Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndOne

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszta véletlenül botlottam bele ebbe a videóba. Azt hittem, valami hülyeség lesz, de "djpety" tényleg felhívta "mesterlövészeseket". Igazából, azt sem tudtam, hogy van ilyen segélyvonal a játékokhoz, de felnyitottam jó pár Cool Games-es könyvecskét és tényleg…..
AndOne 2008.07.02 23:20:56
Azt hiszem ideje kicsit helyrerakni a dolgokat, mivel lassacskán valamiféle "Urban Legend" fogja a játékot körülvenni. Mint ahogy látjátok egy szép nagy Cenega logó van a doboz elején. Ennek a cégnek volt egy hazai képviselője. Nem ennek okán, de a forgalmazó hamar tönkrement, minek következtében a Cenega elvesztette magyarországi piacát. Majd keresett egy hazai kiadót, akire sikeres (UFO) és kevésbé sikeres (Mesterlövész) játékait rá tudta testálni és megbízta a forgalmazással. Így került a fent említett tökéletesnek nem nevezhető játék is a mi, azaz a Sevenm kezébe. Semmi dolgunk nem volt, csak annyi, hogy készítsünk egy saját borítót, és ismét kiadjuk. Master megvolt mehet gyártásba. Ennyi. Már akkor nem létezett a fejlesztő cég, mikor újra ki lett adva ez a "rossz pc-s játék" :) Akkor már nem volt semmi esély rá, hogy csiszolgasson az ember rajta, hiszen „mi” kiadó vagyunk nem fejlesztői csapat. Ezért nem lett a játékhoz nyúlva.
Rastata a válaszom, tudunk róla, és nagyon szeretjük ezt a blogot.
Nincs mit szépíteni a játék tényleg egy rakás ****, de hála ennek az oldalnak a negatív kritika is tud pozitív eredményeket produkálni. Remélem, mindenki érti mire gondolok. Sírnom kell, mikor meglátom a MM TOP10-es listáját - amin itt mindenki jót derül -, de ha jobban belegondoltok, akkor ti juttattátok oda nem?
Egyébként a telefonos beszélgetésre tökéletesen emlékszem ugyanis heti rendszerességgel szoktak hívogatni a játékhoz kapcsolódó legabszurdabb kérdésekkel, aztán egy idő után már én is poénra vettem a dolgot.
Hát ennyi lenne az én történetem. Remélem, nem értette félre senki a soraimat, hiszen tényleg a legjobb szándék vezérelt, de úgy éreztem, mindenképpen el kell oszlatni ezt a Mesterlövészes felhőt.
na sziasztok!

u.i: freddyD nem járultam ám hozzá, hogy hangfelvétel felkerüljön....:)
AndOne 2008.07.03 10:00:09