.08.25 11:39:45
@donna_darko: Majd elmorzsolok minden nőért egy-egy könnycseppet :D
A.V. 2011.09.02 10:27:48
@donna_darko: Igazán szomorú, hogy ennyi megerőszakolt nő van. Szerintem se kellene ennyi :D
A.V. 2011.10.25 10:30:41
@T-5: Keservesen küszködik, de rajta röhög mindenki :D
A Zugügyvéd az alábbi jogi abszurddal kíván mindenkinek kellemes hétvégét.Szia Zugügyvéd,Egy vicces jogi eset a mai napból: megkeresett a bérlőm, aki bérli a lakásomat, elújságolta, hogy a TÁVHŐ-nél adósságot halmozott fel, ezért kikötötték a meleg vizet, ezt nekem be…..
Ha már a múlt hetet vágtázva fejeztük be, indítsuk ezt a hétfőt is vágtázással. Megjelent ugyanis Grandpierre Atilla Vágtázó Életerő-énekes másik zenekarának, a VHK szünetelése alatt alapított népzenei csapatának, a Vágtázó Csodaszarvasnak a harmadik nagylemeze…..
A.V. 2011.09.19 21:38:04
@dezso: Szerinted?
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Van a Fox Newsnak egy rovata, amiben sztárok ajánlanak utazásra célpontokat. A keddi adásban Alice Cooper mondta el, hogy a dunai hajókázós vacsora a legromantikusabb dolog a világon, a gulyás fantasztikus (pedig látszólag semmi különleges nincs benne), Budapest állandó…..
Töröltek. És ezzel persze elérhetetlenné vált a blog Facebook oldala is. Nem tudom, hogy maguktól jutottak el hozzám, vagy a blog egyik "jóakarója" hívta fel rám a figyelmet (mindegy is), de úgy ítéltetett, hogy hamis személyazonossággal vagyok fent, és ez…..
A.V. 2011.09.05 14:57:00
@renz:
"Ráadásul ha nagyon meg akarnak rólad tudni valamit (a google pláne), akkor azt meg is tudják pikk-pakk. Ha meg valaki ennyire fóbiás, akkor miért használ facebookot? Sőt egyáltalán internetet..."

Na erről van szó...
De az tény, hogy facebook-ra igazán nincs szükség. Ez a poszt is megmutatta.

Csak nekem furcsa, hogy teljesen egyértelmű mindenkinek, hogy a SZEMÉLYIJÉT odaadja a faszbuknak, miközben még az is aggályos, ha a bank elkéri, ügyintézéshez?
Hát mi a faszom ez a faszbuk? Ki olyan hülye, hogy ezekkel leáll? Ne már...
A.V. 2011.09.11 20:05:17
@Fedor: A faszbuk? Nekem minimum szopásnak tűnik
A.V. 2011.09.02 10:29:44
@TrueY: Burka? Nem rossz ötlet, támogatom!
A.V. 2011.09.05 14:48:21
@TrueY: Szerintem ezt te se gondolod komolyan :)
A.V. 2011.09.11 20:02:50
@TrueY: Bár mi tartanánk itt, hogy ez a legnagyobb probléma, mit lehet a burka alatt viselni és mit nem... komolyan mondom, támogatnám a kezdeményezést, hogy bármit lehessen viselni a burka alatt!
De komolyan!
Akár neked is, akár fehér cipőt is!
1969 és 2001 között, mint a New York-i látkép elmaradhatatlan része, a World Trade Center ikertornyai megszámlálhatatlan filmben feltűntek (de 689-ben biztosan), hol csak a háttérben, hol a cselekmény fontos helyszíneként. Az alábbi video a tornyok filmes karrierjét foglalja össze…..
Mind az autósok, mind a biciklisek között vannak szép számmal renitensek. Ebből rendre vannak itt viták a blogon egy-egy ilyen tárgyú poszt kapcsán. Milyen az amikor összetalálkozik egy szabályokra fittyet hányó kerékpáros és egy "önkéntes rendőr" autóval? Tamás…..
Az AIDS-világnap alkalmából írt posztomhoz egy Hozzá Szóló nevű olvasó olyan megjegyzést fűzött, amelyben megfogalmazott véleményével minden bizonnyal nem áll egyedül. Ezért úgy gondolom, az ezzel kapcsolatos reflexió megér egy önálló bejegyzést.Bocsánat,…..
A.V. 2011.08.22 13:22:01
@Hozzá Szóló: Én is figyeltem, hogy itt a Birtalan-barátok hogy járatják le magukat, hát, mondjuk úgy, elég sikeresen...
A.V. 2011.08.24 15:56:35
@Birtalan Balazs: Te tényleg valami hatalmas megmondóember vagy... valamit kompenzálsz ezzel? Mert valakiről egy komplett posztot megírni, hogy megmutasd, mint egy bogarat az órán a nagyító alatt a nebulóknak, hogy lám, milyen rosszul látja, mert nem úgy gondolkodik, mint én.... hát ez kicsit szerintem túlzás. De persze, a te blogod. Azt csinálsz vele, amit akarsz.
És így legalább kétszer meggondolja mindenki, hogy merjen-e bármit írni ide... jó módszer!
A.V. 2011.09.02 10:31:59
@TH:
"a poszthoz írt kommentek elemzése újra megérne egy önálló posztot. :-)"

Höhö, mekkora humorzsák itt valaki megint.... azért a tapsvihar elmarad...

"senki nem volt sem hülyének, sem értetlennek, sem hazugnak beállítva"

Ja, senki.
Na, pihenjél kicsit. Megkérdezném azt, akiről pl. ez a poszt szól, csak azért, mert meg mert nyilvánulni egy korábbi poszt kapcsán. Vajon neki ez milyen...?
És neked? Hány névvel netezel te?
Nincs idegesítőbb dolog, mint amikor a dugóban sora nézed az autókat és nagy részükben egyetlen ember ül. Pedig mindenkinek jó lenne egy közösségibb autóhasználat. Először is jó lenne, mert kevesebbet szennyeznék a levegőt, az ember nem fulladna meg mondjuk, ha végigmegy a…..
A.V. 2011.08.25 11:38:23
@we: Érthető, ha valaki egy autót vesz, akkor azt azért teszi, mert magának akar jót, vagy te ezzel nem így vagy? De figyi, én csak addig akarok beugrani hozzád, amíg te fürdesz. Amíg bent vagy a fürdődben, én a kanapédon szeretnék feküdni és nézni a tévét, ha úgyis bekapcsolva hagytad. De ha nem, az se baj, nekem útbaesik a lakásod és a szobád, szeretnék beülni a szobádba, amíg te a fürdőszobában mosod magad. Nem kerül neked semmibe! Jelentkezz már légyszi, hogy egyeztessük az időpontot! Ingyen van, ne felejtsd!
A.V. 2011.09.02 10:29:04
@we: Lányrokonomtól akkor lettem tiszta ideg, amikor megláttam, hogy hogy vezet... jogsija van (bárkinek lehet már).... és ennél már csak akkor leszek nyugtalanabb, ha még egy ismeretlent fölvesz... én se biztos, hogy bárkit fölvennék csak úgy...
Még januárban Ékes Ilona fideszes képviselőnő levelet írt a fideszes Pintér Sándor belügyminiszternek, többek között jelezve, az új szabálysértési törvény és a BTK között felfedezhető egy kis jogi anomália: "a büntetőtörvénykönyv a 18 év alatti prostituáltat…..
A.V. 2011.08.22 12:56:36
@Conv: Valóban az, a hétvégén láttam őket, elmentem ott és direkt közel is mentem, úgyhogy nem úsztam meg, hogy ne legyen föltéve a nagy kérdés: Heló, nem kell szex? :D
Ha ezek közül bármelyik gyerekkorú vagy fiatalkorú, megeszem a kalapom.
A.V. 2011.08.25 11:40:28
@T-5: Ez tényleg vicces, valaki azt látja, hogy gyerekek állnak az aluljáróban (ami nyilván baromság) és nem a zsarukat hívja, hanem ír egy posztot LOL :D
A.V. 2011.09.02 10:26:33
@Spiritmonger: Egyik nap ismét átmentem a Nyugati aluljáróban, hát ha azok ott 18 éven aluliak, akkor hogy fognak kinézni 30 évesen? :D
Jaj istenem, megint egy túllihegő poszt
Munkahelyi (T)error Ázsiai stílus 2011.09.01 06:00:00
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Balaton Blog A titkos hely 2011.08.17 11:44:00
A titkos helyet bárki felfedezheti, aki arra jár autóval. Alig 10 méter a főúttól, és máris vonzani kezd. Aki ott jár egyszer, az az egyik legfontosabb Balaton-élményét kapja ajándékba.No, ha már leszúrtak bennünket a múltkor, hogy felfedtük a hévízi kifolyó titkát, és…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Retrórovatunkban ezúttal a Life magazin egyik híres archív fotósorozatát szeretnénk bemutatni, mert divat- és kortörténeti dokumentumként is különlegesen érdekes. Az idő: 1959 júniusa, az esemény: nagyszabású Dior-divatbemutató Moszkvában. A fotós: Howard Sochurek. Hruscsov…..
A.V. 2011.08.22 14:22:18
@Critisize me: Jártam Miskolcon és méghozzá a Belvárosban. Nos, azt kell, hogy mondjam, egy éve (amikor voltam) a belvárosa rosszabbul nézett ki, mint valaha... a szocreál festés már mállik mindenhol... még arra az ocsmányságra se figyelnek, amit odahánytak a komcsik.
Az emberek meg pont olyan borzasztóan voltak nagyrészt öltözve.
Miskolc helyett másik vidéki várost kellett volna mondani? 'Barcika jó lesz? :D
A.V. 2011.08.24 16:02:10
@Critisize me: Budapest a kommunisták óta nőtt akkorát, hogy már benne van egy nagy rakás szar. Hogy lesz pl Budapest része CSEPEL? Meg Újpest... te jó ég... hát az soha nem Budapest. Ezt mindenki tudja. Budapest a legtöbb külföldi turista szerint a legszebb város Európában, a sok kutyaszar ellenére. És szerencsére a külföldi turistákat nem tudják átverni azzal, hogy lassan már Ózd is a városunk része lesz, annyira nő :(
Úgy tűnik, megint szexi téma lesz a Mac. Miután az iPhone és az iPad kifutotta a maga köreit, egyre érkeznek a jövő Macjeivel kapcsolatos találgatások. Már a tavalyi évtől lehet sejteni, hogy az iOS-eszközök és a Macek közelítenek egymáshoz, míg az operációs szintű…..
A.V. 2011.08.23 15:23:18
@szucsadam: Idegen szó a mac, első ránézésre nem tudjuk, hogy nem c-nek kell ejteni. Nincs ebben semmi extra, minden idegen szót, vagy kifejezést kötőjellel kell írni.
Apple-lel. Hogy mást ne mondjak... vagy te ezt is úgy írnád, hogy "Applelel"? :)
A.V. 2011.08.23 15:54:20
@szucsadam:
"Az Apple-lelt nem itt fogod megtalálni, hanem annál a résznél, hogy ha a szó utolsó magánhangzóját nem ejtjük ki, akkor kötőjellel kell hozzácsapni a ragot."

?

MHSZ fejezetszámot is mondd...
A.V. 2011.08.23 15:55:34
@szucsadam: Ezt amúgy érezni kellene, egy magyar embernek, aki magyarul beszél és saját maga szerint magyarul ír. A macek nincs rendben, szerintem ezt te is érzed. Legalábbis tényleg nagyon remélem, hogy legalább magadban érzed :)
Ha nem, akkor meg mindegy, felejtsd is el.
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
Dühös vagyok. Felszámolják az ADOC-Semic Nyomdai és Kiadói Kft-t, és a múlt pénteki hitelezői gyűlésen véglegessé vált, hogy a még tavaly októberben kibocsátott, bruttó 300 ezer forintos számlámnak nincs fedezete. Még a törvénytisztelő módon befizetett adótartalmát sem valószínű, hogy visszakapom.…..
addict Norvég rulett 2011.08.23 10:00:00
Vajon miként lehet figyelemfelkeltően kommunikálni egy személyautó alacsony üzemanyag fogyasztását? Erre a kérdésre adott kreatív választ a Norvég Volkswagen, amely különleges kampányában rulettasztallá varázsolt egy helyi autóutat. A VW Golf BlueMotion promóciójában…..
     Tulajdonképpen nincs kert. Tető van, azon meg tengernyi ravaszul elhelyezett növény. A francia sztárkertész, Camille Muller, aki félrevezető neve ellenére férfi, saját párizsi tetőtéri lakása felett, egy 25 m2-es udvart körülölelő épület 100m2-nyi…..
Az ausztrál focinál nincs brutálisabb labdajáték a földön. Videó.Végy két csapatot, öltöztesd a játékosokat hetvenes évekből itt maradt, feszülős nejlonruhákba és dobj be…..