Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mayleanne

19 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves érdeklődők, majdani és hajdani olvasók, múltbéli és reménybeli írók, és amúgy is, mindenki!Ideje előkeresni a zsebünk mélyéről a Malfoy-kúria kulcsát, beengedni a napfényt, leporolni a bútorokat, és újra belakni a Malfoy-világot. Ugyanis itt a tavasz, csicseregnek a…..
Föld, kaland, ilyesmi ! 2012.02.21 16:41:38
What a lovely day we have my dearests... Jaj. Süt a nap, emberek, időjárás jelentés *weatherforecastomgomgomg* süt a nap:) Bár megfogadtam, hogy márciusig nem nyitom ki a szobám ablakát, hogy ne legyen hideg, de ma egyszerűen muszáj volt, olyan szép napunk van. Úgyhogy, mielőtt…..
Halihó kedves -1 olvasóm!Igen, még mindig nem sikerült rendszert vinnem a posztolásba, de én már csak egy ilyen ember vagyok. I'll do my best from now, I promise.Most úgy is síszünetem lesz, számíthattok rám:)Egy valami mellett a mai nap nem tudtam elmenni.Éppen békésen szörföltem…..
Nos, mint ígértem, megérkeztem mindannyiunk kedvenc közösségi oldalán gyűjtött adataimmal. Az adatokat 340 ismerős karácsonyi posztjai alapján készítettem el, tudom, nem sok de nem vagyok egy fészbuk-császárnő, hogy hatezer ismerősöm legyen. És akkor nem is csináltam volna meg,…..
Föld, kaland, ilyesmi júj. 2011.12.26 14:38:30
A karácsonyi hajszában én itthon ülök a kis köntösömben, micimacis pizsamámban a gép előtt és szivacsosra pihenem az agyam ( a jobb tudásszívó képesség reményében). Úgyhogy, kitaláltam, hogy készítek egy fészbuk statisztikát, amit ma vagy holnap fogok ide kirakni, annak…..
A csávó az én személyes szerelmem, a Glee Projectben tűnt fel először. Imádom a hangját, a megjelenését és úgy mindent:)   ..
Úgy néz ki, túl vagyok mindenen:)Írásbeli rosszabbul sült el, mint vártam, 90%-os lett, ahogyan a szóbelim is, így az egész együtt 90%, ami szerintem kurva szar, mások szerint jó. Mindegy. A koncertek mind összejöttek, még a Kiscsillag is, szóval bulizás is kipiálva, apropó: Nem…..
Föld, kaland, ilyesmi Mikor? 2011.10.15 19:22:00
Föld, kaland, ilyesmi 2011.10.15 19:21:00
Kis szünetet tartok, az érettségire való felkészülésben, ezért gondoltam írok pár sort, meg össze akartam szedni mikre/miket várok/nem várok a közeljövőben. Angol kapcsán, leveleket írogatok, épp most írtam meg négyet egyhuzamban, ebből az "internet káros hatásai a…..
És akkor, hogy a zene se maradjon el, fogyasszátok:   Nagyon rákattantam a 30yra, igen:)És egyébként, amiért elfeledkeztem erről a blogról, azok a külföldi finomságok:mayleanne.tumblr.comtwitter.com/Zagorka_        << hát ide napont 4-5…..
Szóval, azt hiszem, írtam egy dalt. Mármint komplett akkordokkal meg hidakkal meg minden.Már csak szöveg kell hozzá, de annak is meg van a váza, a lényeget a refrénnel foghatnám meg: "You are too perfect for me."Mostanában nagyon eltolódtam zeneirányába, köszönhetően a…..
Föld, kaland, ilyesmi Hahaha 2011.10.12 19:18:31
Nos, nem két hét lett. Két hónap.. annyira jó vagyok, nem?Igyekszem aktív blogolásba kezdeni mostantól, mert annyi minden van bennem, hogy egyszerűen impossible csak úgy elmondani mindent mindenkinek, ide leírok szépen mindent és akkor egy helyen lesz, tiszta lesz.Először, egy kis…..
Föld, kaland, ilyesmi Ásító 2011.08.12 13:14:24
Ja és akkor már hozok egy zenét is. Ez a jelenlegi kedvencem, azt hiszem, de az egész album istenkirály. Mindenkinek javaslom, hogy hallgassa meg: http://radiozene.blogspot.com/2010/12/30y-varosember-2010.html És hát akkor:   Újabb reggelek, jól van, felkelek...
.. megtöröm a rendszer és írok egy bejegyzést így két héttel az előző után. Mert bizony sűrű délelőttöm volt, és úgy éreztem, hogy meg kell osztanom a nagy világgal. :)Kilencóra harmincötperckor sikerült kiszenvednem magam az ágyból, leültem az íróasztalom elé, hogy…..
De hát, ez van. Semmi érdemleges nem történt. Megnéztem az utolsó Harry Potter filmet, és könnyem-nyálam-taknyom egybefolyt közben. Én nem fogom nyomni ezeket a divatos kijelentéseket, hogy 'véget ér, júl.15' és hogy 'sose ér véget' ... A 'véget ér' részemről négy éve…..
A feltöltő hibásan írta ki a címet youtube-ra, de hát van ilyen.Egy igazi kis csemege ez 1996-ból, az a tipikus polgárpukkasztó alvin-stílus, bár nagyobb rajongók biztos jobban meg tudnák fogalmazni. Legyen elég annyi, hogy szeretem ezt a számot :)..
Föld, kaland, ilyesmi Return 2011.06.30 16:18:54
Mikor két hónapja belefogtam ebbe a blogba, nem jutott el a tudatomig a tanulás fontossága, így megfogadtam, hogy amíg nem leszek túl az osztályozó vizsgámon (egyébként, úgy mellesleg, ötös lett mindkettő), addig nem folytatom - illetve, ha korrektek akarunk lenni nem kezdem el - a…..
De a domainnevet imádom, szóval tartogatom jobb időkre (vagy rosszabbakra)...
Nem bírtam a véremmel, máris ki kellett rakjam az első csemegét. Fogyasztása mértékkel!   Szépen lassan mindenünk leépül - tényleg, nem?..
Föld, kaland, ilyesmi Első poszt 2011.05.02 01:24:00
...csak mert leleményesebb címet nem tudtam kitalálni.Imádok köntörfalazni, szóval most is azzal kezdem: Ez itt egy blog. Nem honlap, nem üzenőfal, nem hirdető, nem képgyűjtemény, nem lájkhajhász oldal-szerű valami, hanem blog. Ami: virtuális napló. Tehát ez itt az én naplóm, az…..