Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ablakzsiraf111

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6. évad 1. rész - 100 A.D.Videó megtekintése (felirat) 2. rész - Son of Stan Videó megtekintése (felirat) 3. rész - Best Little Horror House Videó megtekintése (felirat) 4. rész - Stan's Food Restaurant Videó megtekintése (felirat) 5. rész - White Rice Videó megtekintése…..
Feltöltöttem egy kis részletes leírással a szereplők menüpontot, remélem tetszeni fog.A történet menüpontban részletesen megtaláljátok a sorozat eseményeit leírva az 5. évad végéig. A 6. évad eseményeit hamarosan feltöltöm.Ha van valami ötletetek az oldallal kapcsolatban,…..
Hahó mindenkinek! A célom ezzel a bloggal, hogy megcsináljam a kedvenc sorozatom legjobb itthoni rajongói oldalát! Meg fogok osztani egy csomó információt, valamint letöltési és online nézési linkeket!Remélem tetszeni fog!..
A főbb szereplőkről írtam egy kis oldalt, ahol (aki még nem ismeri őket) informálódhat, és képbe kerülhet a Smith család viszonyairól, mielőtt hozzákezd a sorozathoz. :)Hajrá!..
Az oldalhoz hozzáadtam egy letöltés menüpontot, ahol összegyűjtöm nektek a letöltési linkeket a sorozathoz. Megpróbálom külön kezelni majd a szinkronizált, és az eredeti nyelvű letöltéseket, valamint online nézési lehetőséget is csinálok majd valamilyen videómegosztó…..
Sziasztok!A mai nappal elindult az Amerikai Fater rajongió oldalam, a közeljövőben megtalálhattok minden lényeges infót erről a király sorozatról, és letölthetitek a részeket.Kérlek, ha tetszik az oldal, szólj hozzá, vagy linkelj rá!..