Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenguru30

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi technikai problémával és adásmegszakadással súlyosbított VV adást, mint ez a mai, én még életemben nem láttam, és milyen kár lett volna, ha elveszik abból a töménytelen bölcsességből akár csak egy is, amit sikerült itt 50 percbe belezsúfolni. Az epizód erősen indít, a…..
Túl vagyunk az első kiválasztáson, Lila máris applikációval támad, pontosabban szavazással: Kit fog Fiastyúk kivinni, és minden valószínűség szerint, kint hagyni? Jelen állás szerint 87%, hogy Röné lesz az, aki egyre gusztustalanabbul kutyázza kedvenc csillagképünket, az…..
Mára Bencus jutott nekünk, ott áll a virtuális, pasztell színű térben, amit vagy Haribo gumicukorkára hajazva, vagy egy rémes bélyegezés legvadabb pillanatait felidézően rajzolt meg a grafikus kolléga. Van oldalt egy szakadék is, de nyugi, nem fog lezuhanni. A szimpátialista utolsó…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Terasz - a szóvívős poszt szerzője - saját könyve után megpróbálta más nézőpontból is összefoglalni minden Coelho-követő álma, az El Camino lényegét.   Azok a bizonyos Caminósok   Önmagát kereső Bölcsész. Azt állítja, hogy a hétköznapi mókuskerékből…..
kenguru30 2010.04.01 08:55:02
Divatmotoros Sose tudtam még... 2009.11.23 16:46:00
november 23-án, hogy hol fogok szilveszterezni. Nem úgy idén... :) Aztán ha jó a buli, elsején áttaxizunk a Gödörbe egy Varázszenére... :)))Egyedül ez a DJ Gerzson gyanús... :)..
kenguru30 2009.11.27 07:03:41
Ha valaki idén februárban azt mondja nekem, hogy novemberben erre képes leszek, akkor teljes meggyőződéssel kiröhögtem volna. Erre tessék, mára "meguntam félni, kockacukor".Nem tökéletes, tele van még hibákkal de én doboltam ezt itt:Guitar Hero-n talán úgy 85-90% 60%-ra…..
A brit cégnyilvántartásban fellelhető irat szerint „Mrs. Istvan Kocsis” a fő tulajdonosa annak az offshore hátterű brit cégnek, amely egymilliárd forintért adott bérbe az MVM-nek egy horvátországi szállodát. Az MVM akkori vezére Kocsis István volt...
kenguru30 2009.06.29 16:04:22
Divatmotoros Három kör a szigeten 2009.05.10 13:05:00
Hétvégén szeretek hosszabbakat futni a szigeten, egy ráérős délelőtt el is megy vele, de után olyan jól esik lazázni, hogy csoda. Ma különösen jó lesz, mert a második kör végén átsuhant egy kósza gondolat az agyamon: ki kéne próbálni a három kört, ennyit még sosem futottam…..
Tardai történetek Ötven 2009.04.17 09:00:00
Ingyen volt a Hyper a csapatnak. Ki az a fasz, aki így nem megy el? Hát a Benőke, baszod, az egyetlen, aki hivatalból van kint. Pedig syma ügy volt. A Benőék vitték a hangot a bulira, illetve egy részét, meg a hidakat a hangnak, meg pár lámpát. Azt' a gyereknek már péntektől alap…..
kenguru30 2009.04.21 12:18:24
Divatmotoros Ego a hullámvasúton 2009.04.03 21:06:00
A reggeli futás jót tesz a testnek is, meg a léleknek is, gondoltam eddig. Aztán most, hogy már rendszeresnek mondhatom a futásokat, egyre magabiztosabban értem le a szigetre. Igaz, hogy csak a 30 perces köröket súrolom (egyelőre felülről), de azért milyen fasza gyerek vagyok, hogy a…..
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..
Divatmotoros Quimbyről Brüsszelbe 2009.04.01 21:37:00
Az utolsó pillanatban, edzés közben egy barátomtól tudtam meg, hogy ezen a héten zajlik az Elte kollégiumi rendezvénye, ahol kedden a Quimby lép fel. Nosza, ott a helyem, elvégre Gödöllőn is jó volt. A tizenegyre meghirdetett kezdés nem ígért sok jót, mivel a másnap reggeli…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Tardai történetek Harmincnyolc 2009.03.26 07:00:00
Az Ignác ütős melót talált magának. Erősáramúhálózat-segédkarbantartó betanított dolgozó az arc, ha még nem baszta agyon az áram valamelyik nagyfeszültségű oszlopon. Mer' nem kértek tőle semmi villanyszerelő vizsgát, de még az se' volt nagy baj, hogy a megawattról valami…..
kenguru30 2009.03.27 09:01:47
Március közepén ideje előkotorni a motort a garázsból, ahogy már többen meg is tették. Én még csak az előkészületeknél tartok. Például felvittem a motorból az akksit és rátettem a "Honda recommended" töltőre. Tök feleslegesen, mert kb. 5 perc töltés után…..
Tardai történetek Huszonhét 2009.03.10 08:30:00
Már vagy egy hónapja szünetelnek a turnék, így Benőke megint Fajánál veri a brét Pesten. Kap valami álláspénzt, de az önmagában elég karcsú, viszont felnyalja a biztosításra a lóvét, amit még a faterja kötött rá vagy húsz éve azzal, hogy a srácnak majd jó alap lesz valami…..
kenguru30 2009.03.10 15:44:10
Divatmotoros Dm dobolni tanul #0 2009.02.11 18:40:00
Bár havi beszámoló volt az ajándékba kapott dob "feltételei" között, annyira lelkes vagyok, hogy máris itt az első riport.Túl vagyok ugyanis életem első zenei tanóráján. Egy hirtelen ötlettől vezérelve futottam egy kört Gerdesits mesterrel, aki más zenekarok…..
Sajnos Magyarországon nincsenek olyan politikusok, akiket mindenki szeret. Szerencsére viszont olyanok számosan, akiket senki. Meggyőződésünk, hogy Szíjjártó Péter is közéjük tartozik. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy miután Orbán Viktor kabinetfőnöke okoskodik valamit a…..
Az elmúlt néhány napban sikerült belecsusszanni a sűrűjébe. Nem is fárasztom magam külön bejegyzésekkel, pedig mindegyik esemény megérdemelne egy önálló oldalt, de most erre nem maradt energiám. Különben is, ez a pár nap egymásra épülve szép ívet alkotott, amit csak így…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
A világ legnagyobb szabású drogos összejövetele vasárnap véget ért. Három héten keresztül milliárdok figyelték, ahogyan különféle illegális szerekkel feltúrbózott sportolók teljesítenek az emberi tűrőképesség határán, sőt azon is túl. Persze, tudjuk, az olimpián…..
kenguru30 2008.08.25 21:36:26