Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrewboy001

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű progresszív ház József Attilával, és kiváló kommentekkel! Ha valaki nehezen viselne a zenét tekerjen 3:30-hoz az igazán különleges élményért. drdani202 months agokedvenc számom!!! Tökéletesen illik József Attila mélységeibe a zene... Brutális.... Igen, talán…..
andrewboy001 2010.11.05 11:12:29
Köszönöm a negatív és a pozitív kritikákat. A feldolgozás 2004-ben készült.. Egy dj versenyen József Attila Születésnapomra című versét mixeltem egy dalra. Ami nagyon nagy sikert ért el. Éppen ezért jött az 5let, hogy sajátdalszerzeményt készítek rá. Amit közösen egy barátommal Dennis Clarkkal közösen hozunk össze.. Rengeteg mix válogatáson , rádióban szerepelt . Akkor még ez új egyedi próbálkozás volt.) Az igaz , hogy sokan így tanulták meg a verset . ( Sajnos .)
És még az idősek is szívesen hallgatták , ahogy a visszajelzéseket hallom…
Akiknek tetszett a dal azoknak köszönöm , hogy velem együtt tudtak érezni , akiknek meg nem azoknak is köszönöm, hogy legalább egyszer meghallgatták..

Zetor: Szerintem most jól beégtél. Tisztán látsz, hogy lejáratni akarsz. Ez nem egészséges kritika…Elüldöztek városokból?:) Sing Sing , Flőrt , Palace, Studio, Dokk,Kecel ,( ide normális ember nem teszi be a lábát?:) Nagyon tisztában vagy a kábítószer nevekkel is.. Szerintem te is megtalálható vagy ezeken a helyszíneken.. A többi hozzászólásodra már nem is akarok válaszolni.. Nem szép dolog az ember háta mögött hazugságokat beszélni.. Ejnye ejnye,, Kívánom neked , hogy azt az energiát amit én ebbe a hívatásba fektettem , te is csináld végig . Biztos vagyok abban , hogy utána már a fórumozás másodlagos dolog lesz a számomra , és a saját sikereiddel és boldog életeddel leszel elfoglalva
Elnézést mindenkitől , de Zetornak is válaszolnom kellett